Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6942
9.6.13 08:44

Holka, drž se… a buď moc opatrná :hug: Dobře, že jsi zavolala tátovi. Je škoda přijít o Kanadu, ale pořád lepší než o (spokojený) život!

• načítám...
8911
9.6.13 08:44
@Aot píše:
Provokovala jsem ho? To zni, jak kdybych udelala buh vi co, ale ja se jen chovala konecne normalne :| …

Provokace to byla snad jen v té restauraci, když jsi mu řekla, že mu mobil neukážeš, protože jsi nestihla promazat SMS. Ale jinak jsi ho neprvokovala, jen jsi poprvé určila hranice. ALE v jeho očích jsi ho provokovala! Dva roky se chováš jako poslušný pejsek (promiň) a teď toto! To je v jeho očích rána pod pás.

Drž se! :kytka:

• načítám...
pet333
9.6.13 08:48

Hezky den Aot.Tvuj pribeh me docela sokoval, ja sama bych mela z takoveho cloveka strach, ale rozhodnuti je jen na tobe. Chapu, ze je ti lito opustit vse (Kanadu, domov tam apod.), ale co by jsi tam mela za zivot, uz ted se tam trapis diky pritelovo chovani a vadilo by ti to vic a vic. Navic jeho chovani neni opravdu v poradku a myslim ze i tou fackou dal vedet, ze jeho psychicke tyrani dokaze vyustit k fyzickemu. Podle toho co pises jsi moc fajn a nemusis mit obavy, ze by jsi toho praveho nepotkala. Kazdy ma nejake chyby, ale chovani tveho pritele je opravdu ve vztahu, to co by snad zadna zena nevydrzela. Preju ti, aby ses rozhodla spravne a byla stastna.

• Upravit
12667
9.6.13 08:48

@Aot mozes si zriadit vlastny ucet, na to by neprisiel predsa, keby si postupne vyberala male ciastky z bankomatu a vkladala si penizky tam?

Musis sa rozhodnut, ci ti Kanada stoji za takeho tyranie :-(

• načítám...
Aot
149
9.6.13 08:56

Holky, tak Marc neprisel domů. A uz je noc, tak nevim, co si o tom mam myslet. Asi zapnu telefon. Otevrela jsem si víino, a jelikoz skoro nepiju, tak už to citim. Za chvilku se zanu litovat, pak upadnu do komatu. :zed: :lol:

• načítám...
sophinka1
9.6.13 08:58

@Aot stalo se to už někdy? že nepřišel včas?

• Upravit
káťa
9.6.13 08:58
@Aot píše:
Provokovala jsem ho? To zni, jak kdybych udelala buh vi co, ale ja se jen chovala konecne normalne :| Uz jsem volala tatkovi, co mam delat, o facce jsem nerekla, jen o tom ostatnim. Tak taky rikal, ze mam letet domu, nez me zabije, aby me nemel nikdo jiny. :think:

Ano, chovala ses normálně, ale pro psychopata je to provokace…Ale asi to pro tebe bylo lepší, žes viděla, jak se chová, když ho neposlechneš.
Je moc dobře, že ses svěřila tátovi. Už bych asi seděla v letadle. Dej vědět a buď na sebe opatrná :hug:

• Upravit
3793
9.6.13 08:59

Aot- a nechces se spakovat a radeji zmizet nez se vrati? :think:

• načítám...
Aot
149
9.6.13 09:02
@Timinka píše:
@Aot stalo se to už někdy? že nepřišel včas?

Nestalo niky, on je strasne zodpovedný. Zapnu si telfon a zavolám mu? Asi. :think:

• načítám...
300
9.6.13 09:03
@káťa píše:
Aot, v první řadě si musíš pořádně rozmyslet, co vlastně chceš.
To je základ. A potom tomu vše uzpůsobit.
Ano, pokud se rozejdeš s Marcem, skončila jsi v Kanadě. Ale stojí ti ta Kanada za to, že tě tam bude pronásledovat psychopat???
Pokud se s ním chceš rozejít, dobře si rozmyslet kdy a jak…Já osobně bych v tomhle konkrétním případě pořídila novou simku, z té zavolala rodičům a vysvětlila jim celou situaci a poprosila je, aby mi koupili letenku na nějaký nejbližší let do Čech a prostě bych se vypařila jen s osobními věcmi…
Pokud chceš odjet, ale až za déle, tak do té doby v zájmui vlastní bezpečnosti musíš hrát divadlo a už neprovokovat. Udělala jsi chybu, provokovala jsi ho. Takže teď bude ostražitější. Na druhou stranu sis alespoŇň vyzkoušela, l jaký dokáže být, když neposlechneš.

@Aot s tímhle příspěvkem musím souhlasit. Taky jsem žila s podobným chlapem, 6 let vztah, žili jsme spolu jen rok naštěstí, do té doby se takhle neměl moc šance projevit. Podívej, i kdybys v té Kanadě zůstala, on si tě najde, tihle lidí vynaloží neuvěřitelně úsilí, aby ti byli v patách. A vůbec bych se nedivila, kdyby se objevil i v Čechách. On rozchod nesnese a bude otravovat.
Pokud nechceš odletět hned zítra, asi bych udělala to, co teď chce - tím že odešel a nevrátil se chce, aby ses o něj bála, ideálně mu napsala omluvu a že ho miluješ a ať se vrátí. klidně bych to udělala, omluvila se s tím, že ti bylo prostě špatně, a vypěnila si. že ho miluješ a blablabla. On musí být ukonejšený, jinak začne být mnohem ostražitější a nedivila bych se, kdybys ani do té práce a z práce nemohla chodit sama. Rozhodně bych už nezkoušela jeho chování, naopak. A pak jakmile nebude doma, sbalit základní věci a zmizet na letiště. I kdybys na něm měla čekat dva dny, než ti něco poletí domů. Do hotelu s jeho kartou určitě ne, tam by tě našel a kdovíjak by to dopadlo. Držím palce.

• načítám...
1823
9.6.13 09:06

@veru324 přesně tak! :pankac: teď s ním zahraj jeho hru.. pak vyber hotovost na hotel, náhradní sim kartu a na letenku.. a okamžitě zmiz..

jak padla první facka.. prolomilo se tabu.. které by nemuselo dopadnout dobře..

• načítám...
46867
9.6.13 09:06

@Aot :lol: tak to by me zajimalo, kam sel. Bud opatrna.

• načítám...
káťa
9.6.13 09:08

Aot, a proč nevyužiješ toho, že není doma a neodletíš pryč? Třeba se ta příležitost už nemusí opakovat…

• Upravit
sophinka1
9.6.13 09:10
@Aot píše:
Nestalo niky, on je strasne zodpovedný. Zapnu si telfon a zavolám mu? Asi. :think:
:hug: zapni. Ale ty musis vedet jestli dokazes pokracovat jako by se nic nestalo nez si to rozmyslis. Prosim az budes mit plan vyber si tu nekoho do soukrome zpravy mu popis plan dej telefonni cislo at ti v pripade nouze muze nejak pomoci.
  • Upravit
12667
9.6.13 09:13

Skor si myslim ze caka jak dlho vydrzis

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria