Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Magnifique
9.6.13 10:13
@Malinkasom píše:
Souhlasim s janninou, sefovi bych rekla skutecny duvod odchodu, ne kvuli zadnim vratam ale hlavne aby ti mohol dat reference kdyz si budes hledat praci

Když Marc je jeho přítel, proč by to měl šéf zakladatelce věřit? Popsala bych to šéfovi asi až někdy v budoucnu, až se vše uklidní. Ale narovinu, bližší košile, než kabát. Takže šéf bude stát při svém kamarádovi a pokud by se zakladatelka do budoucna chtěla vrátit a poprosila by vlastně už bývalého šéfa o spolupráci s vízem, nebo jen doporučením proč by to měl pro ni udělat? Ona ho v podstatě nechá ve firmě naholičkách. To že k tomu má oprvadu vážný důvod on nemusí vůbec akceptovat. Spíš se přikloní na stranu Marce.. :think:

• Upravit
5342
9.6.13 10:14
@Timinka píše:
jenomže ve chvíli, kdy neodpovídá jeho představám, přestává být jeho panenka která nemá vlastní názor, ve všem se přizpůsobí, je to pro něj rázem někdo jiný -nepřítel

Je to jak z americkeho filmu, bohuzel nejspis je to pravda. Panenka vystrkuje drapky :(

• načítám...
4
9.6.13 10:15

Aot, hlavne na sebe davej pozor.Jeho chovani neni normalni a me samotnou by desil. Je dobre, ze jsi to zavolala tatkovi.Pro me by asi hlavni signal od nej odejit bylo to, ze se snazi pretrhat styky s moji rodinou, kdyz bych mela pominout to jak se chova, protoze kdyz je nekdo zamilovany, tak porad doufa, ze preci jen ten druht spatny neni a nebo ze se vse v dobre zmeni. Opatruj se a at tve rozhodnuti je pro tebe to spravne.

• načítám...
Aot
149
9.6.13 10:17

Holky nemuzu spát a uz jsou dve. Marc dorazil domu, slysela jsem ho, sahal za kliku, ale jsem zamcená, a pak něco dával ke dverim, urcite nejaky dárek. Ted slysim sprchu. Predstírám, ze uz spim, ale oci mam na jak zarovky a srdce mi busi, jak dybych byla hlavni hrdinkou v hororu. 8o Navic je mi strasne smutno, kybych alespon mela nejake zviratko na :hug:

• načítám...
Magnifique
9.6.13 10:20
@Aot píše:
Holky nemuzu spát a uz jsou dve. Marc dorazil domu, slysela jsem ho, sahal za kliku, ale jsem zamcená, a pak něco dával ke dverim, urcite nejaky dárek. Ted slysim sprchu. Predstírám, ze uz spim, ale oci mam na jak zarovky a srdce mi busi, jak dybych byla hlavni hrdinkou v hororu. 8o Navic je mi strasne smutno, kybych alespon mela nejake zviratko na :hug:

Je mi z celé situace smutno…

• Upravit
4
9.6.13 10:22

A nemas tam nebo v cechach nejakou dobrou kamaradku, ktere by sea mohla sverit. Treba by se ti trochu ulevilo. Drzim ti palce.

• načítám...
24603
9.6.13 10:23
@Aot píše:
Holky nemuzu spát a uz jsou dve. Marc dorazil domu, slysela jsem ho, sahal za kliku, ale jsem zamcená, a pak něco dával ke dverim, urcite nejaky dárek. Ted slysim sprchu. Predstírám, ze uz spim, ale oci mam na jak zarovky a srdce mi busi, jak dybych byla hlavni hrdinkou v hororu. 8o Navic je mi strasne smutno, kybych alespon mela nejake zviratko na :hug:

Aspoň tady se můžeš vypovídat aby ses tak nedusila :hug:

• načítám...
Magnifique
9.6.13 10:25

Myslíš, že byl skutečně celých 5 hodin v parku? Trochu to ve mě hlodá… Co tam podle Tebe mohl dělat?

• Upravit
5342
9.6.13 10:26

@Aot jeste jednou apeluji…ventiluj sve problemy i na venek i sefovi (staci ta facka, vic bych nerikala at to nevypada jako pomluvy) budes aspon pod drobnohledem okoli a M. si na tebe nedovoli. To ze je sef jeho kamarad nevadi…mam sve kamaradky rada, ale znam jejich povahy a vim, ze byt manzel nekterych z nich bych byt nechtela. Sef bude urcite inteligetni a urcite si o svem kamaradovi obrazek udelal. Ambasadu muzes kontaktovat ihned, urcite ti poradi…

• načítám...
3168
9.6.13 10:26

@Aot
to jak se k tobě choval před tím než odešel, je podle mě potvrzením všeho, co jsme tu psaly :-( že je ti smutno se nedivím, najednou takový prozření…
super, že jsi to řekla tátovi! znáš aspoň názor někoho, koho znáš a nejen holek z netu.

• načítám...
68
9.6.13 10:27

Mela jsem podobneho chlapa. Vsichni mi ho zavideli byl krasnej, zajistenej, vsimevej snesl by mi modre z nebe porad mi kupoval darky a i po 3 letech se ke me choval krasne jako na zacatku a jedina chyba bylo uplne stejne chovani jako tveho pritele dokud jsme spolu byli sami jen jsem se vznasela ale stacilo aby s nami byla jen kamaradka a hned bylo zle zarlil uplne na vsechny. Mluvila jsem o tom s psychologem a sam mi rekl ze mam odejit dokud to jeste jde…po rozchodu to bylo uplne peklo pronasledoval me skoro rok porad vyhrozoval ze se zabije psychicky me vydiral a bylo to vazne strasny nikdy me sice nenepadl fizicky ale na psychiku to byl zahul a nakonec jsem zjistila ze me za nas vztah i nekolikrat podvedl a ja jsem byla jen ta co potreboval vlastnit ted ma jinou partnetku a chova se k ni uplne stejne…

• načítám...
2499
9.6.13 10:29
@Timinka píše:
jenomže ve chvíli, kdy neodpovídá jeho představám, přestává být jeho panenka která nemá vlastní názor, ve všem se přizpůsobí, je to pro něj rázem někdo jiný -nepřítel

Je to psychopat a těžký manipulant. On není v chaosu emocí. On ví, co chce. Chce poslušnou loutku. Chce tu poslušnou loutku vlastnit. Jemu nejdou dávat žádné hranice. Chce to tak, ne jinak. Buď se podvolí, bude zase poslušnou panenkou, bude dělat teď už nedobrovolně, „co mu na očích vidí“, anebo s ní zatočí. Neposlušnost „se přece trestá“. Pomstí se jí. Zničí ji. „Ukázní ji.“

Vždyť ho Aot vůbec nezná. Nemá žádné kamarádky, žádné přátele v místě, kde žije. je úplně v jeho moci. Vždyť Aot vůbec nezná jeho minulost, jeho rodina pro něj neexistuje.

Je to podle mého krajně nebezpečná situace. Já na jejím místě bych sbalila své nejdůležitější věci + doklady a odešla hned do hotelu. On z karty zjistí, kde je, ale celý plán útěku se nám tu vystříbří. Já jen, že je potřeba odejít ihned. Ale možná, že on ten její odchod očekává a někde na ni číhá, protože si svou panenku hlídá.

Psychopati, a to on je, jsou bezcitní. Litují pouze sami sebe, ale s druhým žádný soucit nemají. Aot, drž se. Drž pohromadě svých 5 smyslů, svoji nervovou soustavu, zachovej si vnitřní klid a k tomu zapoj intuici. Jsme tady s tebou!!!

Příspěvek upraven 09.06.13 v 10:34

• načítám...
9.6.13 10:30

@Aot

hlavně do rána už neodemykej a dělej, že spíš. Každopádně už ví, že jsi schopná určitého vzdoru a bude už víc „ve střehu“. Podle mě se bude snažit stejným způsobem o to, aby bylo vše jak dosud. Nenech se prosímtě „oblbnout“ a nějak překonej do pondělka ten jeden den. Ani bych jej nijak extra nechlácholila v tom smyslu, že bude z tvé strany ťuťuňuňu, alě dělala bych tak trochu naštvanou,
ale jenom malinko, protože mu by bylo jinak jasný, že to na něj hraješ, kdybys dělala jakože se nic nestalo. Jenom doufej, že ti nezablokoval kartu do banky.
Pokud bude vše OK, karta i on, v pondělí bych si vybrala hotovost, sbalila věci, vyměnila simku a sedla na první letadlo směr Čechy. Do práce bych poslala mail, až budeš v bezpečí, že jsi musela odjet, že ti šlo o život, že ukončení prac. poměru podepíšeš a pošleš poštou a s dalšími možnostmi v Kanadě bych si teď hlavu nedělala. Ach jo, snad to zmákneš a nic se nestane. Pokud přítel cokoliv vycítí, udělá vše proto, aby tě odřízl od peněz a možností, pak bych už kontaktovala policii a ambasádu. Najdi si někde i čísla na ně a tak, protože se může klidně stát, že ti sebe i možnost jít na net. :think:

• načítám...
46867
9.6.13 10:30
@Magnifique píše:
Myslíš, že byl skutečně celých 5 hodin v parku? Trochu to ve mě hlodá… Co tam podle Tebe mohl dělat?

Taky nad tim premyslim

• načítám...
Aot
149
9.6.13 10:33
@Lemuska píše:
@Aot jeste jednou apeluji…ventiluj sve problemy i na venek i sefovi (staci ta facka, vic bych nerikala at to nevypada jako pomluvy) budes aspon pod drobnohledem okoli a M. si na tebe nedovoli. To ze je sef jeho kamarad nevadi…mam sve kamaradky rada, ale znam jejich povahy a vim, ze byt manzel nekterych z nich bych byt nechtela. Sef bude urcite inteligetni a urcite si o svem kamaradovi obrazek udelal. Ambasadu muzes kontaktovat ihned, urcite ti poradi…

Je mi to strasne trapny, mu to rict. I kdyz mame spis kamaradsky vztah, to je pravda. Tim, ze je to Marcovo spoluzak a jen o par let starsi nez ja. Já to samozrejme mohu rict i kolegum v praci, ale proste je mi to trapne, stydim se. Je mi trapne i pred vami, a to me neznate. A jeste tahat ostatni lidi do svych problemu, to nesnasim. :x

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová