Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
24603
9.6.13 11:10
@Aot píše:
Tak letenku mi z čech zaplatit můžou, to je bez problému. Stejne si ale nemyslim, ze by ucet zablokoval. Podle me by ho ani ve snu nenapadlo, ze bych odesla od nej. On me tak izoloval, ze proste si mysli, ze se ani nemam o co oprit. A ze bych zalozila diskuzi, to by ho taky nikdy nenapadlo. Ja jsem totiz zacla na emimino chodit tak mesic zpatky, protoze jsem zacala touzit po miminku a cetla jsem si denicky. Jinak by me to ani nenapadlo. A trvalo to dlouho, nez jsem se odhodlala napsat toto. Podle me si mysli, ze me v hrsti. :think:

Proto musíš být pořád nenápadná :kytka:

• načítám...
káťa
9.6.13 11:10

Peníze by se mi tam taky nechtělo nechávat. Ale fakt bych na ně nesahala, nechala bych si zabookovat letenku a zaplatit někým z Čech. Raději bych i letěla z jiného letiště, nikoli z místního, podle mě on si je tam schopný kontrolovat, zda tam na tvé jméno není zamluvená letenka. Své peníze bych si vybrala, popř. převedla na účet nějakého příbuzného, třeba táty až těsně před odletem, třeba by to šlo i během letu, pokud lze používat noťas u sebe. Převedla bych fakt ale jen to svoje, co lze dokázat platem od zaměstnavatele.
Jinak jen osobní věci a frrrrr…
Nijak neprovokovat, aby nezačal jednat a neznemožnil útěk úplně.

• Upravit
PaníKadrnožková
9.6.13 11:11

@Aot no bodejď, hlavně si vem ale prášek, přece mu nemusíš ukazovat vložky, že máš opravdu MS ;) Ještě jedna věc, psychouši vydírají vynikajícím sexem, ta oběď má pocit, že nic tak naplňujícího už nikdy nezažije a že je závislá na tom super sexu. Je to další blud, sex je jen další způsob manipulace. Teď by to ale chtělo neotěhotnět ;)

Držím palce!

• Upravit
1817
9.6.13 11:11
@Aot píše:
Tak letenku mi z čech zaplatit můžou, to je bez problému. Stejne si ale nemyslim, ze by ucet zablokoval. Podle me by ho ani ve snu nenapadlo, ze bych odesla od nej. On me tak izoloval, ze proste si mysli, ze se ani nemam o co oprit. A ze bych zalozila diskuzi, to by ho taky nikdy nenapadlo. Ja jsem totiz zacla na emimino chodit tak mesic zpatky, protoze jsem zacala touzit po miminku a cetla jsem si denicky. Jinak by me to ani nenapadlo. A trvalo to dlouho, nez jsem se odhodlala napsat toto. Podle me si mysli, ze me v hrsti. :think:

Tak toho bych využila a všechno bych udělala rozumně a postupně… Opravdu jestli máš nějakou kamarádku bych si pas, diplomy atd všechno sbalila do tasky a dala k ní. Zeptala se v bance, jak se dají převézt peníze ze spořícího účtu, založila bych si účet jinde. Postupně možná začala vybírat peníze, vždycky trochu víc než potřebuješ a ten zbytek si vložila na ten druhý účet. Zjistila bych si kdy pojede na služební cestu a na tu dobu si nechala koupit letenku. A jak už bylo řečeno: hlavně neprovokuj. Hraj jeho hru, ať si myslí, že se to uklidnilo, že to byl jen výkyv. Uklidni ho, že ho moc miluješ, že jsi se citila svázaná, ale že chápeš jak moc pro něj znamenáš a nechtěla si ho naštvat… Drž se holka :hug: :hug: :hug:

• načítám...
1504
9.6.13 11:12

@Pamplemouse souhlasim :potlesk: hlavne to ted zklidnit a uz dal nepokouset

• načítám...
1823
9.6.13 11:13

@káťa ..ježiš to mu nikdo neřekne.. na letišti.. zda letí.. :zed: zase to nedramatizujte do extrému.. mohl by jí tam hledat.. toť ale vše.. navíc pokud po příchodu na letiště projde „check. in“, tak ho tam ani nepustí.. ;)

Příspěvek upraven 09.06.13 v 11:15

• načítám...
7569
9.6.13 11:13
@erinv píše:
@Lenka512 tak google překladač zvládne všechno že.. :roll:

to mě pak taky napadalo :(

• načítám...
24603
9.6.13 11:14
@Pamplemouse píše:
Tak toho bych využila a všechno bych udělala rozumně a postupně… Opravdu jestli máš nějakou kamarádku bych si pas, diplomy atd všechno sbalila do tasky a dala k ní. Zeptala se v bance, jak se dají převézt peníze ze spořícího účtu, založila bych si účet jinde. Postupně možná začala vybírat peníze, vždycky trochu víc než potřebuješ a ten zbytek si vložila na ten druhý účet. Zjistila bych si kdy pojede na služební cestu a na tu dobu si nechala koupit letenku. A jak už bylo řečeno: hlavně neprovokuj. Hraj jeho hru, ať si myslí, že se to uklidnilo, že to byl jen výkyv. Uklidni ho, že ho moc miluješ, že jsi se citila svázaná, ale že chápeš jak moc pro něj znamenáš a nechtěla si ho naštvat… Drž se holka :hug: :hug: :hug:

Tak, tak :palec:

• načítám...
6942
9.6.13 11:14
@Aot píše:

Jestli je to opravdu tak, jak si myslíš, tak jsi ještě v docela dobré situaci, tak si to prosímtě nepokaž, NESMÍ nic tušit.

• načítám...
Aot
149
9.6.13 11:15

Holky, tak to nepochopite. Sla jsem potaji se mrknout za dvere, co tam dal. A tam stoji uplně novy kufr od Guess, asi mě chce poslat domu sam. 8o Ja mu jednou rekla, ze se mi jeden kozeny libi a on mi ho koupil, ale co tím chce naznacit?! No, alespon si mam do ceho sbalit. 8o Nevim, zda je neco uvnitr, neotvirala jsem, budu delat, ze jsem tam jeste nebyla a nevidela to. Ale teda ted mam brouka v hlave. Nebo chce jet na dovcu :think:

• načítám...
1240
9.6.13 11:15

Už jsem to psala jednou, pozor na nákup letenky přes kartu, kterou při odletu nebudeš mít u sebe!!! Kamarádku takto nechali na letišti a i já jsem už několikrát musela předložit kartu při check-in. Nevím, zda to tak mají všechny letecké společnosti, ale to by sis musela u konkrétní ověřit. Abys pak nezůstala sbalená na letišti, to bych Ti opravdu nepřála! Opravdu se musíš dobře a rychle připravit, abys to měla promyšlené. Píšeš, že o účet se staráš Ty, tak mě napadlo, že bys mohla změnit heslo do internet bankingu. Kdyby se ptal, můžeš říct, že jsi omylem zadala třikrát špatně heslo a zablokovalo se to. Ale třeba si toho opravdu vůbec nevšimne a Ty si klidně můžeš převést peníze na svůj účet nebo rodičů do ČR. Hlavně se zkus uklidnit, ještě před dvěma dny jsi neměla potuchy, co je Tvůj přítel zač a teď to nabralo takovou rychlost, že rozrušená, to se dá pochopit. Zkus se vyspat, ráno moudřejší večera!

• načítám...
24603
9.6.13 11:17
@Aot píše:
Holky, tak to nepochopite. Sla jsem potaji se mrknout za dvere, co tam dal. A tam stoji uplně novy kufr od Guess, asi mě chce poslat domu sam. 8o Ja mu jednou rekla, ze se mi jeden kozeny libi a on mi ho koupil, ale co tím chce naznacit?! No, alespon si mam do ceho sbalit. 8o Nevim, zda je neco uvnitr, neotvirala jsem, budu delat, ze jsem tam jeste nebyla a nevidela to. Ale teda ted mam brouka v hlave. Nebo chce jet na dovcu :think:

No, když si řekla že se ti líbí, tak tě chtěl asi potěšit a zas si tě „koupit“ :think: Že by tě sám poslal dom, tomu nevěřím moc :?

• načítám...
Magnifique
9.6.13 11:17
@Háta_x píše:
@Aot Docetla jsem, co se udalo…a zacinam mit pocit, ze nechces odejit. Nuceni k sexu, jeho hnusne a pomatene chovani, hrabani v kabelce, facka a setrvavani v byte i po ni a scene, piti, zajem, kde on je… To jsou typicke kroky k tomu ho zacit omlouvat a zustat. Takovyhle scenar ma navrat, nikoli odchod. Pokud odejit chces, preved penize treba na tatuv ucet a let hned nebo jdi do hotelu a zavolej sefovi a na rovinu se zeptej, za muzes zustat v praci i po odchodu od Marca a pokud ano, najdi si sve bydleni. A vsem rekni, co se deje, kdyby jim vyhrozoval, at jsou pripraveni (viz lektor angliny v minulosti). A taky nezapomen, zes to uz rekla tatovi (a dobre jsi udelala!) a oni ted maji o tebe velky strach. Seber se a jdi, podpori te. Pozdeji se sily sbiraji o dost hur.

Souhlasím s Tebou. A tak mě ještě napadala možnost: (Logicky on páchá násilí a ona má pálit mosty…) Hlavně mě tu neukamenujte… :lol: Jestli exitsuje, jak zmiňuješ jiné bydlení tak, aby se Marc nedozvěděl kde. A se šéfem se tedy po dlouhém a detailním vyprávění dohodnout, zda pomůže s anonymitou ohledně začátku nového života přesto v Kanadě. Třeba se to brátí i tak, že šéf bude mít zájem milého Marce dokopak se léčit… ;)

• Upravit
67
9.6.13 11:18

Milá @Aot, pečlivě jsem pročetla celou diskusi a chci Ti také vyjádřit podporu a hlavně obdiv. Jsi opravdu statečná. Máš můj respekt, že i přes svou lásku k Marcovi se snažíš na Váš vztah dívat realisticky a přemýšlíš, zda je opravdu jeho způsob vyjádření lásky v pořádku. Musí to být pro Tebe moc těžké.

Také jsem ve svém blízkém okolí byla dvakrát svědkem vztahů kamarádek, které žily s „panem dokonalým“, kterého jim všechny záviděly…ale realita doma byla přitom tak odlišná. Obě po letech mají nové vztahy a rodiny - a jsou šťastné.

Nechci znovu opisovat rady, které Ti tu psaly ostatní holky - s většinou z nich souhlasím. Myslím, že když si budeš v maličkostech určovat hranice, Marc se projeví a jeho nová Tvář Tě donutí udělat zásadní rozhodnutí. Moc Ti držím palce - budu průběžně nakukovat do diskuse a čekat na každou dobrou zprávičku, že jsi v pořádku. Opatruj se! :kytka:

• načítám...
1823
9.6.13 11:19

@Nika079..jj.. ale ona je total blbost vůbec platit letenku kartou.. :zed: páč tam on uvidí detaily a bude vědět hned..

vybrat prachy a zaplatit vkladem na účet letecké společnosti cash.. :! :!

@Aot ..hlavně s ním do odchodu hraj tu JEHO HRU! :hug:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová