Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
sophinka1
10.6.13 22:43

Cely den se zakladatelka neukazala? :think:

• Upravit
2499
10.6.13 22:44
@kočička Evička píše:
dumám, jak to myslíš s tím odreagováváním a na nic jsem nepřišla :think:

No, měla jsi děsný prožitek :poblion: :poblion: :poblion: To zanechává v těle stres. A ten se pak nějak projevuje. Psala jsi tam o svém strachu z výtahu, myslím. Myslíš, že tě to samotnou přejde, nebo to nějak aktivně zpracováváš, nebo to neřešíš?

Do mě se ty stresy všechny zavřely - možná všechny ne, původně jsem si myslela, že to průběžně rozpouštím. Ale pak ze mě začaly přímo vytékat, prakticky jsem probrečela 2 roky, někdy se dohromady s brečením i smála. Prostě ty stresy uvnitř se mi uvolňovaly takhle. A také jsem se cítívala být v chaosu, to bylo hodně nepříjemné. Také se mi dost často chtělo umřít. Neměla jsem žádnou strukturu svého osobního života. Přepadávala mě lítost, že to moje usilování bylo k ničemu. Bylo toho ještě mnohem víc, velmi mi ten útisk ublížil. Hodně jsem na tom pracovala, abych se cítila být jako druzí lidé, byla jsem jiná. Velice jsem se snažila to srovnat, odreagovat ta traumata. Vlastně se díky svému úsilí cítím být v životě velice šťastná, ale současně mám pořád pocit, že to ošklivé ze sebe nikdy nedostanu. Hrozně mi to vadí to v sobě cítit. Proto jsem se tě ptala, jak ty to odreagováváš.

• načítám...
Magnifique
10.6.13 23:02
@ruzovasrnka píše:
Teda holky, nechci v žádném případě tlumit Vaše nadšení natož pak zpochybňovat erudici paní doktorky, ale z vlastní zkušenosti: mám dost žárlivého chlapa, přestože
  • Doma je právě teď takový bordel, že není ani kudy projít z kuchyně do ložnice
  • Maluju se sporadicky, holím občas
  • Ke kadeřnici chodím 2 x za rok a nechám tam tak 150 Kč, na kosmetice jsem nebyla nikdy v životě, ani nevím, co tam s člověkem vlastně dělají
  • Vařím ještě méně často než se holím, nepeču nikdy

Je fakt, že teda neprdím a myju se, a neškemrám o prachy, ty si vydělám ;)

Každý trochu žárlí… :) Jak ženy, tak muži. Někteří více, někteří méně. Ale co je důležité je to, že na většině lidí je to poznat. Pak jsou lidé, kteří na venek působí neutrálně a doma je slyšet: „no ty jsi s ním zase flirtovala.. Nebo : no tak si za tou čůzou z baru jdi, když po ni tak slintáš“ :D To je tzv zdravá žárlivost, i přes to, že občas zvlétne nějaký ten kus nádobí, jak bylo řečeno v jedné pohádce: tady je to také v pořádku… :lol: No a pak jsou zákeřňáci. Velmi nebezpečná skupina. Na venek: dokonalí gentlemani!!! Ale pozor, tím myslím galantní, vždy dodržující zásady slušného chování a společenského bontonu. Nikdy na veřejnosti od nich neuslyšíš: tohle tak nedělej. Jen jemně křečovitý úsměv s dlouhým a přímým pohledem do očí, naznačující domněnku, že něco není v pořádku. Diplomat. A doma? Pokud je to ve fázi, kdy si už neváží partnerky tak hotové peklo. Tam zaplať pánbůh ještě AOT není. Zatím totiž Marc má skutečné city. Ano jsou podmíněné a ano, blíží se průšvih pokud.. Pokud se „něco“ nezmění, neudělá, neodvrátí. Další věc je, že Psycholožka dává návod, a modelové situace a je jasné, že celou situaci musí AOT odhadnout s velkým citem a taktem sama. Dále její dar empatie a také nový pohled na situaci jsou jejími nástroji, které má možnost vzít, jako senzor stupnice nebezpečí. Proto obdivuji, že nemá horkou hlavu a vše bere s rozmyslem a rozvážností. To je důležité. A jestli v ní Marc čte? Ne to rozhodně ne. Jen je tu věc: pokud jste celou dobu byly vyrovnaní a věřili jste v to, co žijete, je logické, že nová fakta ve Vás probudí nejistotu, ale hlavně vnímání sama sebe. To je to, co se dá vidět na první pohled od kohokoliv, potažmo co může vidět Marc - hranou přirozenost. Je jasné, že i snížení frekvence, tedy výšky bude pro AOT také plné taktu. Protže je nesmysl ze dne na den zapomenout na hygienu, nebo make-up atp. Pak by na sebe mohla strhnout ještě větší nevůli Marca. On je přeci mistr svého díla a to nesmí selhat! Na to pozor.. Vše jen opatrně a v náznacích…

• Upravit
2853
10.6.13 23:20

@Timinka Neukázala, ale tam jsou teď teprve tři, čtyři hodiny odpo ne? A jestli dělá někde v kanclu, tak teprve bude končit a pak dorazí dom. Nebo tam mají mnohem kratší pracovní dobu :nevim:

• načítám...
sophinka1
10.6.13 23:22
@mismurka píše:
@Timinka Neukázala, ale tam jsou teď teprve tři, čtyři hodiny odpo ne? A jestli dělá někde v kanclu, tak teprve bude končit a pak dorazí dom. Nebo tam mají mnohem kratší pracovní dobu :nevim:

Touhlecdobou uz psala. Ale hlavne vcera psala ze se ozve z prace

• Upravit
2853
10.6.13 23:25
@Timinka píše:
Touhlecdobou uz psala. Ale hlavne vcera psala ze se ozve z prace

teď jsem si příspěvek od ní znovu četla, popletla jsem to, měla jsem za to, že se ozve až po práci :oops:

• načítám...
2499
10.6.13 23:28

Jestliže je zákeřný, a mě tak přijde, tak klidně tu hru, co začne Aot hrát, prokoukne a bude ji s ní hrát, aniž si toho ona všimne.

Další nebezpečí vidím v tom, že se to donekonečna povleče a ona bude střídavě zmítána láskou k němu a bude pochybovat, že je správné se s ním rozejít. Ta lítost, že už to hezké s ním pak nikdy nezažije! A ty občas zase hezké společně strávené dny. Bude jí to rozkládat v jejím rozhodnutí. Vždyť je pro domácí násilí přímo typické, že žena odchází a vrací se. Já také.

Měla by si Aot dopředu udělat různé strategie, být připravena v případě nutnosti i na ten útěk.

Je to hrozné, do čeho se to dostala!

• načítám...
1156
10.6.13 23:33

Ahoj. Má zkušenost je taková. Měla jsem téměř podobný vztah. Tedy bez toho ujišťování sexem:) ale já z toho měla opravdu divný pocit a tak jsem se s ním rozešla. A tahle jeho láska se obratila o 180 a psal i 100sms denně o tom co jsem jaká jsem a jak jsem ho ranila.. Má známost byla ale pouze 4měsíční já bych tohle dýl ani nesla. Už to že tady píšeš asi znamená, že tě to asi trápí. Vlastně jsem ti asi neporadila, ale chci říct, že podle mě je to nebezpečná porucha. A jak už to tak bývá já pak zjistila, že ten kluk byl adoptovaný a doma to měl s mamkou hrozně těžké, neměli ho rádi. Asi podle mě trauma z dětství…

• načítám...
2853
10.6.13 23:36

@poučená Asi máš pravdu, je to začarovanej kruh, hlavně v tom odchodu-vracením se.
Jak už jsem tady psala, myslím, že by si měla promluvit s tím jejím šéfem, když v té Kanadě chce tak moc zůstat a kdyby se zadařilo, tak nabrat sílu, od Marca odejít a vydržet a nikdy se hlavně nevracet, což může být dost složité a obtížné, když by na sebe eventuelně mohli narážet.

• načítám...
3833
11.6.13 01:52

Ahoj AOT. Tuhle diskuzi čtu id půl 7 od večera. Ale za krom 4 stránek jsem ji shltla celou… Bohužel musím jít aspoň na pár hodin spát. Za chvíli vstávám k malému a do práce.
Nic méně, pllně Tě chápu… Měla jsem něco hooodně podobného. Nejdříve láska jako trám. neviděla jsem nic. Přítel mě protlačil na školu, ale problém byli samí kluci. On začak žárlit.. Z prvu mi to lichotilo. Jenže se to stupňpvalo. Najednou jsem nesměla s nikým mluvit, ani s kamarádkami, nedej bože když mě pozdravil nějaký kamarád. Když jsem šla se psem musela jsem s nim celou dobu telefonovat..Po čase začali padat rány. Já byla naivní a mladá a byla jsem přesvědčea, že si za to můžu sama. On mě k tomu zmanipuloval, nikde jsem o tom nemluvila, nikdo by mi nevěřil. Na venek jsme byli dokonalý pár. Věčně mi lustroval telefon, maily, kontroloval kredit, počet minut, počet sms. Psával mi maily za cizí chlapy a pak tvrdil, že něco u mně v mailu hledal a jakto, že jsem mu neřekla, že mi někdo psal, že mně určitě šu… a jakej je a pod. byla jsem jen ku..a a dě..a… Styděla jsem se za to, jak mu ubližuju a jakej on je chudák. Pak se mnou začal bydlet u mých rodičů… Pořád nic neviděli. Mamka tušila, ale nebylo moc prostoru s ní mluvit. Taťka vůbec nevěděl (kamioňák věčně v háji, zbožňoval ho) Vozil mě denodenně z Týna do ČB do školy, cca 30 km a já pak za ním musela hned po škole jezdit do ČK do práce, abychom pak jeli spolu domu… Chraň bože, když jsem přijela jiným autobusem. Hned jsem za někým byla atd. to samé když jsem mu nebyyla po vůli a nechtěla jsem když on sex… Problém pro něj byl i když jsem si vzala sukni, namalovala se… Nesměla jsem si ani nechat ostříhat vlasy, natož si vzít třeba sukni… Otázka jak se odmilovat??? Je to těžké. Já byla troska, kterou přesvědčil o tom, že ji nikdo jiný kromě něho chtít nebude, že jsem hnusná a tlustá a hysterická atd atd. A já ho pořád omlouvala a jela si tu svou jak je hodnej a že ho miluju a on mě a že si za to můžu sama… Bohužel, možná bohu dík… Nevím… za mně to vyřešil osud. Měli jsme těžkou autonehodu, při které přítel zemřel… Jeli jsme zrovna do ND do Prahy. Lístky jsem dostala od něj narozeninám (jo dárky a něžná slova, když měl den, too bbylo jeho.) Ale tak nějak vím, že kdyby se tohle nestalo, tak jsem s ním snad do dnes… Teda, pokud bych vůbec byla… Proto Tě za další členku emimi, která si tímto taky prošla prosím, ať se sbalíš a mažeš pryč. První facka nikdy není poslední… Žárlivostí to bohužel začíná… Možná že kdybych já tenkrát neměla ty brejličky, nemusel být on dnes po smrti… Na druh= straně,, nějaká zkušenost do života to byla. I když hnusná. Dnes už bych nic z tohoto nedopustila!!
Drž se a myslím na Tebe!!! :hug: :kytka:

• načítám...
175
11.6.13 05:20

@ruzovasrnka ja to taky nevidim tak horke s tou pani psychiatrickou (neni psycholozka jak tu vsechny pisou). bere to podle jedne sablony. hrat takove divadlo pred timhle typem je az nebezpecne. a je to ztrata casu, ne li horsi…

• načítám...
1504
11.6.13 08:25

@kočička Evička jen takova mala technicka k tvemu pribehu: ja si moc nedovedu predstavit sestnactipatrovou lod na plavbe Stredozemnim morem???

• načítám...
sophinka1
11.6.13 08:31

Stale se neozvala?

• Upravit
26295
11.6.13 08:42

@Timinka ne :nevim: Ale teď je tam po půlnoci, takže se asi ani neozve. Nicméně co jsem pochopila z toho jak psala, tak když je doma on, tak se na počítač ani moc nedostane, leda pod nějakou záminkou (jako že píše sestře a tak..) :?

• načítám...
11408
11.6.13 08:47

Holky, ale kdyz se podivate na profil, ma tu navstevu ve 2 rano, tak treba se byla kouknout a nestihla napsat :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová