Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
26295
9.6.13 13:16
@pannacotta píše:
Lidi, když myslíte že je to vymyšlené, tak sem ani nechoďte, nereagujte, a ignorujte to, pokud to je pravda, tak zakladatelce tohle asi moc nepomůže.

Přesně tak.

Aot sleduji tvou diskusi od začátku a také jako ostatní doufám, že se ti podaří co nejdříve v pořádku odejít. :hug:
A jak tady někdo psal, na tu antikoncepci pozor. Rozhodně co teď nepotřebuješ, řešit nechtěné otěhotnění.

• načítám...
1134
9.6.13 13:16

Na emiminu se snad kazda diskuse dostane do stadia kdy zacnou lidi psat ze je to vymyslene :roll:

• načítám...
10075
9.6.13 13:18

@Aot podle mě s tim kufrem je jen další jeho manipulace postavi ti tam kufr tím ti nazančí že tě nepotřebuje a tobě to začne vrtat hlavou a budeš ho chtit zpět a začneš toužit po tom aby on toužil jako před tím 8) já jsem zdrhla z hodiny na hodinu hodně věcí jsme oželela šla jsme bez peněz šla jsem nikam jelikož jsme neměla kam jedine co jsme věděla, že musim pryč jinak to skonči hodně zle :roll:

• načítám...
2499
9.6.13 13:24

Přejme Aot posilující spánek. Ať má pak dost vlastních sil si to v sobě všechno správně uspořádat.

A těm, kdo jejímu příběhu nevěří, doporučuji, aby si založily svoje jiné téma na téma. „Věřit či nevěřit?“.

• načítám...
Magnifique
9.6.13 13:26
@poučená píše:
Přejme Aot posilující spánek. Ať má pak dost vlastních sil si to v sobě všechno správně uspořádat.A těm, kdo jejímu příběhu nevěří, doporučuji, aby si založily svoje jiné téma na téma. „Věřit či nevěřit?“.
:mrgreen: :lol: :lol: :potlesk:
  • Upravit
24603
9.6.13 13:28

Taky dám jeden příklad, já měla ex přítele taky, každý mi ho záviděl, a kažý chtěl takového kluka jako jsem měla já, byl starší o 10 let a já si krochkala, po 6-ti měsících se ale vše změnilo, on začal žárlit- za začátku říkal že nežárlí vůbec, pch.. žárlil na každého, kamarádky, rodinu, taky hned jak někdo volal, vyzvídal kdo, co, proč,, když jsem s ním nepsala, tak jsem byla dle jeho řečí vyšu*aná od jiných a na něj nemám chuť :roll:
pak mě začal bít, ponižovat ve všem a před každým krom mojí rodiny 8)
až jsem se seznámila s mojím nynějším přítelem a ušla jsem do ČR jinak bych se ho nezbavila,, mimo jiné, jsem z něj měla takový strach, že když mi volal do ČR, a ptal se jestli ho pořád miluji a jestli nemám nikoho jiného, tak jsem řekla že ano, miluji, né nemám nikoho- vše lež, ab byl klidný… Ä když jsem po letech řekla rodině co byl zač, tak nevěřícně kroutili hlavou, že by to do něj nikdy neřekli.. takže opravdu, pěkný obal knáížky nemusí mít krásný psaní :kytka:

• načítám...
6942
9.6.13 13:30

Já bych na ty přípěvky o smyšlených příbězích vůbec nereagovala, „rejpalové“ půjdou otravovat jiné diskuze, když nebudou mít odezvu ;)

• načítám...
24603
9.6.13 13:32

Ale co jsem chtěla mým příspěvkem taky říct bylo, že on na mě neskutečně žárlil aby zakryl to, že on je kurevník, a to jsem tomu nechtěla věřit když jsem to zjistila 8) i když zakladatelčin je jiný případ :?

• načítám...
2677
9.6.13 13:36
:hug:

Příspěvek upraven 13.06.13 v 11:49

• načítám...
6942
9.6.13 13:38

Mmch, mám taky zkušenost s magorem, naštěstí s tou verzí bez mozku, čili jsem s ním mohla trošku manipulovat já, když už jsem věděla, že jde do tuhého. Skončilo to u soudu, dostal dvouletou podmínku. Musela jsem změnit práci, telefon, odstěhovat se… Nejhorší bylo čekání na ten soud a ty jeho pohledy tam :zed:

• načítám...
3168
9.6.13 14:17
@Banny píše:
@sieta.m přiznám se, že i já mám od začátku pocit, že je to vymyšlené.

Nechápu proč… Tak to nečti

• načítám...
15
9.6.13 14:27

Ahoj Aot, hlavně si nenech vnutit pochybnosti o svém oprávnění nakládat svobodně s vlastním životem. Ty jsi neudělala nic špatně, nemáš se za co stydět, jsi chytrá a správná ženská, která se jen dostala do svízelné situace, a máš rozhodně právo požádat své blízké okolí o pomoc a podporu.
Tvůj příběh mě zaujal (a popravdě i vyděsil), tak se chci hned zítra zeptat v práci, jak se dá taková situace řešit (pracuji u policie, ale na jiné problematice než je domácí násilí) - třeba se ti budou konkrétní rady hodit. Vůbec si myslím, že by nebylo od věci obrátit se na tamní policii, protože ta určitě nebude brát tvoje podezření na lehkou váhu (v Kanadě jistě nevyvrátí znechuceně oči, jakože to byla „jen“ facka a co tam s tím lezeš, jak se, bohužel, někdy stává tady u nás), a případný záznam o téhle události se ti může v blízké budoucnosti dost hodit. Konkrétně by ti jistě poradili i na té ambasádě a vůbec, je rozhodně lepší mít co nejvíc (nejlépe písemných) záznamů o tom, že v takové situaci jsi a že se ji snažíš řešit, kdyby se pak do toho jednou zapojil Marc a snažil se tě očerňovat(a že to udělá, pokud mu budeš ještě někdy vzdorovat), tak abys z toho nevyšla ty jako ta špatná.
A na tvém místě bych si určitě promluvila i s mamkou a se sestrou a všechno jim řekla - po možném počátečním šoku tě jistě pochopí a věř mi, že jakákoli podpora a útěcha od lidí, co tě mají rádi, ti moc pomůže.
Moc ti přeju, aby to pro tebe dopadlo co nejlíp, drž se, Katalpa

• načítám...
2853
9.6.13 14:41

@Aot Ahoj Aot :kytka:
Určitých příspěvků si snad radši ani nevšímej ;) to se stává téměř u každé zapeklitější diskuze.
Je nás tady spousta, co Ti chceme pomoct.
Asi bys měla nechat admina tuto diskuzi uzamknout a zkopírovat do uzavřené skupiny, kde už si určíš, koho tam chceš mít.

• načítám...
1134
9.6.13 14:59

Aot a tvuj tata to nerekne mame a segre co se deje?

• načítám...
291
9.6.13 14:59

Potvrzují se mi dvě věci, co tu tak čtu… Že má dost z nás zkušenost s takovým týpkem… Jak říkám, hodně chlapů si přímo lebedí v tom, mít nad ženou moc :evil:
A skoro všechny, co tu píšete, že partner přehnaně žárlil a obviňoval vás z nevěry, tak byl nakonec nevěrný sám :poblion:
A ještě mě ohledně Oat napadlo: Raději si nech uložené všechny sms od něj, případně i nějaké výpisy hovorů, později by se to mohlo hodit, až by Marc někde zkoušel udělat bláznivku z tebe, že sis vše vymyslela… 8o

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová