Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@siamka7 píše:
Ahojte holky, já si osobně myslím že je to blbost, dělat ze sebe špindíru a neschopnouprotože on to prohlédne, že to dělá schválně. přece ze dne na den se nikdo nezmění, tak hloupý není. hned mu zapálí, že to dělá schválně, aby se ho zbavila
Mě to teda taky přijde jako blbost, proč by to dělala? Proč by ze sebe dělala takovýho exota a že by tak měla chodit i neupravená do práce?
A hlavně, on by ji rychle po dobrým nebo špatným vysvětlil, že chce, aby vypadala jako dřív, aby ho reprezentovala! ![]()
Já bych vůbec neměnila své chování do té doby, než odejde, akorát si jí bude víc hlídat, ani bych ho teď nijak neprovokovala, že najednou po něm chci svobodu, když 2 roky držím hubu a krok. On se tím pádem zase uklidní a až nebude tak vystresovaný a nebude mít oči na stopkách, tak udělá chybu a Aot prostě vezme kramle. Jen bych si opravdu dala ten pas, peníze na bezpečné místo a nenechávala to v domě.
Ahoj holky, taky se úplně děsím, co je s Aot, že se tak dlouho neozývá.
Víte, co je nejhorší? Že jí ani jedna neznáme, nemáme na ní žádný kontakt, vodítko, nic…Pokud by jí něco udělal, tak se to nemáme ani šanci nijak dozvědět, pokud by to třeba neříkali v TV a my se to nedomyslely. Ař se Aot ozve, bylo by dobré, kdyby nám na sebe dala nějaké kontaktní údaje, alespoň telefon, mail.
Doufám, že jen neměla příležitost se dostat na net. V hlavě mi kolují katastrofické scénáře, jak Marc objevil tuto diskusi či jak se mu vzepřela atd…
Jinak ta hra mi také nepřijde vhodná, k jeho postupnému odmilování to myslím rozhodně nepovede, spíše ke vzteku a zuřivosti. Musíme brát v potaz, že on je psychopat, nikoli normální vyrovnaný člověk…
Aot, hodně štěstí a ozvi se!!!
@káťa Byla bych také pro to, aby dala Aot někomu z nás svůj mail, případně adresu rodičů, telefon - do soukromých zpráv. Ať s ní může případně někdo komunikovat, když by se s ní něco stalo, ať to ten člověk může dát vědět aspoň rodině a odkázat je na diskusi. Nechci strašit, ale potom by tohle všechno mohlo sloužit jako důkaz proti Markovi. A hlavně její rodina by to určitě chtěla vědět.
Jinak Aot, drž se, všichni na Tebe myslíme a je nám jasné, že tu nemůžeš být každý den. Ono i to promazávání historie stojí drahocenný čas, o pročítání nových příspěvků ani nemluvím. Stačí napsat jenom - jsem tu
![]()
Ja to tu taky sleduji a doufam, ze je zakladatelka v poradku
Tohle muze byt pekne nebezpecne, uprimne jsem rada, ze jsem neco takoveho nikdy nezazila…Ikdyz muj byvaly mel taky takove napady me jako vypocitat kolik casu me stoji se prevliknout, dojit k nasim, kolik casu zabere uvarit a vypit kavu a kolik zase zpet dojit domu
Ale ja ikdyz byl pak doma kraval prisla vzdycky schvalne pozde
Ale to se neda srovnavat
Nicmene doufam, ze z toho zakladatelka vyvazne v poradku ![]()
Na jejím profilu je napsáno, že tu byla dneska v půl třetí ráno a nenapsala. Doufam, že vše ok:()to je kolem 9 cca večer u nich?
Ahoj, mně taky přijde jako blbost teď cokoli na chování měnit. Případnou změnu chování bych preventivně vysvětlila předem nějakými zdravotními problémy (migréna, záda…) Jen tak mezi řečí a vždy se k tomu dá vrátit. Nebyla bych ani vřelejší, ani chladnější. Držím palce a věřím, že jsi v pořádku.
Holky tak mě napadá taková rada, která se vám nejspíš nebude moc zamlouvat. Nebylo by lepší sem zas až tolik nepsat, aby Aot až se přihlásí nemusela hodiny pročítat diskuzi než vůbec odpoví? Tak je jasný, že může napsat aniž by to vše četla, ale jestli ji opravdu zajímají ty rady, tak to čte a může ji to zdržovat, a potom ani nestihne odpovědět. ![]()
Předpokládám, že Aot by ty změny nedělala ze dne na den, nápadně, je to chytrá holka. A taky doufám, že je vše OK.
@alimata píše:
Holky tak mě napadá taková rada, která se vám nejspíš nebude moc zamlouvat. Nebylo by lepší sem zas až tolik nepsat, aby Aot až se přihlásí nemusela hodiny pročítat diskuzi než vůbec odpoví? Tak je jasný, že může napsat aniž by to vše četla, ale jestli ji opravdu zajímají ty rady, tak to čte a může ji to zdržovat, a potom ani nestihne odpovědět.
No mohla by napsat „ahoj, vše ok, jdu vás dočíst“.
Těžko zabráníš, aby tu přibývaly příspěvky. ![]()
No teda to zírám jak sis poradila, moc ti držím palce aby jsi to co nejdříve vyřešila
![]()
@Aot
tvou diskuzi jsem začala číst až včera. Já osobní zkušenost naštěstí nemám, ale jedna „známá“ (nechci uvádět přesnou blízkost) měla žárlivého manžela (a to o dost méně, než je ten tvůj) a zdrhla od něj, jak to jen rychle šlo.
Moc s tebou soucítím a stejně jako ostatní holky tady, radím sbal kufry a co nejrychleji a prchej! Já vím, ono se mi to lehce píše a těžko se koná ![]()
Buď na sebe, prosím, opatrná… Tvůj přítel se začíná čím dál lépe vybarvovat ![]()
Jinak rady té známé-psychiatričky od tvého táty se mi ani trochu nelíbí
Já bych ve změnách chování nebyla tak radikální. Snaž se co nejméně budit podezření, rozhodně se mu nesnaž zhnusit, atd. Nevíš, jak by mohl reagovat… nechci ani domyslet, že by si tě chtěl začít převychovávat
Už jen, jak zmiňuješ, že se kočička NÁHLE ztratila
, to nebude náhoda… ![]()
Pozor na něj, prosím… drž se a dej nám vědět ![]()
@Drovers Jo tak jasně že nemůžu. Je fakt že by to takhle udělat mohla. Jen mám trochu pocit, že tahle diskuze začíná žít svým životem. Jekože o ní bez ní.
Taky na AOT myslím, snad se ozve.Ty rady od psychiatričky se mi vůbec nelíbily. Marc snad zakladatelku zná dobře a pokud se najednou změní bude to hodně nápadný. Nezdá se mi, že by ji sledoval ve včech směrech a internet nechal bez povšimnutí. To je dost nepravděpodobné…Pokud by jí ho ale zakázal doma, z práce by se připojit mohla, ale zatím nic…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat