Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2499
10.6.13 15:08

Holky, vždyť já už byla desítky let tou UVAŘENOU ŽÁBOU. A já mu z hrnce vyskočila :lol:. A začalo to tím, že jsem se začala smát. On byl napřed v takové milé, ale ostražitosti a pak se do mě drápy zaťal. Jak by mě mohl pustit, svou kořist, svou tak pracně vycvičenou loutku na provázku - co ho to stálo námahy, abych se chovala vydrilovaně: „mlč a dělej, co ti říkám“. Ke svému štěstí potřeboval, abych já se trápila. A trápil mě velmi rafinovaně. Těžká manipulace to od něj byla, neprohlédla jsem jí. Ale já jsem se pak začala smát - ne jemu, prostě jsem si vzpomněla, jak mě bylo v mládí hezky, jak jsme se s kamarádkou v 16 bláznivě smávaly, ani jsme nevěděly čemu, jak jsem chodívala tancovat na plesy, na tu atmosféru hudby, mládí, radostného očekávání života a začala jsem si jen tak tancovat po kuchyni při vaření. A když na mě zase řval -to byl takový jeho zaběhaný životní styl, řvát na mě, řvát ho bavilo a já ustupovala- už jsem si nechtěla nechat vzít tu svou radost vzpomínek. On mi nepřál moji radost. On mi nepřál moji radost, odřízl mě od všech mých dřívějších radostí a já si je teď vracím zpátky do života. i tím, že si tu s vámi občas povídám. Dělá mi to radost. Radost je pro mě nyní velká hodnota a připravit se o ni už nenechám. V radosti a radostí jsem našla svoji svobodu.

Svobodu mi nedaroval, musela jsem o ni zabojovat, velmi tvrdě.

• načítám...
1291
10.6.13 15:28

@poučená Teeda, neumim si predstavit, jaky to pro tebe muselo bejt, ale z tohO, cos napsala vyplyva, ze si ted stastna a umis si uzivat zivota. A zit v okamziku. To spousta z nas neumi, bud za to vdecna. Ne jemu, ale sama sobe. To samy preju Aot. Jo, kdyz se clovek dokaze poucit, prijde tohle pak asi trochu jako vykoupeni za ty prozity utrapy.

• načítám...
6942
10.6.13 15:43

@poučená Na uvařenou žábu seš dost frajerka :potlesk: ;) A výborný příklad pro ostatní - aspoň je vidět, že to jde :palec:

• načítám...
544
10.6.13 15:57

Mila zakladatelko, zvladla jsi to skvele, bylo velice dobre promluvit si s psycholozkou. Urcite ti hodne pomohla a citis se lepe. Nebude to jednoduche, ale jsi silna osubka a zvladas to dobre.Drz se

Holky jste fajn tady, ze ji tak povzbuzujete, to taky prida silu :kytka: :kytka:

• načítám...
Why
858
10.6.13 16:09

@poučená to je moc fajn, to co píšeš o té radosti :hug:

Příspěvek upraven 10.06.13 v 16:31

• načítám...
6638
10.6.13 16:13

@Aot je fajn, že ses spojila s taťkou, i když nemáte asi vztahy nic moc, myslím, že by si s ním měla zůstat v kontaktu. Držím ti palce

• načítám...
2853
10.6.13 16:13

@Aot Jsem upřímně ráda, že jsi v pořádku a že jsi mluvila s psycholožkou, která Tě navedla na dobrý nápad.
Začínám to všechno vidět tak nějak pozitivněji ;) a snad to všechno dopadne dobře, moc bych Ti přála, aby ses Kanady vzdávat nemusela a podle toho, co píšeš o šéfovi, tak je docela velká pravděpodobnost, že s nim bude kloudná řeč a být Tebou, tak bych s ním přeci jen promluvila a možná nakonec nebudeš muset setrvávat s Marcem a hát to divadlo.

S tím odmilováním - věřím, že to příjde samo postupně, čím víc budeš zjišťovat, jakej vlastně je a co z Tebe dělá :roll:

Držím Ti moc palce, ale myslím, že zvládáš velmi dobře :palec:

• načítám...
2853
10.6.13 16:19

@poučená Tvůj příspěvek mě tedy dostal a zároveň jsem pociťovla krásný pocit, když jsi psala o osvobození a radosti. Jsi skvělá a gratuluji, žes to dokázala :kytka:

• načítám...
10.6.13 16:20

Já vím, že to s témátkem souvisí jen okrajově, jenom co se týká toho, jak člověk, který se před všema tváří jinak, než je schopnej se zachovat, ale přesto se s váma podělím. Je možný, že jsem to tu někdy někde už napsala na jiným tématu, ale jako ponaučení se to třeba hodí…Před pár lety známej domluvil zámořskou loď, takové ty plavby, tahle byla kolem Středozemního moře na tejden. Aby dostal dobrou cenu v kaci, muselo jet 8 lidí. On, přítelkyně, její dcera, jeho dcera, syn a jeho holka a pozval svého známého, jednoho velmi známého plastického chirurga (jmenovat nemůžu, to je jasný). Chyběl 1 člověk a já teda jela s nima s tím, že budu na pokoji s tím doktorem. Jasně bylo domluvený, že jsme dospělí lidé, tak že o nic nejde, i když jej neznám, stačilo mi (blbá no), že jej znal dobře on. Prý je úžasnej, milej, zábavnej a podobný kecy. Teď přeskočím, ať z toho není román, prostě on se choval jako hnusný hovado hned od prvního dne. Bylo to psycho, byl zlej, sprostej (ale beze svědků), vyhorožoval mi, nadával apod., prý že udělá vše, aby měl kajutu pro sebe a mohl tam tahat děvky. Říkala jsem to kamarádovi, že vůbec nevím, co dělat a on mi nevěřil, protože jej „znal“ a prej že přeháním apod.. Druhou noc došel na pokoj s ožralým kamarádem (náhoda- nějakej pražák na lodi), otevřel balkón, poskákali mi kufr - rozlámali a prej poletím ven oknem do moře. Sebral mi kartu na otvírání dveří a zamčel. Mlátila jsem na zeď, řvala o pomoc (vedle spali češi), všichni dělali mrtvý brouky. Stihla jsem zapnout kameru, kterou neviděl, že běží, kdybych náhodou vypadla do vody, že se třeba zjistí, kdo mě odstranil. Byl to horor, ale strašnej, ta bezmoc a strach o život, ten člověk se choval jako největší pomatenec z Bohnic. Dopadlo to tak, že jsem dokázala opustit v županu ten prokletej pokoj i s kamerou, vzbudila jsem kamaráda, ukázala video a ten se sebral a šel mu dát do držky. On ještě tvrdil, netuše, že mám záznam, že si vše vymýšlím, ale kámoš už konečně uvěřil a dobil je oba na tom pokoji. Pobalila jsem si všechny věci, šla za vedením lodi, vše jim řekla, oni mi dali ihned novou stejnou kajutu s balkonem jako jsem byla předtím, někde v Itálii, kde zrovna loď byla chtěli dát trestní oznámení, ale já nechtěla, přišlo mi to děsný i bez toho. Neumět tři jazyky, kterýma se na lodi mluvilo, tak jsem byla úplně v háji, nevím, kde bych bydlela celej tejden. Nic za to nechtěli, ještě jim bylo líto, co se stalo. Kámoš jej chtěl po návratu do ČR znemožnit tím videem, že to vyvěsí na internet, ale já mu to rozmluvila. Každopádně chci tím vším říct, že člověk nikdy neví, čeho všeho je někdo schopnej, byť se tváří „normálně“. Kámoš šel za jeho bývalkou a dozvěděl se to, co se stalo i mně, že je to prostě psycho člověk a to pomyšlení, že vás někdo takovej operuje, brrrrr :zed:

• načítám...
7257
10.6.13 16:25
@kočička Evička píše:
Já vím, že to s témátkem souvisí jen okrajově, jenom co se týká toho, jak člověk, který se před všema tváří jinak, než je schopnej se zachovat, ale přesto se s váma podělím. Je možný, že jsem to tu někdy někde už napsala na jiným tématu, ale jako ponaučení se to třeba hodí…Před pár lety známej domluvil zámořskou loď, takové ty plavby, tahle byla kolem Středozemního moře na tejden. Aby dostal dobrou cenu v kaci, muselo jet 8 lidí. On, přítelkyně, její dcera, jeho dcera, syn a jeho holka a pozval svého známého, jednoho velmi známého plastického chirurga (jmenovat nemůžu, to je jasný). Chyběl 1 člověk a já teda jela s nima s tím, že budu na pokoji s tím doktorem. Jasně bylo domluvený, že jsme dospělí lidé, tak že o nic nejde, i když jej neznám, stačilo mi (blbá no), že jej znal dobře on. Prý je úžasnej, milej, zábavnej a podobný kecy. Teď přeskočím, ať z toho není román, prostě on se choval jako hnusný hovado hned od prvního dne. Bylo to psycho, byl zlej, sprostej (ale beze svědků), vyhorožoval mi, nadával apod., prý že udělá vše, aby měl kajutu pro sebe a mohl tam tahat děvky. Říkala jsem to kamarádovi, že vůbec nevím, co dělat a on mi nevěřil, protože jej „znal“ a prej že přeháním apod.. Druhou noc došel na pokoj s ožralým kamarádem (náhoda- nějakej pražák na lodi), otevřel balkón, poskákali mi kufr - rozlámali a prej poletím ven oknem do moře. Sebral mi kartu na otvírání dveří a zamčel. Mlátila jsem na zeď, řvala o pomoc (vedle spali češi), všichni dělali mrtvý brouky. Stihla jsem zapnout kameru, kterou neviděl, že běží, kdybych náhodou vypadla do vody, že se třeba zjistí, kdo mě odstranil. Byl to horor, ale strašnej, ta bezmoc a strach o život, ten člověk se choval jako největší pomatenec z Bohnic. Dopadlo to tak, že jsem dokázala opustit v županu ten prokletej pokoj i s kamerou, vzbudila jsem kamaráda, ukázala video a ten se sebral a šel mu dát do držky. On ještě tvrdil, netuše, že mám záznam, že si vše vymýšlím, ale kámoš už konečně uvěřil a dobil je oba na tom pokoji. Pobalila jsem si všechny věci, šla za vedením lodi, vše jim řekla, oni mi dali ihned novou stejnou kajutu s balkonem jako jsem byla předtím, někde v Itálii, kde zrovna loď byla chtěli dát trestní oznámení, ale já nechtěla, přišlo mi to děsný i bez toho. Neumět tři jazyky, kterýma se na lodi mluvilo, tak jsem byla úplně v háji, nevím, kde bych bydlela celej tejden. Nic za to nechtěli, ještě jim bylo líto, co se stalo. Kámoš jej chtěl po návratu do ČR znemožnit tím videem, že to vyvěsí na internet, ale já mu to rozmluvila. Každopádně chci tím vším říct, že člověk nikdy neví, čeho všeho je někdo schopnej, byť se tváří „normálně“. Kámoš šel za jeho bývalkou a dozvěděl se to, co se stalo i mně, že je to prostě psycho člověk a to pomyšlení, že vás někdo takovej operuje, brrrrr :zed:

No tak to je síla. Člověk neví, co lidi skrývají :cert:

• načítám...
2853
10.6.13 16:27

@kočička Evička ty foléé 8o to je silnej zážitek, hlavně, že jsi z toho vyvázla, muselo to být psycho :cert:

• načítám...
544
10.6.13 16:28

@kočička Evička no teba sila ti povim, to jsi mela zazitek jak z hororu.Byla jsi velice statecna a mas pravdu ze nekdy se clovek zda na povrch skveli a super a to je jenom zasterka. A uvnitr je takove hovado…zvlaste v dnesni dobe je dobre davat si na lidi pozor

• načítám...
22590
10.6.13 16:34

@kočička Evička ja ted budu asi divna, ale proc si to nechala byt? Jeste s takovym dukazem 8o
pribeh teda sileny, nedovedu si predstavit takovy zazitek :zed:

• načítám...
10.6.13 16:41

@Mirii

hmmm, v zahraničí řešit tohle mi připadalo hrozně složitý, a podle mě, podle té kamery (dodneška to mám schovaný), by ho tam okamžitě zatkli, to mi řekl i kapitán lodi. Já byla tak v šoku, že jsem byla ráda, že jej už neuvidím, musela bych vystoupit taky a nepokračovat. (Loď měla 5500 lidí naštěstí, takže někoho potkat by byla velká náhoda). Já byla tak šťastná, že jsem to přežila, že jsem to nechtěla řešit ani tady. Samozřejmě by to šlo, protože byl o tom záznam z lodi. Holky, bydleli jsme v 16. patře lodi a jenom pohled dolů z balkonu byl drsnej, ta výška a noc. Já tím, že právničím, tak vím, kolikrát se tyhle věci dostanou max. k odložení stíhání, tak jsem to zabalila a neřešila. Teď nedávno, jak dostal ten magor, co týral asistentky těch 14 let, tak jsem si na něj vzpomněla, fuj, fakt.

• načítám...
46867
10.6.13 16:43

@kočička Evička tohle by se ale melo vedet. Ja bych pod kudlu takovymu cloveku nesla. 8o

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová