Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1504
11.6.13 10:05

@kočička Evička dik :D mne to prislo strasne vysoky, podivam se :)

• načítám...
sophinka1
11.6.13 10:08

Přestává se mi to líbit :think: Přece psala, že ten její chodí běhat, oba musí být i v práci a ona ví, že o ní má hodně lidí strach. Byla připojená cca o půl třetí ráno (v kanadě cca 19.30??? ) a že by nestihla ani napsat že je v pořádku?

• Upravit
1780
11.6.13 10:13

@Timinka
Hmm, to je fakt divný, že se včera neozvala…no teď spí, maj tam noc.

• načítám...
31
11.6.13 10:15

Holky klíííd. Podívejte se, kolik jste toho tady napsaly. Než to všechno pročte a promyslí…

• načítám...
4430
11.6.13 10:16

Holky, neplašte zase…Akorát ji tu fakt strašíme. Nejsme policie, aby se nám hlásila. Doporučily jste jí, aby kontaktovala nějakou blízkou osobu, která bude vědět o jejích krocích a toho aby pravidelně kontaktovala..je to na ní, aby se rozhodla. Stejně na ni nemáme kontakt, tak ji nepomůžeme. Je svobodná, nemusí sem chodit už třeba vůbec..

• načítám...
46867
11.6.13 10:20

Nepanikarte. Psala, ze se den neozve, a pak napise. Treba nema chut nebo cas. Urcite se pak ozve.

• načítám...
sophinka1
11.6.13 10:27

@kabab no to je to čeho se bojím. Před dvěma roky jsem si tu psala s týranou maminkou se dvěma dětmi. Psali jsme si denně několik týdnů, obvolávala jsem azyláky apod. Pak jednou měli doma vyhrocenou situaci a pak…už se neozvala. Doteď na ni vzpomínám a doufám, že je v rámci možností v pořádku. Ach jo

• Upravit
6661
11.6.13 10:32

Já jsem začala diskuzi číst až v neděli a musím říct, že jsem měla o Aot strach. Ten chlap je psychopat a vzhledem k tomu, že je odříznutá od své rodiny a blízkých a tedy i pomoci, bude to mít těžké. Tím, že jí chodí peníze na jeho účet ji má i takto pod kontrolou. Doufám, že se brzy ozve a že je v pořádku. Ta rada psychiatričky - mě to taky napadlo, ale zavrhla jsem to jako nebezpečné řešení. Musela by na to jít velmi pomalu a opatrně, ale takovou hru musí hrát velmi obezřetně, v klidu a s jasnou hlavou. Ona je teď rozrušená a chtěla by z toho pryč (a není se co divit), chovat se v klidu a nedat na sobě toho moc znát bude moc těžké. On není žádný hlupák. Nesmí její hru prokouknout, jinak přitvrdí :(

• načítám...
11.6.13 10:42

Ahoj Aot, narazila jsem na tvou diskuzi a držím pěsti aby vše dopadlo jak si přeješ. Já bych chlapa, který mě chce vlastnit nechtěla i když na druhou stranu si tě i hýčká. Já bych prchala hodně rychle ale vzhledem k tvé situaci se ti nedivím, že si to promýšlíš. Musí to být těžké pokud ho miluješ ale jak by asi vypadal tvůj život v budoucnu? Pokud nevadí, občas nakouknu. Míša

• načítám...
4430
11.6.13 10:43

@Timinka Ano, já schvaluju, že tu má podporu a je to dobře. Ale jsme tu MY pro NI..ne ona pro nás. I když samozřejmě po lidské stránce chápu, že všechny zajímá, jak to zvládne a zda je v pořádku. Ale někdy mi už přijde přitažené za vlasy (omlouvám se, jestli se někoho dotknu), že se žijí životy jiných…nachází se v tom jakési potěšení (neříkám, že to jsi ty)..ale už to tu tím zavání. Obecně jsou lidé chtiví senzací a obávám se, že je tu takových taky dost. S tím asi nic neuděláme, když je to veřejné. Kéž by zakladatelka našla nějakou opravdovou spřízněnou duši ze svého okolí, které může důvěřovat..je to lepší než imaginární podpora na internetu. I když je teď pro ni určitě potřeba, byla by lepší ta „opravdová“ v nějakém blízkém příteli nebo odborníkovi z nějakého kontaktního centra, která tam jistě také jsou…

• načítám...
4430
11.6.13 10:45

@Timinka U tebe to bylo asi něco jiného, když už jsi jí pomáhala takhle prakticky a i obvolávala azyl. domy. To chápu, že tě mrzí, že o nic nevíš…

• načítám...
sophinka1
11.6.13 10:47

@kabab vim co chces rict. Doufam ze vetsina t je opravdu takova ze ma proste o zakladatelku strach. ale je jasne ze jde o jeji zivot a my jsme jen pozorovatele.

• Upravit
sophinka1
11.6.13 10:50
@kabab píše:
@Timinka U tebe to bylo asi něco jiného, když už jsi jí pomáhala takhle prakticky a i obvolávala azyl. domy. To chápu, že tě mrzí, že o nic nevíš…
ne to neni ze mrzi. Ale strach o tu holcinu a bezmoc ze nemohu delat nic.
  • Upravit
4430
11.6.13 10:52

Jasně, chápu…ale víš kolik takových žen je? O kterých to ani nikdo neví a nemůže jim tím pádem nikdo pomoct…Ale rozumím…

• načítám...
10959
11.6.13 10:57

Ahojte holky, já si osobně myslím že je to blbost, dělat ze sebe špindíru a neschopnou :P protože on to prohlédne, že to dělá schválně. přece ze dne na den se nikdo nezmění, tak hloupý není. hned mu zapálí, že to dělá schválně, aby se ho zbavila :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová