Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Pořád na ní myslím, snad jí nechal alespoň v klidu vyspat… ![]()
A holky, oni tam teď budou mít už pondělí ráno? Nebo teprve neděli? V těch časových posunech se nějak neorientuju… ![]()
@Colorka píše:
Pořád na ní myslím, snad jí nechal alespoň v klidu vyspat…
A holky, oni tam teď budou mít už pondělí ráno? Nebo teprve neděli? V těch časových posunech se nějak neorientuju…
Posun je 8hodin, tekže neděli. Teď tam mají 8.23 ráno neděle… ![]()
Aha, děkuju ![]()
Hm, tak to s ním bude celý den doma a kdo ví, co se bude dít… ![]()
@mismurka píše:
no a pak příjdou možná na řadu ty letenky do Karibiku
Ha, vypada to tak.
Opravdu musim rict ze ctu diskusi se zatajenym dechem. Nektere holky opravdu nechapu, ale to bohuzel k diskusi asi patri
a zakladatelce preji at se ji podari vsechno prekonat a at uz je v pohode. A mimochodem si myslim, ze muze zustat nejakou dobu v cesku a dat se do kupy a klidne se vratit zpet do Canady. Anglicky umi a muze to zkusit prece jinde ![]()
@Aot moc ti držím palce aby jsi v sobě našla sílu a opustila tohoto člověka, který tě chce jen vlastnit..takhle se lidé, kteří milují nechovají
sama jsem kdysi žila s podobným psychopatem, sice jen půl roku, ale dostávala jsem se z toho ještě dlouho potom… Myslím na tebe ![]()
Ahoj holky, jsem vzhůru, teda tak na půl. Asi ještě na chvilku půjdu spat. Marc není doma, nevim kam sel, ani vzkaz ani zprava nic.
Už ani nemam naladu ho resit.
Docitala jsem diskuzi, pokud mi nekdo neveri, tak se vubec nezlobim, sto lidi, sto nazoru. A popravde, ani ja bych neverila, ze se do takove situace zrovna dostanu. K tomu prozreni ze dne na den, tak to nebylo. Jen nekdy si clovek nechce priznat, ze je neco spatne, kort když by ho to stalo vse, co si do ted budoval. A kdyz si to prizna, tak to zas zlehcuje a nebo ze zacatku toleruje. Priznam se, ze jsem chtela tou diskuzi spis ukonejsit, ale byla to spis terapie sokem, která mi ukazala, ze ten maly problem je vetsi. Kazdy ma pravo tady vyjadrit svuj nazor, je to verejna diskuze.
A vazim si moc tech holek, ktere prisly kvuli me, snazi se pomoct.
Nebýt toho, tak bych to asi radsi smazala.
@Aot Netuším, jak se to dělá, ale měla bys to tu vážně nechat uzavřít, ať sem nemůže každý… holky určitě poradí.
@Aot dobré ráno AOT
pořád na tebe myslím i v noci
měla jsem něco podobného 10 let a ještě dnes mám z toho nějaké tiky
odejítá jsem byla 4X a pokaždé se vrátila a bylo to vše nanovo.ted u jsem od něj 7 rok pryč. tak se drž
on se nikdy nezmění, je to prostě v něm ![]()
@Aot ty jo chvilku tu nejsem a tady alespoň 10 stranek
Aot a co třeba najit si praci v jiném městě nebo státě?
Ahoj Aot ![]()
Tak radši ještě využij, že není doma a dospi tu hrozno noc ![]()
A taky bych teda byla pro diskuzi zamknout ![]()
Ja myslim ze kufr je na znejisteni, nebo ne? aby si ona myslela ze si ma zabalit… ![]()
Aot, a uz jsi vymyslela co s penezi? neodchazej s holym zadkem pokud to nehori, ber co je tvoje
@siamka7 píše:
@Aot dobré ráno AOTpořád na tebe myslím i v noci
měla jsem něco podobného 10 let a ještě dnes mám z toho nějaké tiky
odejítá jsem byla 4X a pokaždé se vrátila a bylo to vše nanovo.ted u jsem od něj 7 rok pryč. tak se drž
on se nikdy nezmění, je to prostě v něm
Ahoj Siamko,
dekuju. Ja uz si to taky myslim, ze se nezmeni. A je dobre, ze ty jsi odesla. Jeste zkusim, co mi poradila jedna divcina do zpravy a uvidim. Vic nez o nej mi ted jde, abych nemusela odjet z Kanady. Byl to muj sen od 13 ti let, nechci ho opustut, kvuli jednomu cloveku. ![]()
@Colorka píše:
Ahoj Aot
Tak radši ještě využij, že není doma a dospi tu hrozno noc
A taky bych teda byla pro diskuzi zamknout
Ahoj Colorko
To mas fotku tvoji a mimi?
Necham to zamknout, hned jak se po druhé vzbudím ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat