Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4257
9.6.13 19:34

Birell - to není špatný nápad… :)

• načítám...
Magnifique
9.6.13 19:36
@KacenkaK píše:
Birell - to není špatný nápad… :)

Trochu ženského citu a taktu a určitě by to byla cesta.. :potlesk:

• Upravit
7257
9.6.13 19:37

S tak nebezpečným partnerem bych experimenty nepodnikala. Nemuselo by se jí to vyplatit.

• načítám...
4092
9.6.13 19:38

Teeda to je docela drsné. Já taky žiju v zahraničí a můžu říct, že jsem hlavně ze začátku byla docela nejistá. Bez zázemí přátel a tak. Tím se člověk stane snadno „obětí“ lidí, kteří mají patologickou potřebu někoho vlastnit. Nic ve zlém, ale ten společný účet byla velká blbost a asi se ani nemusím ptát čí to byl nápad :( Já bych asi zřídila svůj účet, rychle bych tam převedla svou vydělanou část, z toho nového účtu koupila letenku a rychle vyrazila. Bez peněz nic nejde snaž si zajistit finanční prostředky a možná by nebylo od věci si taky v bance zřídit trezor a nechat si tam pas. Přeju hodně sil a hlavně chladnou hlavu.

• načítám...
1637
9.6.13 19:38

Ahoj. Také sleduji diskuzi a nepřispívám, bohužel nevím, jak bych víc poradila, než co tady bylo už psáno. Ale držím zakladatelce palce a myslím na ni. Nejsem zdaleka sama, koho zajímá, jak se situace bude dál vyvíjet a přeji zakladatelce, ať se vše co nejrychleji vyřeší a posílám hodně sil.

• načítám...
1696
9.6.13 19:40

Ahoj Aot, letmo jsem pročetla tvou diskusi, naštěstí jsem až tak takového člověka neměla, ale můj bývalý nebyl žárlivec, zato mi kolikrát mi brečel, jak se chovala jeho bejvalá (dnes s odstupem času vím že normálně), že se proti němu všichni spikli, že je navedla. Jak to dopadlo s námi? On byl o 10 let starší, mě bylo v době rozchodu 22 (byli jsme spolu 2,5 roku). Začal si po našem rozchodu s holkou, kvůli který jsme se často hádali (on za ní jezdil, kašlal na mě), vzali se, mají spölu dítě. Všem řekl, že jsem opustila kvůli chlapovi co s nim jsem teď, že za námi jezdil, aby mě mu přebral 8o. Když jsme spolu byli, brečel, že jestli ho opustim, zabije se, že jsme si souzení, za dva měsíce po našem rozchodu se ženil.
Je bohužel spousta lidí, co jsou psychicky narušených, bohužel to poznáš po dlouhý době, hlavně se nenech zpracovat, oni tyhle lidi mají potřebu sebelítosti a kontrolu nad ostatníma lidma. Hlavně mu nevěř, pokud ti bude vyhrožovat sebevraždou, většinou takový lidi jsou největší srabi, myslí jen na sebe. Nemilujou. Jsou to sobci největšího kalibru!!!

• načítám...
1265
9.6.13 19:40

Birell má dobrý nápad. Ak tam potrebuje ešte nejaký čas zostať, tak ho musí uštvať a znechutiť. Nie agresiou, ale ženskými zbraňami. Ešte bude rád, že odíde.

• načítám...
4092
9.6.13 19:42
@jannina1 píše:
S tak nebezpečným partnerem bych experimenty nepodnikala. Nemuselo by se jí to vyplatit.

To si taky myslím, že tohle je dost špatný nápad. :kytka: Tak jak ho zakladatelka popsala se dotyčny jevi jako psychicky naruseny a ne malo :( a ti mohou mít dost nepředvídatelné reakce :(

• načítám...
4151
9.6.13 19:43

Já bych to co radí Birell neriskovala. rozhodně ne s takovým pošukem.
taky jsem přišla o kamarádku a to, že její manžel dostal 12 let je jen slabá útěcha

• načítám...
1504
9.6.13 19:45

Taky se mi to nezda jako dobry napad, protoze at uz je Aot pritel schopen nebo neschopen,,,nevime ceho, rozhodne je to clovek inteligentni, dobre ji zna a ma ji prokouknutou, jak tu sama psala. A hrani ruznych her, manipulace, vsechny zmeny chovani, jen tak „najednou“ by ji urcite jen tak neprosly, jako testovani na neskodnem zviratku

• načítám...
4092
9.6.13 19:45
@statecna.oslice píše:
Ahoj Aot, letmo jsem pročetla tvou diskusi, naštěstí jsem až tak takového člověka neměla, ale můj bývalý nebyl žárlivec, zato mi kolikrát mi brečel, jak se chovala jeho bejvalá (dnes s odstupem času vím že normálně), že se proti němu všichni spikli, že je navedla. Jak to dopadlo s námi? On byl o 10 let starší, mě bylo v době rozchodu 22 (byli jsme spolu 2,5 roku). Začal si po našem rozchodu s holkou, kvůli který jsme se často hádali (on za ní jezdil, kašlal na mě), vzali se, mají spölu dítě. Všem řekl, že jsem opustila kvůli chlapovi co s nim jsem teď, že za námi jezdil, aby mě mu přebral 8o. Když jsme spolu byli, brečel, že jestli ho opustim, zabije se, že jsme si souzení, za dva měsíce po našem rozchodu se ženil.
Je bohužel spousta lidí, co jsou psychicky narušených, bohužel to poznáš po dlouhý době, hlavně se nenech zpracovat, oni tyhle lidi mají potřebu sebelítosti a kontrolu nad ostatníma lidma. Hlavně mu nevěř, pokud ti bude vyhrožovat sebevraždou, většinou takový lidi jsou největší srabi, myslí jen na sebe. Nemilujou. Jsou to sobci největšího kalibru!!!

S tím bych souhlasila pro takové lidi je sebevražda pouze jedna z metod jak dosáhnout svého a používají ji tak dlouho pokud jim funguje.

• načítám...
5077
9.6.13 19:50

Aot, kufr je úplatek a nedivila bych se, kdyby se ještě vytasil s nějakou dovolenou, aby si tě rádoby udobřil. Jinými slovy to bude intenzivní 24hodinová převýchova. Až budeš zase poslouchat na slovo, bude spokojený. Teď je vykolejený a nechápe, co se to s tebou stalo a proč tak reaguješ. Radši bych žádné pokusy nedělala a v klidu si promyslela a naplánovala, co dál. Pořiď si nový telefon i se simkou, i telefon se dá dohledat. Na to pozor, mají svoje identifikační čísla. Možná bych i počkala, jestli teď někdy zase nepojede na služební cestu a jen co vypadne, tak zmizet taky. Založ si nový účet a chtělo by to odčerpávat peníze z toho společného. Jestli něco tuší, musíš být fakt opatrná. Jinak bych se na tvém místě snažila chovat jako dřív, jen ho uchlácholit nějakou výmluvou. Např. že se ti strašně stýská po rodině a proto se asi chováš tak divně apod.

• načítám...
7576
9.6.13 19:50

Birell40 To vubec neni dobrej napad. Nikdo nevi, ceho vseho je schopen, ale dle te facky je schopen nasili a taky v minulosti vyhrozoval lektorovi Aj ublizenim jeho rodine :zed:

• načítám...
4092
9.6.13 19:51

Promiň, že se ptám, ale je mi divné, že píšeš, že máš Kanadu ráda a potom, že tam prakticky nemáš žádné známé a prakticky nikam nechodíš (teda krom tvého přítele, který tě tedy docela ničí). To si podle mně dost odporuje ne?

• načítám...
Peťulka2608
9.6.13 19:55

Taky bych počkala až někam pojede, pak se sbalit, nasednout do letadla a šup do Čech, z letadla bych mu možná poslala sms, že někdo doma onemocněl a že letíš domů. Pak už bych na něj hodila bobek a už bych se nevrátila… Ale nevím no, útěk jestli je řešení, pak aby se pořád otáčela, jestli někde není… je to těžký :think:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová