Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Lomikára
10.6.13 21:15

@kočička Evička Blbý je, že já vím jen o jednom hodně známým plastickým chirurgovi a teď se nezbavím dojmu, že je to on…

AOT - myslím na tebe a držím palce. I když se teda víc přikláním k verzi tichého, rychlého a nenápadného odchodu než ke snaze se diskreditovat, protože jak už tu někdo poznamenal, kdo ví, jak tu ztrátu iluze ponese… Navíc píšeš, že v tobě čte jako v otevřené knize, vždy pozná, že nejsi v pohodě, a ty se neumíš příliš přetvařovat, takže to vidím jako docela velkej a zbytečnej risk.
Proč myslíš, že když teď odjedeš, tak už jsi v Kanadě skončila? Už nebude existovat možnost se tam třeba v budoucnu vrátit? Nějak ses tam dostala i teď, ne? A se zkušenostma to bude těžší?
Jo a možnost dostat ho k odborníkovi už zcela padla?

• Upravit
10.6.13 21:24

Holky, dala vám někomu zakladatelka přes soukromou zprávu na sebe nějakej kontakt, kdyby náhodou…Mám z toho, že nenapsala, divnej pocit. Snad je vpořádku, ale každopádně je tam už odpoledne a ona nikde :think:

• načítám...
2499
10.6.13 21:26

Jedna moje známá utekla po 20 letech manželství. Vlastně předtím 2× dala žádost o rozvod, ale kvůli dětem ji zase 2× stáhla. Nakonec utekla, všechno - majetek mu nechala, protože se ho velice bála, že ji zabije. Spala s nožem pro sebeobranu pod polštářem a měla pocit, že ji hrozí, že ji shodí ze schodů. Pak se zhroutila, pak ji odvezli polomrtvou na operaci se žlučníkem a další 2 roky se psychicky vzpamatovávala z nejhoršího. Není žádné ořezávátko, je vysokoškolačka, má skvělou fyzičku.

Nechci Aot strašit, ale reálná nebezpečí a i to, že si pak třeba nějaký čas ponese fyzické a psychické následky, když záležitosti nepůjdou hladce, by si měla uvědomit. Já když jsem se přestala stydět, volala jsem o pomoc. Sourozence a všechny ty existující intervenční organizace. A nejvíc mi pomohla policie. Policii jsem nesmírně vděčná. Ale všichni, když jsem jim děkovala, mi říkali, že to všechno záleželo na mě, protože jsem se tomu aktivně postavila.

• načítám...
782
10.6.13 21:30

@kočička Evička teda to je šílený zážitek, ještě že jsi v pořádku

• načítám...
7576
10.6.13 21:34

@poučená Naprosto souhlasim, taky jsem vsem rekla co se stalo, vcetne jeho rodicu, Policie mi strasne moc pomohla taky. Ti kluci policejni byli uplne skveli :kytka: sami mi rikali, at ho vubec nekontaktuju, nereaguju na vyhruzky a telefonaty, at ho nenastvu a necham vse na nich.

• načítám...
1780
10.6.13 21:47

Ahoj, prokousala jsem se ke konci a dalo to zabrat, ale jsem ráda, že postupem času si víc a víc uvědomuješ, kam ten vztah spěje. Jak jsem četla Tvůj úvodní příspěvek, tak se mi hnedka vybavil film DOST s Jenifer Lopez, tam to je taky pěkně vykreslený, jak byl ze začátku manžílek sladkej jak med a jak se vzali, tak se hezky vybarvil…ona pak od něj utíkala s dítětem, brrr, mám úplně husinu. Naštěstí Ti to už začíná všechno dotejkat a vidíš souvilosti a doufám, že s takovým člověkem si dítě nepořídíš…vždycky se ev. líp utíká samotná, než s děckem, i když jsem se dočetla, že bys tam chtěla zůstat. Ale spíš mě zajímá jiná věc, kterou jsem se nedočetla! Tys ho za celé 2 roky nevzala sem do ČR? Takže on neví kde tady bydlí Tvoji rodiče?? Napadlo mě to pro ten případný útěk. ;-) Držím moc palce, ať to vše dobře dopadne a ať už jsi raději od něj DÁÁÁL. :kytka:

• načítám...
10.6.13 21:48
@vesarka píše:
@kočička Evička teda to je šílený zážitek, ještě že jsi v pořádku

nikdy v životě jsem se takto nebála o svůj život, jako tehdy.

Nejhorší je vždycky, když ti nikdo nevěří jenom proto, že to neuvěřitelný je.
Např. vzpomeňte holky na Monyovou a jejího kamaráda Sachera, nejde mi sem zkopírovat článek - psal tam, že se mu s tím svěřovala a že on si myslel, že přehání :think:

• načítám...
46867
10.6.13 21:49

@kočička Evička tak na druhou stranu to chapu, ale teda jestli s emu nekdy dostanu pod kudlu a zjistim to az pak, tak to bude moje smrt :lol:.

Jinak to muselo byt strasny, nedokazu si to predstavit. Bych se asi pocurala strachy :oops:

• načítám...
782
10.6.13 21:58

@kočička Evička tohle je opravdu strašně neuvěřitelné když si myslis ze toho člověka znaš. Mě naskakuje husí kůže jen to čtu

• načítám...
2499
10.6.13 22:05
@kočička Evička píše:
nikdy v životě jsem se takto nebála o svůj život, jako tehdy.Nejhorší je vždycky, když ti nikdo nevěří jenom proto, že to neuvěřitelný je.
Např. vzpomeňte holky na Monyovou a jejího kamaráda Sachera, nejde mi sem zkopírovat článek - psal tam, že se mu s tím svěřovala a že on si myslel, že přehání :think:

Jak ten horor :cert:, kočičko Evičko :D, odreagováváš?

• načítám...
10.6.13 22:09
@poučená píše:
Jak ten horor :cert:, kočičko Evičko :D, odreagováváš?

dumám, jak to myslíš s tím odreagováváním a na nic jsem nepřišla :think:

• načítám...
2853
10.6.13 22:10

@Sunnyess Jestli se nemýlím, tak Aot zmiňovala, že Marc tady v Čechách u její mamky byl, takže ví, kde bydlí.

• načítám...
291
10.6.13 22:17
@mismurka píše:
@Sunnyess Jestli se nemýlím, tak Aot zmiňovala, že Marc tady v Čechách u její mamky byl, takže ví, kde bydlí.

Ano, byl tu s ní a dle mého, kdyby utekla, přijel by sem za ní a radši ani nedomýšlím, čeho by byl schopný… 8o

Jinak si taky nemyslím, že by ho mohla odradit tím, že se nebude chovat podle jeho představ… :roll: Jako být dotěrná tak jako on a pořád mu telefonovat a opakovat, jak moc ho miluje by mohlo trochu zabrat, minimálně aby se uklidnil, ale dělat doma nepořádek a nepečovat o sebe? Zase mi to připomnělo ty Noci s nepřítelem… On vyžadoval mít vše dokonalé a srovnané (konzervy a ručníčky…) a pokud to tak nebylo, nebylo to pro hlavní hrdinku dobré, tak nevím… :nevim:

• načítám...
1143
10.6.13 22:30

Teda holky, nechci v žádném případě tlumit Vaše nadšení natož pak zpochybňovat erudici paní doktorky, ale z vlastní zkušenosti: mám dost žárlivého chlapa, přestože

• Doma je právě teď takový bordel, že není ani kudy projít z kuchyně do ložnice
  • Maluju se sporadicky, holím občas
  • Ke kadeřnici chodím 2 x za rok a nechám tam tak 150 Kč, na kosmetice jsem nebyla nikdy v životě, ani nevím, co tam s člověkem vlastně dělají
  • Vařím ještě méně často než se holím, nepeču nikdy

Je fakt, že teda neprdím a myju se, a neškemrám o prachy, ty si vydělám ;)

• načítám...
1780
10.6.13 22:36
@mismurka píše:
@Sunnyess Jestli se nemýlím, tak Aot zmiňovala, že Marc tady v Čechách u její mamky byl, takže ví, kde bydlí.

Já četla, že maminka byla u nich v Kanadě, ale to že on byl tady taky jsem asi přehlídla, tak díky za doplnění. ;-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová