Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1342
9.6.13 18:11

Protoze je nejspíš asi zajímá, jak zakladatelka problem vyřeší, mysli na ni a drzi ji palce…treba jako ja…bohužel poradit nedokážu, nikdy jsem toto ne zažila, ale držet pěsti a soucitit s ni snad muzu, ne?

• načítám...
24603
9.6.13 18:23

Jo to mi je jasné, ale myslím ze to chce zamčit právě proto aby to nečetlo celé emimi a někdo ji nepoznal :think:

• načítám...
31
9.6.13 18:24

Zdravím Aot a chci ti popřát hodně štěstí a chladnou hlavu při zvládání takto nelehké situace. Musím přiznat, že jsem úplně celou diskuzi nečetla, ale i tak přispěchám se svou troškou do mlýna. Doporučuju hlavně všechno při případném útěku naplánovat, nic nedělat zbrkle a připravit si pokud možno více scénářů odchodu. Mně osobně se to vyplatilo. Nechci strašit, ale nedá mi to nenapsat. Už někoho napadlo, že by v tom zamčeném šuplíku mohla být eventuelně i nějaká zbraň? Každopádně přeju pevné nervy. :hug:

• načítám...
šmoulinka71
9.6.13 18:24

Holky ambasádu? A co by jim asi řekla??? Mám žárlivého manžela, který mě omezuje??? Ona si to nechala dlouhou dobu líbit, přišlo jí to normální, tak čemu se teď diví. To spíš on už je na to zvyklý a teď se bude divit, co se děje, že najednou je něco jinak.

• Upravit
2677
9.6.13 18:28
@pannacotta píše:
Já teda moc nechápu proč chtějí případnou pozvánku lidi co to tady jen sleduji :think:

Aby mohli sledovat dál.. :roll:
třeba já jsem na tuto diskusi přišla až dnes a hned jsem se zapojila :nevim:
OT, ale dobrá profilovka :palec: :kytka:

• načítám...
2677
9.6.13 18:31
@Aot píše:
Ahoj holky, jsem vzhůru, teda tak na půl. Asi ještě na chvilku půjdu spat. Marc není doma, nevim kam sel, ani vzkaz ani zprava nic. :think: Už ani nemam naladu ho resit.

Docitala jsem diskuzi, pokud mi nekdo neveri, tak se vubec nezlobim, sto lidi, sto nazoru. A popravde, ani ja bych neverila, ze se do takove situace zrovna dostanu. K tomu prozreni ze dne na den, tak to nebylo. Jen nekdy si clovek nechce priznat, ze je neco spatne, kort když by ho to stalo vse, co si do ted budoval. A kdyz si to prizna, tak to zas zlehcuje a nebo ze zacatku toleruje. Priznam se, ze jsem chtela tou diskuzi spis ukonejsit, ale byla to spis terapie sokem, která mi ukazala, ze ten maly problem je vetsi. Kazdy ma pravo tady vyjadrit svuj nazor, je to verejna diskuze.

A vazim si moc tech holek, ktere prisly kvuli me, snazi se pomoct. :hug: :hug: Nebýt toho, tak bych to asi radsi smazala.

Doufám, že se pořádně prospíš! :kytka:

• načítám...
4123
9.6.13 18:34

Aot, čtu diskuzi již od začátku, nejdříve jsem si myslela, že by možná šlo vztah „zachránit“,ale čím více píšeš, jak se přítel chová, tak jsem přesvědčená, že bude určitě nejlepší utéct.
Je mi moc líto, že rozchodem musíš ukončit práci a pobyt v Kanadě :,(, jen mě napadá, zda by nebylo od věci si promluvit se šéfem, říct mu, že prostě chceš od přítele odejít a popř. mu přiblížit proč (nevím jak to pro tebe bude lehké) a uvidíš, třeba se budeš divit a šéf si tě nechá :nevim:. Potom by se stačilo někam odstěhovat, pokud by to nešlo a přítel by tě pořád nějak terorizoval, tak odletět do ČR by už neměl být takovej problém.
Jinak souhlas s holkama, že pokud budeš muset do ČR, tak bych si zřídila účet a peníze převedla např. den před tvým odletem.
Moc ti držím palce, aby se situace vyřešila co nejlépe :hug:.
Drž se!

• načítám...
521
9.6.13 18:35

Taky jsem přečetla cely „příběh“ a držím palce at v sobe co nejdriv najdeš silu od něj odejít! Protože nikam jinam uz cesta nevede!! :hug:

• načítám...
5199
9.6.13 18:38

@smoulinka71
Potřebuje si zařídit letenku a vše ostatní tak, aby o tom vědělo co nejmíň lidí. Potřebuje přece nějakou pomoc, když je tam na všechno sama. Psychicky ji týrá, chce se vrátit zpět do vlasti. Od toho tam ta ambasáda je.

• načítám...
471
9.6.13 18:41

@pannacotta

Ahoj, jsem jedna z těch co diskuzi sleduje od začátku avšak nepřispívá, protože jsem nic podobného nezažila a popravdě netuším, jak správně reagovat, aby to nebylo ani ukvapené, ani nebezpečné. Nicméně mám kamarádku, u které tuším obdobný problém (i když s tou výhodou, že žije v ČR) a proto je pro mě tato diskuze zajímavá už jen z toho pohledu, že nejspíš jednou budu také na straně někoho, kdo se bude snažit takto pomoci. Chápu, že je třeba být ostražitý, nicméně napadání za to, že někdo diskuzi sleduje, i když neoplývá počtem příspěvků není na místě. Všichni zakladatelce přejí, aby to dopadlo co nejlépe. Také ji držím pěsti. Kéž by se tyto případy nestávaly.

• načítám...
9.6.13 18:47
@pannacotta píše:
Já teda moc nechápu proč chtějí případnou pozvánku lidi co to tady jen sleduji :think:

já zase nechápu, proč by nemohli chtít… :think:
Kdo by teda podle tebe měl mít možnost vstupu a kdo ne? Podle čeho by se to řídilo?

• načítám...
šmoulinka71
9.6.13 18:48
@Pinkie píše:
@smoulinka71
Potřebuje si zařídit letenku a vše ostatní tak, aby o tom vědělo co nejmíň lidí. Potřebuje přece nějakou pomoc, když je tam na všechno sama. Psychicky ji týrá, chce se vrátit zpět do vlasti. Od toho tam ta ambasáda je.

Tak letenku si koupit může, vezme si ji z účtu, já bych z toho zas takovou kovbojku nedělala, mě přijde, že z toho děláte krimi.

• Upravit
Magnifique
9.6.13 19:00
@smoulinka71 píše:
Tak letenku si koupit může, vezme si ji z účtu, já bych z toho zas takovou kovbojku nedělala, mě přijde, že z toho děláte krimi.
… A to jsi to celé četla, ano… :roll: To je přesně ten důvod, proč to chce zakladatelka zavřít… :think:
Protože pokud by jsi to četla, co zjistíš? Že Marc, by měl v ten moment jistotu, kde ji hledat. A proč? To už vážně hledej „Punťo“…
  • Upravit
2677
9.6.13 19:07
@Magnifique píše: … A to jsi to celé četla, ano… :roll: To je přesně ten důvod, proč to chce zakladatelka zavřít… :think:
Protože pokud by jsi to četla, co zjistíš? Že Marc, by měl v ten moment jistotu, kde ji hledat. A proč? To už vážně hledej „Punťo“…
:palec:
  • načítám...
šmoulinka71
9.6.13 19:11
@Magnifique píše: … A to jsi to celé četla, ano… :roll: To je přesně ten důvod, proč to chce zakladatelka zavřít… :think:

No a jinak ho to nenapadne? Já to četla celé, nepřijde mi, že by ji chtěl zavraždit. Prostě odchod jednoduchý nebude, když je na ni fixovaný, ale o dramatu je předčasné mluvit.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová