Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
46867
7.6.13 14:15

@sieta.m myslis, ze by muselo dojit na fyzicke nasili? :think: J abych ho videla spis jen na to psychicke :nevim:

• načítám...
16694
7.6.13 14:16

@Aot To se bude pořád stupňovat. Měla jsem takového hocha rok. Byl hodný, skvělý, snesl by mi modré z nebe, ale po tom roce jsem se nemohla bavit už skoro ani s ženami. Nebyl agresivní, byl to citový vyděrač. Též vyhrožoval, že se zabije. No, nezabil. Nakonec vyplulo na povrch, že zatím co mi dělal žárlivé scény, tak mě podváděl.

A to, co popisuješ, opravdu není normální. To, že tobě to ZATÍM nevadí, neřeší nic na tom, že jeho nedůvěra se bude stupňovat a ty nebudeš dělat nic jiného, než se mu snažit stále dokazovat svoji lásku. Nebudeš mluvit s nikým, ani s kamarádkami, aby nááááhodou nebyla doma „scéna“. Budeš zavřená doma a nešťastná. To vážně chceš? Zkus si o téhle chorobě pohledat na netu, zjistíš, že tvůj milý je ukázkový případ a též se dočteš, jak daleko to může zajít :hug:

• načítám...
24379
7.6.13 14:17
@Aot píše:
Tu knihu neznám, ale možná by stálo za to si ji přečíst.

Nedoporucuji. Kniha uzasna, ale ten nodel vztahu se od realu velice lisi.Je to kniha ac sexualne a vztahove silna, jde o roman.Jsem si jista, ze by jsi v tom hledala berlicku a omluvu vaseho vztahu.

• načítám...
10975
@slunicko159369 píše:
Trochu mi to připomíná knížku 50 odstínu šedi. Každopádně něco s ním není v pořadku zkus ho nahnat k doktorovi.

Naprosto přesně :palec: Napadlo mě to hned, když jsem dočetla zakladatelčin příspěvek.

• načítám...
7257
@Weru píše:
@sieta.m myslis, ze by muselo dojit na fyzicke nasili? :think: J abych ho videla spis jen na to psychicke :nevim:

Podle jí zatím nemá jistou, tak se ještě„snaží“.Po svadbě, až bude dostatečně zpracovaná, na ty facky dojde..

• načítám...
1505
7.6.13 14:18

Citový vyděrač a manipulátor to je, ne zamilovaný chlap. K tomu jako bonus chorobně žárlivý. Já bych zdrhala, jak nejrychleji by to šlo, vyměnila simku v mobilu, zametla za sebou stopy, nereagovala na prosby a ujišťování o velké lásce, prostě cokoli, jen abych se takového chlapa zbavila.
Pokud si nejsi jistá rozchodem, tak si ho neber, dokud si neujasníš, jestli takový život je to, po čem toužíš.

• načítám...
46867
7.6.13 14:19
@jannina1 píše:
Podle jí zatím nemá jistou, tak se ještě„snaží“.Po svadbě, až bude dostatečně zpracovaná, na ty facky dojde..

Ja praveze vim o pripadech, kdy na to fizicke nasili nedoslo. Spis si to lecil na sobe, jak psala @Kakika, ze vyhrozoval, ze ublizi sobe.

• načítám...
Aot
149
7.6.13 14:20
@Weru píše:
To neni az tak uplne laska, mozna z casti. Tohle uz je psychicka porucha. Mozna by s tebou zasel za terapeutem nebo psychologem? Muzes mu rict, z ekdyz te tak miluje, tak to pro tebe udela. :mrgreen:

:) Ta poslední věta je vtipná. Já už jsem mu to samozřejmě navrhla, ale on se vždy dokáže tak krásně vykecat a oblbnout mě. údajně jeho již zesnulý otec takto miloval jeho matku také. Jeho matky jsem se neptala, je mi to trapné, bydlí v jiném státě, vyděly jsme se 2×.

• načítám...
6473
7.6.13 14:20

Asi tě nepotěší muj názor, na tohle téma je natočeno mnoho filmu a vždy to dopadne stejně…jeho chování se bude stupnovat a myslím si že i ted pokud se s ním rozejdeš, tak pro něj to v žádném případě konec vašeho vztahu nebude…myslím že jsi v pasti ze které budeš mít čím dál tím horší možnost uniku…bohužel

• načítám...
46867
7.6.13 14:22
@Aot píše: :) Ta poslední věta je vtipná. Já už jsem mu to samozřejmě navrhla, ale on se vždy dokáže tak krásně vykecat a oblbnout mě. údajně jeho již zesnulý otec takto miloval jeho matku také. Jeho matky jsem se neptala, je mi to trapné, bydlí v jiném státě, vyděly jsme se 2×.

Tak mu rekni, ze te nezajima otec ( RIP), ale ze te zajima pouze a jedine on :mrgreen:. No, tak pokud se vyhyba i te pomoci, tak to neni dobry :?

• načítám...
Jedentypan
7.6.13 14:24

No jedina vyhoda je, ze je cizinec a kdzy prchnes zpatky nebo nekam jinam do ciziny, tak te nenajde. :mrgreen:

• Upravit
6942
7.6.13 14:24

Na facky dojít může a nemusí, každopádně bude ale MNOHEM! hůř, to je bohužel jisté.

• načítám...
7257
7.6.13 14:25

@Weru
No ono je to případ od případu…
Kamarádka měla chlapa, napřed velká láska, on šikovný, vzdělaný, ale…byl chorobně žárlivý..Jednou seděla u rodičů a přišla ji SMS:jestli ihned nepřijdeš, skočím z okna…nikam nešla, ale následoval rozvod. nešlo to s ním…
Druhá známá, kolegyně z práce si našla v práci přítele, bohužel byl chorobně žárlivý a první přítelkyni zabil, prý to byla nešťastná náhoda, ale seděl několik let…všichni jsme jí od něj odrazovali nedala si říct. Já jsem z práce odešla a po čase potkala jinou kolegyni a ta mi řekla, že Kristýnu zabil.Byla jsem v šoku, pěkný psychouš, taky chtěl ženy vlastnit.

• načítám...
1505
@Aot píše:
@emers Tak teď jste mě zaskočila. Asi už ani nadhled nemám. Přijde mi normální mu ukazovat, kdo mi poslal sms třeba. Vím, že to chce vědět a mně to problém nedělá, nevěrná nejsem. Když se nad tím zamyslím, tak je spoustu věcí, které mi už přijdou normální, ale ostatní ženy by je nesnesly.

Ukazovat, kdo psal sms, protože to chce vědět? 8o To není normální. :nevim: Zkus mu to neříct, proklepni si jeho reakce na běžné chování ženy v partnerském vztahu. Pak sem napiš, my to zhodnotíme ;), když nejsi nad věcí, jak píšeš.

• načítám...
31594

Pro tebe je ideál chlap, který ti nevěří? Já vždycky myslela, že pravá láska je důvěra vložená v toho člověka a chtění, aby byl šťastný. Tenhle chce vlastnit, ovládat, nevěří ti ani pozdrav, v tomhle chceš žít? Žárlivost není kořením vztahu, je to stejně trapné rčení jako když se tvrdí, že žena která říká ne ve skutečnosti myslí ano.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová