Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
sophinka1
11.6.13 08:48

@Ha-ni byla tu naposledy v neděli večer a loučila se s tím, že se ozve hned v podndělí ráno z práce :think: snad se to u nich nějak nevyhrotilo

• Upravit
sophinka1
11.6.13 08:49
@xreni píše:
Holky, ale kdyz se podivate na profil, ma tu navstevu ve 2 rano, tak treba se byla kouknout a nestihla napsat :nevim:
:think: snad nekoukal on…
  • Upravit
26295
11.6.13 08:50

@Timinka snad ne. Já si myslím, že když on vyžaduje takovou pozornost a hlídá ji, tak prostě nestihla napsat a z práce třeba neměla čas.

• načítám...
4430
11.6.13 09:00

Také si myslím, že na základě jednoho telefonátu není ideální dávat rady tohoto typu. NEříkám, že to není špatná rada, ale neměl by tomu předcházet hlubší rozhovor? Také bych jednání neměnila..radí to ostatně na všech profesionálních stránkách obč. sdružení zabývajících se domácím násilím. U nás s nejdelší tradicí - Rosa, Acorus a Bílý kruh bezpečí. Lze se na ně obrátit emailem.

Osobně jsem chtěla ještě zmínit, že Aot už dvakrát psala o ne úplně ideálním vztahu k otci (vzhledem k chování k mamince). Neupřesnila to více a ani to tu není na diskuzi potřeba, ale chtěla jsem jen upozornit Aot, že by toto mohla prodiskutovat s příp. DOBRÝM terapuetem (doporučuji takového, na kterého ti dá kontakt právě specializovaní obč. sdružení). Neříkám, že se sama nepoučí…hodně žen to asi zvládlo. Ale je také hodně žen, které po ukončení vztahu s násilným mužem (ať už psych. nebo fyz.) „vletělo“ do náruče opět stejnému typu. Podotýkám znovu, neříkám, že to tak je i u Aot, ale je to u velké většiny žen. Používáme zkrátka model z našich rodin. Proto by nebylo špatné toto prodiskutovat s odborníkem, aby nemusela podobnou situaci Aot řešit znovu…

• načítám...
4430
11.6.13 09:08

http://www.rosa-os.cz/…nostni-plan/

Telefonickou krizovou pomoc poskytujeme na :

pevné lince 241 432 466 (po, út 9-18, st, čt 9-16, pá 9-14)
SOS lince 602 246 102 (po-pá 9-18)
přímé internetové poradenství na e-mailové adrese poradna@rosa-os.cz.

• načítám...
561
11.6.13 09:10

Tak nakukovala jsem celou noc, nemohla jsem spát a koukám, že @Aot se stále neozvala, tak snad je vše v pořádku…

• načítám...
11.6.13 09:24
@ksafnika píše:
@kočička Evička jen takova mala technicka k tvemu pribehu: ja si moc nedovedu predstavit sestnactipatrovou lod na plavbe Stredozemnim morem???

neumím sem dát obrázek, tak dám odkaz - je to ta Splendida, ta první a my měli zrovna 16- té patro. Má jich mám dojem celkem 18. Nenech se zmást, i tam, kde dole nejsou okna jsou patra - kajuty bez oken atd. :) Na obrázku to tak nevypadá, ale je to neuvěřitelně gigantická loď, když u ní stojíš, připadáš si jako blecha.

• načítám...
11.6.13 09:25

Pro kfasnika - odkaz: http://www.rivieratour.cz/lode

• načítám...
Magnifique
11.6.13 09:28

Krásné dopoledne přeji všem.. :) Tak jse se tu rozhlédla a vidím, že nic nevidím… :lol: Aot je asi v jednom kole a počítám, že k PC se jen tak nedostane, protože je dle mého kontrolovaná. Nic méně nevadí. doufejme, že je vše v pořádku. Budu průběžně nakukovat… :) Přeji krásný den…:)

• Upravit
5077
11.6.13 09:34

Holky, napadlo vás, že ten Marc může zareagovat úplně jinak? Aot třeba změní své chování, nebude o sebe tak dbát, bude příliš majetnická a vlezlá, bude ho kontrolovat. A místo, aby se mu zhnusila a nechal ji jít, tak ji může naopak převychovávat? Aby ji nezačal trestat a mlátit za každou chybu! Zatím byl hodný, protože držela hubu a krok a udělala, co mu na očích viděla. Ale co teď, když se vzepře?! Už zde bylo pár náznaků k agresivitě, vyhrožování, ztracená kočka, zlomené hůlky a první facka, když se vzepřela.
Já teda být Aot, tak moc nepokouším štěstí a pokud bych to přece jen chtěla udělat, tak nespoléhám na to, že to vyjde, ale zároveň bych si chystala vše k útěku. :nevim:

• načítám...
6638
11.6.13 09:42

@Laaja taky si myslím, měla by se spojit s rodinou a vypadnout, dokud může, je to hra s ohněm

• načítám...
24603
11.6.13 09:48

Třeba byla v práci a neměla moc času psát, snad se dnes ozve :think:

• načítám...
31
11.6.13 09:49

Jo jo, taky bych moc neprovokovala. Jestliže změnu tak velmi velmi pozvolna. Ne že se ze dne na den o sebe přestane starat. Určitě je nejlepší naplánovat útěk a mít připravených víc variant, protože nemá vyzkoušené pořádně jeho reakce na různé její chování. A i kdyby se mu tím postupně zhnusila, jak dlouho to může trvat než k tomu dojde?? To taky nepřijde ze dne na den a ona bude trpět čím dál tím víc, i z toho důvodu, že už nebude sama sebou. :nevim:

• načítám...
1240
11.6.13 09:53

Taky jsem lehce nervózní, i když si říkám, že z jejích příspěvků mi přijde, že to má pod kontrolou. Taky doporučuju, aby dělala „chybičky“ opravdu opatrně a pomalu, když nelze odhadnout, jak zareaguje! Ono taky, až se přihlásí, tak než stihne přečíst všechny příspěvky, co tu přibyli, tak už bude Marc stepovat za dveřmi, žejo.

• načítám...
1780
11.6.13 09:54

Aot se od nedělního rána neozvala? Mám z toho blbý pocit, ne že by se jí třeba mohlo něco stát, ale jestli jí nezabavil notebook, aby nebyla ve spojení… :-(
V tom kufru mě napadlo, že by mohly být ty letenky, jako dáreček a to že bylo původně v plánu být doma s rodiči, on vůbec neřeší.
Taky si říkám, že byla pěkná blbost zařídit si společný účet s někým, koho vlastně neznám a ještě kór v cizí zemi, kde se nemáš ohledně financí na nikoho obrátit. :-( Úplně si oddechnu, až Aot napíše, že už je v čechách…a nebo se neozvala proto, že byla na cestě do ČR, kéž by!! :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová