Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky uvazujte realne
doted mimino nebylo na poradu dne, ona se zacina stavet na svoje nohy a vy ji radite, at zacne s miminem. To on prokoukne jak nic a co kdyz rekne „tak jo“? Uvedomte si, ze psychopat jako on, je velmi znaly ve cteni lidskych emoci, jako kazdy agresor! Jemu je jasne, ze ona ted nema chut s nim plodit deti.
Aot potrebuje jedine- byt od nej pryc. Zajistit si podpodru co nejvetsiho okoli, vzit si sve penize, zjistit, zda muze zustat v Kanade ci poleti do CR a odejit, az on nebude doma. A nejlip s doprovodem policejnim nebo nejakych kamaradu, ochranky…
@Háta_x píše:
Holky uvazujte realnedoted mimino nebylo na poradu dne, ona se zacina stavet na svoje nohy a vy ji radite, at zacne s miminem. To on prokoukne jak nic a co kdyz rekne „tak jo“? Uvedomte si, ze psychopat jako on, je velmi znaly ve cteni lidskych emoci, jako kazdy agresor! Jemu je jasne, ze ona ted nema chut s nim plodit deti.Aot potrebuje jedine- byt od nej pryc. Zajistit si podpodru co nejvetsiho okoli, vzit si sve penize, zjistit, zda muze zustat v Kanade ci poleti do CR a odejit, az on nebude doma. A nejlip s doprovodem policejnim nebo nejakych kamaradu, ochranky…
souhlas
, navíc by jí to přetvařování stálo hodně energie..
@Háta_x tak jako tak se začala chovat podle něj,,divně,,. On ví, že se něco děje. TAk podle mě je lepší to svádět na hormonální bouři, než na možný útěk. Je lepší aby po něm lezla, ale před sexem mluvila o miminku, než aby se odtáhla a začala brát peníze a hádat se ![]()
však peníze bych vybrala už s kufrem v ruce a rezervovanou letenkou ![]()
@Timinka píše:
@kočička Evička no proto jsem psala o tom miminku. Kdyby ho sklonovala v 1000 padech tak by se mozna dalo obhajit ze dela na novem uctu rezervy pro miminko.
zkus se vžít do té situace - věřila by jsi tuhle „pohádku“ svýmu příteli, kdyby jste měli vše společné a on by najednou udělal tohle? To jí nikdy nemůže „sežrat“, tomu nevěřím
![]()
@Háta_x píše:
Holky uvazujte realnedoted mimino nebylo na poradu dne, ona se zacina stavet na svoje nohy a vy ji radite, at zacne s miminem. To on prokoukne jak nic a co kdyz rekne „tak jo“? Uvedomte si, ze psychopat jako on, je velmi znaly ve cteni lidskych emoci, jako kazdy agresor! Jemu je jasne, ze ona ted nema chut s nim plodit deti.Aot potrebuje jedine- byt od nej pryc. Zajistit si podpodru co nejvetsiho okoli, vzit si sve penize, zjistit, zda muze zustat v Kanade ci poleti do CR a odejit, az on nebude doma. A nejlip s doprovodem policejnim nebo nejakych kamaradu, ochranky…
@kočička Evička píše:
@bartschvšak peníze bych vybrala už s kufrem v ruce a rezervovanou letenkou
jenže ona teď odklonila část mzdy na šek. a bude to muset vysvětlit
@Timinka píše:
jenže ona teď odklonila část mzdy na šek. a bude to muset vysvětlit
podle mě ještě ne, byla to úvaha, pokud jsem to špatně nepochopila
Když se Aot k celé situaci inteligentně postaví, postaví se = zabojuje SAMA ZA SEBE (pozor, není toboj proti Marcovi, i když to tak vypadá, ale je to její vnitřní boj za svoji vlastní svobodu), samozřejmě ne sama, ale s tou intervencí zvnějšku, tak ji nezabije. Bude moci zůstat v Kanadě, což si velice přeje - vždyť ona se, holky, nechce vrátit domů! - a tím vyhraje svůj život, protože nevzdá své přání zůstat v Kanadě. Člověk nemá vzdávat své sny, svá přání.
Když „pouze“ uteče, protože to také není jednoduché, tak ji hrozí, že příští vztah si udělá s podobným typem. Protože zmínila, že její otec se k její matce choval špatně. Třeba se choval nějak podobně, jako se nyní chová Marc k ní. Třeba Aot svým odchodem do Kanady chtěla dokázat odvahu, chtěla překonat nějaké schéma z rodiny, třeba to byl její útěk od něčeho těžkého. A teď v tom vězí sama. Když uteče, vrátí se tak nějak proti své vůli, tak se může cítit hodně špatně.
Holky, Aot je odvážná a sama nejlíp cítí, jak to chce dál ve svém životě mít. Jsem si jista, že v těchto dnech pochopila s námi něco, co už dávno věděla, ale nebyla si tím jista. Jsem si jista, že jsme ji velmi pomohly, cokoli každá z nás jí napsala. Že přesně tuhle naši podporu potřebovala. A já ji budu podporovat v jejím jakémkoli rozhodnutí. Protože svobodu rozhodování považuji nyní pro sebe za největší hodnotu.
Příspěvek upraven 12.06.13 v 11:26
Aot, šéfovi věřit taky obezřetně - těžko říct, co ví od Marca. Nicméně pokud opravdu stojí na tvé straně, je to plus pro tebe. Podle toho, co ti řekl, tak ví nebo tuší, že to u vás není OK. Možná právě zná i jeho povahu nebo někoho dalšího z Marcova blízkého okolí. Třeba jeho ex. To že Marca vytočila jóga a následovala domluva se šéfém, aby tě vyhodil, je moc špatné. Nicméně to nahrává mé myšlence, že dle Marca změny v tvém myšlení pramení z kontaktu s tvými kolegy. V práci tě kontrolovat nemůže a tak tě chce uvěznit. Před šéfem tě nehaní a nepomlouvá - zatím! - chce být dál pro své okolí ten milující džentlmen, který chce pro tebe jen to nejlepší. To špatné musí být okolí skryto. Ale to nepotrvá věčně!
@kočička Evička píše:
podle mě ještě ne, byla to úvaha, pokud jsem to špatně nepochopila
píše : Zaridila jsem si ucet v bance, a zitra poprosim sefa, jestli by mi na cast vyplaty daval sek.
Měla by být tedy taky připravena jak to vysvětlí, protože tohle určitě nenachá ten její bez povšimnutí
@kočička Evička píše:
@bartschvšak peníze bych vybrala už s kufrem v ruce a rezervovanou letenkou
Ale i tak má určitě omezené možnosti pokud jde o sumu - řekla bych, že to má Marc taky pošéfované.
@bartsch píše:
Ale i tak má určitě omezené možnosti pokud jde o sumu - řekla bych, že to má Marc taky pošéfované.
to určitě má. Vždyť jak psala, že byla koupit to povlečení, při jeho návratu mu automaticky řekla kde byla, co koupila a vše mu taky ukázala. On podle mě ví o každém centu
No prave a proto musi jednat rychle! Zjistit situaci Kanda/CR, zajistit penize a bydleni a pryc od nej!
Sama mam s agresorem zkusenost a oni na zadne pohadky neveri. Velmi dobre ctou v pohnutkach svych blizkych. Pomaham v poradne pro tyrane zeny a ver mi, ze to, co pisu, jsou rady odborniku, kteri maji zkusenosti z x set pripadu
Agresora (psychickeho ci fyzickeho) neradno drazdit. Navic to vzdy konci tak, ze ji vydepta, ona neodejde a spadne do zacarovaneho kruhu, kde se nasili (psychicke/fyzicke) casto stupnuje. A sebrat odvahu odejit podruhe, treti, ctvrte…to uz jde strasne tezko. Proto ty zeny pak s agresorem zustavaji, on je ma cim dal vic v hrsti.
@Timinka píše:
@Háta_x tak jako tak se začala chovat podle něj,,divně,,. On ví, že se něco děje. TAk podle mě je lepší to svádět na hormonální bouři, než na možný útěk. Je lepší aby po něm lezla, ale před sexem mluvila o miminku, než aby se odtáhla a začala brát peníze a hádat se
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Proste ze by hrala zcela zblbnutou hormonama.