Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10959
9.6.13 23:38

To jsou nervy.. :roll:

• načítám...
2853
9.6.13 23:40

@Pamplemouse díky za vysvětlení ;)

• načítám...
6311
9.6.13 23:42

Tiez na Aot cely den myslim a dufam, ze bude v poriadku :hug:

• načítám...
3168
9.6.13 23:43
@mismurka píše:
takže takovej špicl třeba pro zaměstnavatele ve firmě, kde zaměstnanci mají přístup na net kvůli své práci, ale ne na soukromé záležitosti?

nevím, komu je to primárně určený… ale používají to podle mě spíš právě nedůvěřiví lidi pro monitorování partnerů anebo zloději hesel na internetový bankovnictví atd.

• načítám...
2853
9.6.13 23:47

@jajda32 díky, je to teda mazec, ale Aot to v PC nejspíš nemá, to už by situace vypadala jinak, tak teď ještě, aby se nám už brzy ozvala, aspoň na vteřinku :)

• načítám...
PaníKadrnožková
9.6.13 23:54

Baby, fakt nehystercete, na jednu stranu jste ji celou dobu radily, aby se chovala stejně-oddane a ted byste chtěly, aby vám on-line psala, co přesně každou minutu dělá? Ach jo…

• Upravit
Magnifique
9.6.13 23:57

Koukám, jak Lemur :lol:, ráno vstávám a vezu děti do školy, ale stále tu nevidím ani řádek od AOT… Je to napínavé, jak malé trenky… :lol: Nechci si vymýšlet scénáře, raději se držím faktů a tak doufám, že se dozvíme všichni tady jen pozitivní zprávy… Tedy ve smyslu, že je celá a v pořádku… :hug:

• Upravit
2853
9.6.13 23:59

@Kačus82 jako promiň, ale to, že jsem taková povaha a strach o ní mám, s tím nic nenadělám a Ty tuplem ne :mrgreen:
A že jsem napsala, kdyby o sobě dala třeba jen na vteřinku vědět, že je ok, neznamená, že chci od ní, aby byla on-line 24h/d!!!

• načítám...
173
10.6.13 00:07

Myslim na Tebe :hug:
Take ziji v Kanade, take s muzem, se kterym jsem se seznamila za podobnych podminek, jako ty…Umim si predstavit, jak se citis. Neni to lehke resit jakykoliv problem, kdyz nemas svoje, zazemi'. Bud silna! :kytka:

• načítám...
pst007
10.6.13 00:07

Nestíhám číst, ale pokud se dostaneš k mailu, můžeš situaci probrat např na: info@rosa-os.cz, help@modralinka.cz, www.rosa-os.cz jsou i návody co dělat

• Upravit
1696
10.6.13 02:48

Teda Aot, doufám, že jsi v pořádku!

• načítám...
175
10.6.13 03:05

Nespim uz druhou noc.

• načítám...
Aot
149
10.6.13 03:08

Holky, moc se omlouvam, ze jsem vas stresovala, driv jsem nemohla prijit. Jsem v poradku. Ja jsem rano nakonec uz nemohla usnout, prevalovala jsem se a premyslela jsem. Vim, jste s tim nesouhlasily, ale premyslela jsem, ze bych zavolala Marcovo bratrovi, pod nejakou zaminkou. Porad si myslim, ze neco vi, co mozna ja ne. Proc by jinak Marc ho uplne odstrihl? Je mi i divne, ze se ani jeho zena nikdy neozvala, jsme skoro rodina. Bohuzel jsem nikde nenasla cislo, ja ho nemam a nikde v diari nebylo, tak ho asi tezko sezenu. Jedine u nej v telefonu. Volal mi pak znovu tatka, asi mel strach, sam nejlip vi, co chlapi dokazou. On sam je bohaty podnikatel, a mamce ze zivota udelal peklo. Ale to je zase na delsi vypraveni. Dal mi cislo na jeho znamou psychiatricku, abych ji zavolala, ze by mi mohl poradit, co a jak. Tak jsem ji volala, mluvily jsme hodinu ( to bude ucet ) :mrgreen: No a pani mi povidala o podobnych pripadech, s tim, ze to je patologicka zavislot, a ze takovi chlapi se nikdy nevzdaji svoji koristi, ze musim na to jit jinak. Jednak, to co radila Birrel, a taky mi to psala jedna pani do zprav. Zacit ho taky strasne milovat, porad mu to dokazovat, otravovat ho v kazde chvili, ale taky ze je dulezita jeste jedna vec. Prestat byt pro nej dokonala, proste se mu snazit zhnusit.Tito muzi pry chteji mit vse dokonale. Zenu maji jako majetek, tudiz musi byt nablyskana, jako jejich auto a pracovni kufrik. Poradila mi, ze se nemam o sebe tolik starat, mam treba predstirat nesikovnost, spalit sekanou, rozbit talir, vylit vino, ale i ze se mam prestat chovat trochu jako dama, tudiz treba pouzivat hrubejsi slovni zasobu, ulevit si pred nim a tak. :lol: :lol: 8o Pry jedine tak, je moznost, ze me necha jit a najde si nekoho vic dokonaleho. Protoze v jeho ocich uz nebudu zapadat do jeho reprezentativniho zivota. Pak by me mohl nechat jit, a ja bych mohla zustat. Co si o tom myslite?? Mne to prislo jako dobry napad. Protoze pravda je, ze doma musime mit uklizeno, cistounko. Kdyz jsem si domu vynutila kocicku, tak byl kvuli jednomu chloupku nepricetny, na sedacku jsem ji ani vzit nemohla. Pak se kocicka ztratila. 8o Je pedant na cistotu, potrebuje mit vse podle sebe dokonale. Tak si rikam, ze bych to i vyzkousela. Hold ze sebe udelam trochu cune :nevim:. Budu rada za vase nazory. Pokud by to pomohlo, a ja mohla zustat tady, bez nekoho v patach, zit normalne, tak by to za to stalo.

Jinak zitra si zaridim svuj ucet. Poprosim sefa, jestli by mi cast vyplaty mohl davat sekem. To bych si zatim ukladala. Tady je vyhoda, ze vyplata chodi kazdych 14 dni. Co se tyce sefa (Rikejme mu treba Sam), tak oni sice jsou kamaradi z vysoke, ale, tim to asi konci. Nestykaji se. Myslim si, ze ani nejsou moc v kontaktu. Kdyz Sama potkam, tak se me pta, jak se Marc ma, jak se mu dari v praci. Takze pokud bude zle, tak mu reknu pravdu. Neverim tomu, ze by Marcovi hned volal a zaloval. On sam ma zenu a dcerku, parkrat jsem je videla, vypadali jako stastna rodinka. Pravdepodobnost, ze to bude dalsi Marc je urcite mala. :)

Jinak holky rano Marc neprisel ani do desiti, tak jsem vyrazila ven. Mobil jsem vypla a strcila na nabijecku, vse jsem promazala. Sla jsem do ochodniho centra nakoupila potraviny, okopirovala jsem si doklady, koupila lozni pradlo a novou kravatu pro Marca. Vybrala jsem si malou hotovost, zasla si na kafco a obed a dorazila asi za deset dve. Auto bylo pred domem, tak jsem mela trochu rohlik v krku, ale snazila jsem se byt v klidu. Jeste jsem ani nechytla za kliku, a uz byl ve dverich, ja tahla tasky, a on, kde jsem byla. Tak rikam, ze nakoupit a snazila jsem se projit do domu, ale on porad stal v tech dverich, ze jsem se nemohla s tema taskama dostat dovnitr. Tak jsem ho poprosila, jestli by je nevzal on dovnitr. Snazila jsem se byt mila a prirozena. On tasky mi teda vzal, a ptal se, proc mam vypnuty mobil. Tak rikam, ze je v kuchyni na nabijecce. Sla jsem vybalovat nakup, mluvila jsem na nej, co jsem koupila, a ze bych chtela udelat sushi na veceri, jestli ma chut. Oba sushi milujeme. On porad stal a pozoroval, videla jsem, ze neni ve sve kuzi, asi se divil, ze se nezlobim. Nakonec jsem vytahla lozni pradlo, jestli se mu libi, v tu chvili byl u me, jestli ho pujdeme hned vyzkouset, ze ty dva ubehle dny byly hrozne. Tak jsem se zeptala proc, ze to je prirozene, ze se lidi obcas neshodnou, ze jsme dva lidi a mame dva nazory. A on, ze by byl rad, aby se to uz neopakovalo a zacal me pusinkovat, nejhorsi je, ze jsem zase k nemu citila tu lasku, v srdci ho porad miluju, ale nesmi mi nicit zivot. :roll: No, pak jsem mu teda rekla, ze mam ale menstruaci, tudiz nic nebudu a on se me zeptal, jak mohu mit menstruaci po 14ti dnech, tak jsem si jen pomyslela, mi snad jeste kontroluje i cyklus. 8o Byl z toho otraveny, tak jsem mu dala kravatu, a tak se me zeptal, co ten kufr, jestli se mi libi. Ale nic vic, zadna zahada, tak asi opravdu jen dalsi darek. Zbytek dne byl v pohode, on ted neco dela v pracovne a ja " pisu maila sestre" O vcerejsim incidentu nikdo nezacal, coz je asi dobre, ale stejne je mezi nami velke napeti.

Jdu rolovat sushi holky, koukam, jsem napsala roman. Dnes se tu uz asi nepotkame, ale rano jdu do prace a hned se z prace pripojim. :)

Holky a jeste jednu vec. Jak se clovek muze opravdu odmilovat? Porad ho miluju, hodne. :roll:

:hug: a holky, kdyz tu nejsem, prosim nemejte kvuli me strach. Ten casovy posun je fatk na prd.

Diskuzi necham zatim teda odemcenou, uz kvuli neregistrovane Manifique :hug: :hug: a taky ostatnim holkam, co treba sleduji. Nebudu ji zamykat kvuli nevericim Tomasum. Mne to nijak nevadi, ze mi neveri.

A dekuju vsem, ze vas mam. :hug: Taky jsem na vas myslela, ze vam musim napsat, ale nebyl opravdu cas. Nezlobte se :hug:

• načítám...
11408
10.6.13 04:11

Držím palce, psycholožka radila pěkně, tak to zkus ;-)

• načítám...
2499
10.6.13 04:26

@Aot Jsí úžasná, jaks to zvládla! Úžasná!!! A velmi schopná!!! Je to super, co ti psychiatrička poradila a že máš do té hry o svoji svobodu chuť. Lehké to nebude.

viz „Kdyz jsem si domu vynutila kocicku, tak byl kvuli jednomu chloupku nepricetny, na sedacku jsem ji ani vzit nemohla. Pak se kocicka ztratila.“ ZTRATILA? A až začneš hrát na tu NEdámu a na NEpořádnici, jak přežiješ jeho nevoli? Aby ses také náhodou neztratila :mrgreen:

Těmhle typům se také říká „kontrolor“. Hlídá si svůj majeteček. Ví, kdy má mít jeho loutka menstruaci. Takže buď opatrná. Až nedojdou na účet tvoje peníze v obvyklé výši, jak mu to odvysvětlíš? Existuje spoustu knih o vztazích, o vztazích s „kontrolorem“ - doporučuji si nějakou přečíst, abys tomu, co žiješ lépe rozuměla.

Možná si ani předem nedělej starost, jak se odmilovat. On nejspíš svým chováním se ti od srdce sám odstřihne.

Tak se Aot opatruj :mavam:

Příspěvek upraven 10.06.13 v 04:31

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky