Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
16694
9.6.13 22:22

Nemyslím si, že by byl dobrý nápad zažehnout žárlivost na šéfa. Mohl by Aot natlačit do svatby, aby se vyřešilo vízum (jako manželka už by nebyla vázaná prací, ne?), ale v tu chvíli by se jí pos*al život neskutečným způsobem. Tuhle hru bych raději nehrála. Momentálně je nejlepší vrátit se zpět do role hračky a postupně si připravit půdu pro rychlý odchod. Buď obezřetná, stopro si tě teď bude hlídat víc, bude podezřívavější, protože jak on říká „tvoje chování je podezřelé“. Bude hledat důvod, tak se hlavně neprozraď nějakou zbrklostí. Je dobře, že ti rodina je schopná zajistit letenku, to tě aspoň zachrání, kdyby ti ustřihl finance. Ale zajisti si dopředu nějakou simku a levný tel. To si někde schovej. Okopíruj doklady, jak už tu bylo psáno. Doklady, telefon, prachy a přístup na net ti může ze strachu odepřít a co by jsi pak dělala? Nemohla by sis ani tu simku koupit, aby jsi mohla zavolat o pomoc rodině. Na ambasádě by tě nemohli identifikovat, ale když tam přijdeš s okopírovanými doklady (protože originály on z tebe může dostat), tak máš naději.

Já myslím, že je na místě být klidně i paranoidní, protože před ní nestojí běžný člověk, ale někdo, jehož reakce se absolutně nedá odhadnout. Drž se, věřím, že to zvládneš :hug:

• načítám...
3168
9.6.13 22:25

Aot, doufám, že jsi v pořádku… Je mi jasné, že nejspíš něco řešíte, že nebudeš vysedávat u počítače, ale stejně mám strach, myslím na tebe

• načítám...
12667
9.6.13 22:38

@Aot, uz si vazne dlho nenapisala, si v poriadku holka?

• načítám...
1134
9.6.13 22:45

Zakladatelka nejspis nesedi cely den u emimina :roll:

• načítám...
561
9.6.13 22:46

@Aot taky pořád nahlížím…je vše v pořádku?

• načítám...
1143
9.6.13 22:47

Neplašte, je potřeba si uvědomit, že v Kanadě je teď o nějakých 8 h méně, takže neděle odpo, těžko si může sednout k netu a psát nám, když je pod neustálou kontrolou, ale taky na ní myslím…A jak už tady někdo psal, dala bych si obrovský pozor na mazání všech stop v počítači, ten sledovací program, jak by zjistila, že to má v počítači, dá se to? Jsem mizernej ajťák :oops:

• načítám...
5
9.6.13 22:53

Ahoj Aot, sleduji tuto diskuzi a bylo to jako americky sen, vsechno uzasne a najednou se to takto zbytecne vsechno hrouti, ach jo.. :roll: uplne je mi lito za tebe ze se ted ten Marc tak zle vybarvil… ale neboj se, jsi mlada, pekna, ocividne mila a chytra a mas zivot pred sebou :kytka: :hug: urcite se v zivote nestratis a dotahnes to jeste daleko, a i bez Marca…

Nevim jak funguji viza a zakony v Kanade, a hlavne nakonec jak se Marc projevi, ale co vis, kdyby to zle dopadlo, tak treba budes bydlet v Australii nebo v Jihoafricke republice ;) uvidis kam te nakonec osud zavane :hug:

Moc na tebe myslim, a dokazu se vzit do tve situace, ze jsi ted sama, v cizim state, bez rodiny a bez segry, kterou mas tak rada ;) ja se prestehovala za pritelem sice jen do Bratislavy, ale i tak je tam uz „vzdalenost“ od rodiny a sem tu sama bez mamky a segry… Ikdyz Kanada je rozhodne dal, a nemas tam diky Mardovi ani okruh pratel :hug: :hug: ale urcite se neboj nekomu sverit, vim ze je to tezky, clovek to nikdy nedelal, i me to je proti srsti.. ale tak nekdy se deji veci, ktere bysme si nikdy nemysleli ze se stanou.. :nevim:

jinak si nemyslim ze by mel byt Marc nejaky „vrah“ - sama jsi psala ze, poznas jeho byvale ex, jsou na fb a ŽIJÍ :mrgreen: takze je ocividne asi taky nechal dychat a dal jim pokoj 8)
spis si myslim, ze aby ti dal v budoucnu pokoj, tak si bude muset najit nahradu za tebe - nejakou dalsi „obet“ :roll: ale to bude chvilku trvat, takze do te doby byt fakt ostrazita, prece jen clovek nevi co se stane kdyz druhemu rupnou nervy… :roll:

ale musis myslet pozitivne (to je moje zivotni filosofie :) ) :hug: tohle je jedna etapa tveho zivota, kterou si prozila a prozivas, byla krasna a ted i pomalu nekrasna, ale vsechno se na tomto svete deje z nejakeho duvodu.
Nove situace te privedou k novym lidem, novym zkusenostem a posune te to vzdy jen dal.
Ikdyz ted si muzes myslet ze te to sesouva dolu, a budes zacinat od zacatku, tak to neni pravda :kytka: v budoucnu budes jeste silnejsi a spokojenejsi nez si ted! :hug: :kytka:
P. S. nejsi v Kanade sama - myslim na tebe :hug: a posila ti pozdrav moje mala milovana civava Dantik, jako to zviratko co ti v kanade, na prituleni v posteli chybi aby jsi nebyla tak sama :mavam: :hug:

• načítám...
3793
9.6.13 23:08

Aot- at to zvladnes co nejlepe, ale takovy clovek se nezmeni…

• načítám...
3142
9.6.13 23:13

Diskuzi jsem nečetla poctivě, takže nevím, zda to již někdo neporadil, ale obrátila bych se na nějaké sdružení pro pomoc týraným ženám, prvně bych pohledala něco přímo v Kanadě a eventuelně bych se obrátila s radou i na sdružení v ČR. Člověk se nemusí stydět za svůj problém, nepochybuji, že pracovníci uvěří a určitě mohou s ledasčím i na dálku pomoci.

• načítám...
3168
9.6.13 23:20
@ruzovasrnka píše:
Neplašte, je potřeba si uvědomit, že v Kanadě je teď o nějakých 8 h méně, takže neděle odpo, těžko si může sednout k netu a psát nám, když je pod neustálou kontrolou, ale taky na ní myslím…A jak už tady někdo psal, dala bych si obrovský pozor na mazání všech stop v počítači, ten sledovací program, jak by zjistila, že to má v počítači, dá se to? Jsem mizernej ajťák :oops:

ten program na sledování je velice důmyslnej, nedá se prakticky vystopovat/odstranit, není normálně mezi programy. Je to dělaný na to, aby ten, jehož sleduješ, nic nepoznal, nenašel :-( Musíš vědět, kde hledat a dá se myslím odstranit jen s heslem.

• načítám...
2853
9.6.13 23:26

Vím, že to může znít pro někoho nepochopitelně, ale já budu mít problém usnout, když se Aot neozvala, což chápu, je neděle a jsou pravděpodobně spolu, ale…

• načítám...
1817
9.6.13 23:27
@jajinka80 píše:
Diskuzi jsem nečetla poctivě, takže nevím, zda to již někdo neporadil, ale obrátila bych se na nějaké sdružení pro pomoc týraným ženám, prvně bych pohledala něco přímo v Kanadě a eventuelně bych se obrátila s radou i na sdružení v ČR. Člověk se nemusí stydět za svůj problém, nepochybuji, že pracovníci uvěří a určitě mohou s ledasčím i na dálku pomoci.

Tohle je dobrý nápad, taková sdružení určitě v Kanadě jsou, a ty zakladatelce budou věřit a pomůžou jí. Možná jí pomohou i sehnat jinou práci. A myslím, že i oni už se tam setkali s psychickým týráním a neodbydou jí s tím, že jí nemlátí, tak není týraná… Co ty na to zakladatelko?? @Aot To si myslím, že je možná zatím úplně nejlepší nápad, a ti by ti navíc mohli poskytnout i azyl, vízum, pomoci s prací, s penězma v bance atd… :palec:

• načítám...
2853
9.6.13 23:28
@jajda32 píše:
ten program na sledování je velice důmyslnej, nedá se prakticky vystopovat/odstranit, není normálně mezi programy. Je to dělaný na to, aby ten, jehož sleduješ, nic nepoznal, nenašel :-( Musíš vědět, kde hledat a dá se myslím odstranit jen s heslem.

takže takovej špicl třeba pro zaměstnavatele ve firmě, kde zaměstnanci mají přístup na net kvůli své práci, ale ne na soukromé záležitosti?

• načítám...
1817
9.6.13 23:32

@mismurka v zásadě… Akorát, že v práci ve větších firmách mají často šéfové přístup přes vzdálenou plochu, takže on se jenom připojí a mu se zobrazuje na ploše přsně to, co děláš ty… TO pak maj bez práce studování v programu kdo kde byl.. Takhle to rovnou vidí…

Co se týče zakladatelky, myslím, že si myslí, že jí má tak jistou, že jí ten program tam nedal, ptž věří, že jí ani nenapadne, že je něco špatně. Věřím, že teď si AOT svůj počítač ochrání.. Na druhou stranu, kdyby ten program tam byl, tak už si tu s námi píše dva dny, google translator stačí na to aby pochopil jádro pudla této diskuze a to by se choval už úúúplně jinak…

• načítám...
24603
9.6.13 23:34

Lidi, zas tady neplašte, třeba je on doma a řeší vztah tak se ozve později, doufejme.,

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová