Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
káťa
11.6.13 16:14

Holky, taky je mi divný, že by jí Marc sledoval na každém kroku a zrovna net by vynechal. :think:. Pokud tu byla Aot online dnes v noci, proč by nenapsala??? Alespoň holky, jsem/nejsem o. k. Docela se bojím, zda tu nebyl Marc… Nic bych nedala za to, že má v jejím PC ten program, který najde historii, i když jí ona vymaže. Spíše by mě překvapilo, kdyby ten program neměl. To samé v jejím telefonu - podle není pro něj problém si zjistit, na jaká čísla volala a tím pádem by viděl, že několikrát Čechy…
Nějak se mi to nechce líbit :think:

• Upravit
Aot
149
11.6.13 16:14

Ahoj devcatka,

omlouvam se, ze pisu az ted. Vcera jsem zaucovala novou kolegynku, tak nebyla moznost se pripojit a vecer, kdyz jsem se dostala domu, tak uz ma Marc stepoval za zadkem. Nestihla jsem napsat, ale prihlasila jsem se, abyste vedely, ze ziju. :lol: Doma se zatim nic moc nedeje, Marc se ted chova normalne. Rozhodla jsem se prihlasit na jogu, jdeme spolu na obed, tak mu to oznamim, tak uvidim, co na to bude rikat. Jinak stale se koupu a uklizim, ale dneska „zapomenu“ vymenit rucniky. Musim je menit ob dnen, me to prijde zbytecne, bylo to jeho prani. No, uvidime, zda si vsimne. Budu tady mit zase novou kolegynku, tak se ozvu, az z domova. :hug:

• načítám...
24603
11.6.13 16:20

@Aot :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
No já věděla že máš jistě moc práce :lol:
No ručníky měnit ob den na jeho přání, hezky, :mrgreen:
su zvědavá ne jeho reakci až se zapomeneš :mrgreen:

• načítám...
sophinka1
11.6.13 16:22
  • Upravit
46867
11.6.13 16:23

@Aot :mavam: :mavam: :mavam:
cauuu, tak pak napis dojmy z yogy :palec:.

• načítám...
6942
11.6.13 16:53

@Aot Jóga se mi líbí :palec: (sama chodím), bude koukat jak puk 8o

• načítám...
10959
11.6.13 17:27

@Aot ahoj zlatíčko :* uf, to jsme si oddechli :dance: :dance: :dance:

• načítám...
715
11.6.13 17:36

Ahoj holky, sice nepíšu, ale poctivě čtu a držím palce :kytka: :kytka: Co se týče toho sledování příspěvků Aot Marcem, tak bych to asi tak nehrotila, pochybuji, že Marc mluví česky ;)

• načítám...
1780
11.6.13 17:48

@Aot
Jůů, to jsem ráda, že vidím příspěvek od Tebe! :kytka:

• načítám...
2853
11.6.13 18:08

@Aot :mavam: věděla jsem, že nebudeš ty změny provádět nijak zbrkle a razantně, jak se tady některé obávaly, myslím, že to máš v hlavě srovnané a držím palečky ať jde vše dobře :kytka:

• načítám...
3168
11.6.13 19:15

@Aot
to jsem ráda, že všechno ok. Uvidíš, jestli tě na jogu pustí a co řekne na ručníky. Dobrý plán :palec:

• načítám...
8911
11.6.13 19:17
@Nela_M píše:
Ahoj holky, sice nepíšu, ale poctivě čtu a držím palce :kytka: :kytka: Co se týče toho sledování příspěvků Aot Marcem, tak bych to asi tak nehrotila, pochybuji, že Marc mluví česky ;)

Cvičně jsem si zkusila hodit odkaz na tuto diskuzi do Google překladače (čeština-angličtina) a myslím, že by si docela početl. Ale jen za předpokladu, že by znal Aotin nick nebo že by zůstala přihlášená, otevřené okno atd. Těžko by to asi dohledal, kdyby nevěděl, co má hledat…

• načítám...
1504
11.6.13 19:32

@Wiolla tak ono by uplne stacilo mazat veskerou historii na E.miminu.ne vsechnu, to uz je podezrely 8)

• načítám...
8911
11.6.13 19:40
@ksafnika píše:
@Wiolla tak ono by uplne stacilo mazat veskerou historii na E.miminu.ne vsechnu, to uz je podezrely 8)

To je jasné. Já reagovala jen na to, že Marc asi neumí česky. Chtěla jsem tím říct, že to vůbec není překážkou, protože Google to vážně zvládne přeložit.

• načítám...
1504
11.6.13 19:41

@Wiolla to jo, sice preklada jako ozralej obcas, ale podstatu pochopi kazdej :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová