Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10.6.13 16:49
@Weru píše:
@kočička Evička tohle by se ale melo vedet. Ja bych pod kudlu takovymu cloveku nesla. 8o

já vím, akorát já vím, že profesně je velkej a uznávanej odborník a to, že by jej to zničilo, o to ani nejde, ale byl by to národní skandál, to mě děsilo nejvíc.

Holky, dovedete si představit, jak vysílaj v televizi jak skáču v županu po pokoji, on mě honí a tahá ven z okna-balkonu, já řvu, prosím o život, on řve, že mě vyhodí do vody, on láme kufr a háže věci taky ven a mlácením na zeď a řvaním o pomoc nikdo nereaguje? A pak by přišla ta třešnička na dortu - jeho obličej, jeho identita, hajzl*k.

• načítám...
22590
10.6.13 18:08

@kočička Evička ja si to ani nedovedu predstavit, ale ze se znam tak ten clovek by mel ze zivota peklo, o to bych se postarala za jakoukoli cenu :think: ani si nedovedu oredstavit ze by me takovyhle zazitek nepoznamenal. Ses schopna byt treba s cizim clovekem nekde v mistnosti? Ja bych uz asi ani nesla na verejne wc..to je proste sileny. Pod kudlj se zatim nechystam ale az jednou pujdu napisu ti sz a doufam ze mi sdelis kdo je ten deb*l :kytka:

• načítám...
10.6.13 18:15

@Mirii

třeba to nebudeš potřebovat, dělá výhradně plastickou chirurgii ;)

nemám strach z cizích lidí, nijak mě to nepoznamenalo, ale asi tak půl roku jsem se z toho nemohla vzpamatovat. Ale je fakt, že bych třebas nikdy nejela např. výtahem, ani sama, ani s nikým - nemožnost úniku a tak. Z tohodle jedinýho mám obavu, z toho uzavřenýho prostoru s někým, před kým nemůžeš nikam utéct. :think:

• načítám...
6942
10.6.13 18:17

@kočička Evička No tak to je taky hustý 8o Na jednu stranu chápu, že se ti to nechtělo řešit… ono pokud je ten člověk dostatečně známej (a prachatej samozřejmě), tak je taky dost možný, že by to vůbec k ničemu nebylo :nevim: Na druhou stranu tyhle věci pak neřeší skoro žádná oběť a proto to těm parchantům prochází pořád dokola :pocitac:

• načítám...
10.6.13 18:26

@fenny

já to vím, on se hrozně vysmíval, že vzhledem k jeho „osobě“ mi nikdo nebude věřit, když je tak veleváženej a znaj ho kdejaké celebrity, které za ním m. j. jezdily v rámci Evropy, kde mnoho let též působil. Když se dozvěděl o kameře, spadla mu brada hodně teda :cert:

• načítám...
643
10.6.13 19:10

@Aot Taky ti moc držím palce, tahle diskuze určitě i v budoucnu pomůže spoustě dalších holek v ztrácení růžových brýlí.

K Marcovi a Tvé lásce k němu - jsi si jistá, že miluješ jeho, nebo ten symbol, co pro Tebe představuje = „splněný“ sen 13. leté slečny z Čech? Jen otázka k zamyšlení…

Ještě jednou, držím palce, ať se svého snu, své lásky, nemusíš vzdát, ale ať současně zůstaneš svobodná!!!

• načítám...
10.6.13 19:59

Holky, je mi divný, že zakladatelka v noci psala, že jde ráno do práce a hned se připojí a teďka je tam už poledne a ona nikde :think:

• načítám...
7257
10.6.13 20:06

V Kanadě jsou 2 odpoledne, taky čekám jestli napíše.

• načítám...
561
10.6.13 20:07

@Aot, jsem ráda, že jsi se ozvala, máš super taťku, evidentně mu na tobě záleží a psychiatrička byl výborný tah, aspoň si na to nebudeš připadat sama :palec:
Doufám, že je i nadále vše v pořádku a budeš nás informovat, aby jsme tady o tebe neměli strachy…

@kočička Evička Obdivuji tvoji statečnost, můžu jen odhadovat, jak bych se sama zachovala…Nedivím se ti, žes to nechtěla rozmazávat, ale je dobré si ty materiály uchovávat, člověk nikdy neví..

@poučená ty seš pro mě naprosto úžasná osoba, se svým maximálně pozitivním přístupem si se dokázala postavit minulosti a je z tebe teď mnohem silnější člověk, než leckdo z nás…Gratuluju!!

• načítám...
4092
10.6.13 20:33
@Birell40 píše:
Ten Birell.. :)
To říkám… čuně, občas histerka, která furt fňuká a chce prachy - a zabalí Ti ten kufr sám.

„miláčku v obchodě měli úplně novou kabelku Prada.. byla tááák krásná… vím, že mě miluješ.. skočil bys mi pro ní… stojí jenom 900 dolarů a má roztomiloučký nášivky… já si zatím lehnu protože mě začíná bolet hlava, asi na mě jde týdenní migréna“

-- tohle nikdo nerozdejchá :)

no nerozdejchá :) to je super definice akorát si myslím, že by psychiatrička měla vrátit diplom. Mám známou, která se „nechovala podle přání manžela“ a on ji pak začal regulerně mlátit. Potom ji pořád tvrdil, že to bylo pro její dobro a pro zachování jejich super vztahu, protože ji chce zachránit, když ona neví jak se má chovat. Situace (je děvka=na někoho se podívá, je hysterka=vytkne mu jakoukoliv chybu, nedokáže sama bez něj fungovat=neuklidila talíře od oběda). Aot nevím, kdo byla ta psychiatrička, ale bez osobního kontaktu s daným člověkem a pouze se zprostředkovanými informacemi z tvé strany si nedovedu představit, že ti dala takovéto „poněkud krchovem smrdící“ rady. Btw mám vzdělání v této oblasti, ale tohle bych si nikdy nedovolila.

• načítám...
7576
10.6.13 20:41

@mikky Myslim si totez. Mam zkusenost s agresorem a kdybych se v te chvili, kdy se projevil, nechovala podle jeho pozadavku, zabil by me :roll: provokovat zmenou bych si fakt netroufla. Tohle neni hra, tohle je realita.

• načítám...
7257
10.6.13 20:46
@Háta_x píše:
@mikky Myslim si totez. Mam zkusenost s agresorem a kdybych se v te chvili, kdy se projevil, nechovala podle jeho pozadavku, zabil by me :roll: provokovat zmenou bych si fakt netroufla. Tohle neni hra, tohle je realita.

Já si to myslím také, nechtěla jsem hatit nadšení diskutujích. Ten chlap se mi zdá dost nebezpečný na takové hloupé experimenty a navíc zakladatelku zná a prokoukne, že hraje hru.

• načítám...
5342
10.6.13 20:46

@kočička Evička den jsem tu nebyla a zas koukam jako blazen. Uzila sis teda jen co je pravda…musim.rict, ze to jsou pribehy jak z thrilleru. A dooost by mne zajimalo kdo to mohl byt, mam i tip, ono totiz tez medialne znamych platiku tolik neni.

• načítám...
5342
10.6.13 20:54

@mikky @jannina1 @Háta_x holky, zase si rikam, ze snad @Aot dokaze analyzovat situaci a eventuelni nebezpeci sama. Osobne bych na takove pretvarky a hry nemela zaludek… A je pravda, ze mu asi staci k neadekvatni reakci malo (viz vypnuty mobil). Bohuzel takhle na dalku se moc radit neda. @Aot je chytra holka, uz snad prozrela tak je to jen na ni. Dost ji i chapu v tom, ze nechce prijit o praci, penize atd. Snad se ozve a da dalsi info jak se situace vyviji.

• načítám...
2499
10.6.13 21:00
@mikky píše:
no nerozdejchá :) to je super definice akorát si myslím, že by psychiatrička měla vrátit diplom. Mám známou, která se „nechovala podle přání manžela“ a on ji pak začal regulerně mlátit. Potom ji pořád tvrdil, že to bylo pro její dobro a pro zachování jejich super vztahu, protože ji chce zachránit, když ona neví jak se má chovat. Situace (je děvka=na někoho se podívá, je hysterka=vytkne mu jakoukoliv chybu, nedokáže sama bez něj fungovat=neuklidila talíře od oběda). Aot nevím, kdo byla ta psychiatrička, ale bez osobního kontaktu s daným člověkem a pouze se zprostředkovanými informacemi z tvé strany si nedovedu představit, že ti dala takovéto „poněkud krchovem smrdící“ rady. Btw mám vzdělání v této oblasti, ale tohle bych si nikdy nedovolila.

Také jsem to tam zahlédla, to nebezpečí. Ztracená kočička… Ale zase, když o tom nebezpečí ví a má s někým spojení, může se průběžně poradit…

Studuji si knihu: Muži, kteří dokážou zničit každý vztah
http://kulturaok-eu.webnode.cz/…glass-motto/
Je to zajímavé, poutavé čtení. Až na to, že navrhované techniky na to, aby žena zklidnila např. „vzteklého tyrana“ jsou nápady někoho, kdo se skutečnou reakcí vzteklého tyrana nikdy nepřišel do styku. Aplikovat je - to by mě rovnou zabil. Zrovna včera jsem se nad tím čtením smála, ale k smíchu to není, jsou to hrozné věci.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová