Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Lomikára
7.6.13 14:06
@Aot píše:
Bála jsem se takovýc reakcí, protože je to opravdu skvělý chlap, nebýt této jediné chyby. Pořád si říkám, že nikdo není dokonalý a přece každý má nějaké chyby. A je příliš velká láska chyba? Samozřejmě jsem s ním o tom mluvila, ale vždy mi jen zařal vysvětlovat, proč mě miluje a tak dále. Nejsem psycholog, tak nevím, jak ho přečíst. :roll:

Jenže tady nejde o příliš velkou lásku. Ten problém je jinde. Patologická závislost, touha vlastnit, chorobný strach a nedůvěra, malé sebevědomí… co já vím… Řešit nebo utéct. Jinak hrozí velkej průšvih.

• Upravit
24379
7.6.13 14:07
@Aot píše:
Bála jsem se takovýc reakcí, protože je to opravdu skvělý chlap, nebýt této jediné chyby. Pořád si říkám, že nikdo není dokonalý a přece každý má nějaké chyby. A je příliš velká láska chyba? Samozřejmě jsem s ním o tom mluvila, ale vždy mi jen zařal vysvětlovat, proč mě miluje a tak dále. Nejsem psycholog, tak nevím, jak ho přečíst. :roll:

Neplet si lasku se zavislosti!!!Jedna vec je nekoho milovat a chtit ho, druha nekoho potrebovat vlastnit a mit nad nim psychickoz a sexualni potrebu.Me ten vztah v poradku neprijde.Nic mene, pokud ti za to stoji, zkusila bych to resit, ale pod dohledem psychologa-nezaujate osoby co dokaze videt veci tak jak jsou, ne zkreslene.

• načítám...
7576
7.6.13 14:09

Nijak ho nečti a jdi pryč. Tohle není muž snů, co tě miluje, tohle totiž neni láska, natož velká. Tohle je teror majetnictví, manipulátorství a žárlivosti, který vykupuje tim, že jinak se ti předvádí v růžových barvách.

@Aot píše:
  • načítám...
cher

Vykazuje klasické rysy manipulátora a násilníka. Domácí násilníci, kteří doma za zavřenými dveřmi bijí své ženy vystupují vždy jako dokonalí džentlmeni, kteří odsouvají židli a čekají na ženu před prací s kytkou. Je otázka času, kdy to té ženě dojde. Tobě to docází ještě před svatbou a dětmi, tudíž nemá v ruce nic, čím by tě mohl vydírat a tlačit ke zdi, gratuluju. Prchej za včasu, pokud se k tomu nemáš, pak vyčkávej, alenevdávej se a hlavně neměj zatím děti. Stoprocentně jsem přesvědčena, že po svatbě by došlo na první facky, je přímo učebnicový.

• Upravit
7257

Nevěřím na velkou změnu u dospělého člověka. Možná dočasně, ale psychopatie stejně vyplave na povrch a že je přítel zakladatelky psychopat není pochyb… :nevim:

• načítám...
Aot
149

@emers Tak teď jste mě zaskočila. Asi už ani nadhled nemám. Přijde mi normální mu ukazovat, kdo mi poslal sms třeba. Vím, že to chce vědět a mně to problém nedělá, nevěrná nejsem. Když se nad tím zamyslím, tak je spoustu věcí, které mi už přijdou normální, ale ostatní ženy by je nesnesly.

• načítám...
slunicko159369
7.6.13 14:10

Trochu mi to připomíná knížku 50 odstínu šedi. Každopádně něco s ním není v pořadku zkus ho nahnat k doktorovi.

• Upravit
7257
7.6.13 14:11
@slunicko159369 píše:
Trochu mi to připomíná knížku 50 odstínu šedi. Každopádně něco s ním není v pořadku zkus ho nahnat k doktorovi.

Víš, že jsem si to taky říkala? :mrgreen:

• načítám...
cher
7.6.13 14:13
@Aot píše:
@emers Tak teď jste mě zaskočila. Asi už ani nadhled nemám. Přijde mi normální mu ukazovat, kdo mi poslal sms třeba. Vím, že to chce vědět a mně to problém nedělá, nevěrná nejsem. Když se nad tím zamyslím, tak je spoustu věcí, které mi už přijdou normální, ale ostatní ženy by je nesnesly.
čím dýl s ním budeš, tím víc ti přijde spousta omezování normálnější a normálnější, až ztratíš veškerou důvěru ve sebesama
  • Upravit
4151

Trosku psycho, ne? Měl by se léčit a potom můžeš uvažovat o svatbě. Jinak je to o hubu. Ja bych tohle asi dlouho nevydržela

• načítám...
Lomikára
@slunicko159369 píše:

Až na to, že v reálu to rozhodně neskončí happyendem…

• Upravit
17565

Řekni mu, že to, jak se k tobě chová, ti přijde přehnané. Že ho nesmírně miluješ, ale nemůžeš mu obětovat veškerý svůj život. Že chceš mít v budoucnu děti a dát jim stejně tolik lásky, jako dáváš jemu. A že chceš, abyste šli spolu k psychologovi. Buď bude souhlasit a je jakási možnost, že najdete společnou cestu, nebo souhlasit nebude a pak bude rozhodnutí na tobě…

• načítám...
24379
7.6.13 14:14
@jannina1 píše:

Ja taky :mrgreen:

• načítám...
Aot
149
@jannina1 píše:

Tu knihu neznám, ale možná by stálo za to si ji přečíst.

• načítám...
46867
@Aot píše:

To neni az tak uplne laska, mozna z casti. Tohle uz je psychicka porucha. Mozna by s tebou zasel za terapeutem nebo psychologem? Muzes mu rict, z ekdyz te tak miluje, tak to pro tebe udela. :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová