Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4092
9.6.13 21:07
@poučená píše:
My tady odsud nevidíme do všech těch jejich vztahů. A navádět ji, aby rozehrála dynamiku trojúhelníku, to je jako dát malému dítěti ve stodole sirky na hraní. Uhoří.

No asi tak.
V téhle situaci existují pouze dvě cesty: první je pryč a druhá je život bez osobnosti, v samotě, bez sebevědomí, bez přátel, bez štěstí, radosti a pravděpodobně bez všeho co zakladatelka kdy milovala a ráda dělala. V tomto okamžiku se musí rozhodnout a s chladnou hlavou pak jít za svým rozhodnutím. Hraní „nějakých her“ fakt nemá smysl

• načítám...
sophinka1
9.6.13 21:12

@mismurka já taky nechci radit, ale je fakt, že by to mohla být možnost jak si zachovat práci. Poštvat jejího partnera proti šéfovi. Miláčku on mě pozval na oběd, miláčku on na mě kouká…

• Upravit
7257
9.6.13 21:15
@Timinka píše:
@mismurka já taky nechci radit, ale je fakt, že by to mohla být možnost jak si zachovat práci. Poštvat jejího partnera proti šéfovi. Miláčku on mě pozval na oběd, miláčku on na mě kouká…

No to by mohla taky z tý práce vylítnout co nejrychleji. Stačí telefonát s kamarádem a budou mít oba jasno. Ještě bude za žárlivku a psychopatku.Pak nebude mít šanci už nikomu vysvětlit, že je obětí. Takový nejasný hry v téhle situaci jsou úplně mimo!

• načítám...
2853
9.6.13 21:15
@Timinka píše:
@mismurka já taky nechci radit, ale je fakt, že by to mohla být možnost jak si zachovat práci. Poštvat jejího partnera proti šéfovi. Miláčku on mě pozval na oběd, miláčku on na mě kouká…

spíš, aby ji do té práce pak nezakázal chodit úplně a jinou jí raději nenajde, aby se to nemohlo opakovat a byla by od světa odtržena úplně.

• načítám...
9.6.13 21:16
@Timinka píše:

tak tahle rada by mohla vést do pekel. Je to jeho kamarád a pokud mu to řekne - zeptá se jej na to, šéf se naštve, může třebas říct, že to není pravda, že sváděla ona jeho (výmysl) a je ztracená, protože si nedovedu představit, jak by jí tohle mohlo být ku prospěchu, nehledě na to, že v ten okamžik ji šéf vyhodí z práce za to, že si to vymyslela.

• načítám...
sophinka1
9.6.13 21:16

@jannina1 myslím že by byl tak zaslepen žárlivostí, že by kamaráda neposlouchal. Nicméně to jsou moje úvahy.

• Upravit
Magnifique
9.6.13 21:17
@Timinka píše:

No to tímhle akorát šéf nedožije rána! Proboha to už snad ne… To je překombinované.. Naopak: hledat podporu v šéfovi, ale logicky, pokud jsou kamarádi šéf a Marc, tak se to může lehce obrátit proti AOT…

• Upravit
2853
9.6.13 21:18
@Magnifique píše:
No to tímhle akorát šéf nedožije rána! Proboha to už snad ne… To je překombinované.. Naopak: hledat podporu v šéfovi, ale logicky, pokud jsou kamarádi šéf a Marc, tak se to může lehce obrátit proti AOT…

tak nějak bych to taky viděla

• načítám...
Magnifique
9.6.13 21:22

Spíš je divné, že se ještě AOT neozvala. V Kanadě je půl druhé odpoledne, to už by se snad mohla ozvat, ne? :think:

• Upravit
5342
9.6.13 21:22

@mikky je jeste treti moznost, ale na tu by potrebovala horu stesti…najit si jinou praci v Kanade a odstrihnout pritele. Neprijemne je, ze tim jak ji izoloval tak nema tolik znamych, svych znamych treba i cechu. Zije jich v kanade spousta. Znami delaji dalsi zname, znami delaji praci…
Musim rici, ze bych sefa (byt kamarada nezavrhovala, mohl by pomoci). Nicmene neznam ho takze tohle si musi zakl. rozhodnout sama. I kdyz podle toho co pise tak se ji do situace nikoho nechce zatahovat. A to si, myslim, je velka chyba!!!

• načítám...
7257
9.6.13 21:23

Třeba kamarádovi plně důvěřuje, když mu „svěřil“partnerku.
Tohle by možná klaplo, pokud by šlo o normálního chlapa"jen"trochu žárlivého. Tohle je bohužel jiný level…

• načítám...
561
9.6.13 21:23

Doufám, že se Aot brzy ozve, musím na ní pořád myslet, snad je vše v pořádku…

• načítám...
7257
9.6.13 21:25
@hlozi píše:
Doufám, že se Aot brzy ozve, musím na ní pořád myslet, snad je vše v pořádku…

No pokud je Marc s ní, psát asi nemůže. Taky na ní myslím.

• načítám...
5342
9.6.13 21:25
@Magnifique píše:
Spíš je divné, že se ještě AOT neozvala. V Kanadě je půl druhé odpoledne, to už by se snad mohla ozvat, ne? :think:

Myslim, ze je nejspis Marc doma takze asi nema ten prostor. Ozve se, urcite!

• načítám...
2499
9.6.13 21:26
@mikky píše:
No asi tak.
V téhle situaci existují pouze dvě cesty: první je pryč a druhá je život bez osobnosti, v samotě, bez sebevědomí, bez přátel, bez štěstí, radosti a pravděpodobně bez všeho co zakladatelka kdy milovala a ráda dělala. V tomto okamžiku se musí rozhodnout a s chladnou hlavou pak jít za svým rozhodnutím. Hraní „nějakých her“ fakt nemá smysl

Vidím to přesně tak :potlesk: :potlesk: :potlesk:
A teď je to o tom, jestli to tak uvidí i Aot a jak to ustojí, pokud se rozhodne pro PRYČ. Emočně to pro ni bude těžké a technicky také. Ale co v životě není těžké, když člověk svůj život nechce vzdát. A když svůj život vzdá, tak je to také těžké. Chce to hodně sil a tady ta síla pro Aot je už připravená. Tak Aot, drž se, holka, nedej se!!!

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová