Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
sophinka1
12.6.13 14:37
@mismurka píše:
@Timinka je to zapeklité :think:

jo ty peníze, to bude veliký problém :think: Vlastně tím nemá možnost vše dělat postupně a opatrně. Nutí jí to jednat hop nebo trop a to není dobré

• Upravit
Aot
149
12.6.13 14:52

Ahoj holky, utekla jsem driv do prace. Vsechno se mi komplikuje. Uz to opravdu prestava byt legrace.. Vcera vecer, po te, co se Marc vratil zpatky z behani, tak mi prinesl malou obalku s maslickou, kdyz jsem to otevrela, tak v ni byla cipova karticka do Marcovo prace. Ja hrala blblou, ze nevim, co to je. A on, ze ze mam od pristiho mesice novou praci, lepsi plat, a ze mam jen podepsat papiry. Ja na nej zirala jak spadla z visne. Predstirala jsem, ze mu neverim, ze si dela srandu, a ze ted stejne nemohu odejit, ze jsme zaneprazdneni, ze musim naucit novou kolegyni. Taky jsem mu rekla, ze vztahu neprospiva, kdyz jsou dva lidi porad jen spolu, ze sii zacneme lezt na nervy. On si to bohuzel nemysli. A to, ze mu budu delat sluzku i v praci, to je asi taky normalni. Musim od nej odejit, ziju jen jeho zivot. Nechci se vzdat ale prace, toho, co jsem si tu vybudovala. Ucila se, abych vubec mohla pracovat. Proto vas holky prosim o radu. Ne, jak rychle odletet domu, ale jak odejit od nej a v praci zustat. Pochopte me, nechci zit v cr, vzdy jsem touzila zit v Kanade, a ani se mi nesnilo, ze budu mit takto dobrou praci. Prosim nechci cist, ze jsou mi penize ci kariera vic nez zivot. Neni. Ale spalit za sebou mosty? Jsem odhodlana radsi schytat facky, a pak si zazadat o zakaz kontaktu, nez se vzdat sveho zivota, to jsem delala dlouho, nenecham ho preci vyhrat :nevim: :nevim: Prehnal to. :zed:

• načítám...
Aot
149
12.6.13 14:56

Jo a holky, neverim tomu, ze by me Marc neco udela. Ne kvuli me, ale mu prilis zalezi na vlastnim blahu, nez abyvprisel o postaveni nebo tak. To me radsi necha jit podle me.

• načítám...
22590

@Aot nemuzes odletet jen na dva mesice? Poprosit sefa o dovolenou? mProste predstirat utek do CR, chvili tam zustat a pak se vratit :nevim:

• načítám...
6638

@Aot tak potřebuješ silného spoluhráče, zamysli se kdo by ti pomohl… šéf, kamarádka? kolegyně? pro tebe je to silné sousto! ne pro tebe jako tebe, ale člověka v tvé situaci

• načítám...
35997
12.6.13 14:57

@Aot Já bych asi řekla šéfovi co a jak, vzala si na čas dovolenou a zmizela, uvidíš jak on zareaguje a pak se vrátila zpátky. Ale asi to nebude uplně jednoduché.

• načítám...
24603

Nepomohl by ti v tomhle šéf?

• načítám...
1134

@Aot nechysta se ted nejam na sluzebku? :think:

• načítám...
sophinka1

@Aot zalezi dost na tom co vse bude ochten kvuli tobe sef v oraci akceptovat. Jak dlouho ho bude bavit te chranit. Rozhodne najdi rychle byt vyber co jde tesne pred nastehovanim plat presmeruj jinam i sporici ucet.

Příspěvek upraven 12.06.13 v 14:59

• Upravit
6942
12.6.13 14:58

No, od něj se to dalo čekat :zed: Je moc dobře, že jsi ho už prohlédla a víš, že tohle nechceš. Co poradit, ale nevím! Bojím se, že když mu řekneš, že chceš odejít, probudíš v něm bestii 8o

• načítám...
300
12.6.13 14:59

@Aot umožňuje povaha tvé práce pracovat z domova? Myslím, že bys aspoň na chvíli měla z Kanady zmizet - domluva se šefem, že bys odjela kvůli tomu do čr, ale zůstala stále pracovat z domu a třeba po 2 měsících se vrátila? Je ale riziko, že on si tě tam i potom najde :( Nebo si vzít dovolenou a opravdu aspoň na chvíli zmizet. Pokud máš zastání v šefovi, nemusel by to být problém. Uvědom si, že M. zná tvou pracovní dobu, takže tě klidně může sledovat i do nového bydliště. Pak jedině najít si kamaráda a nechat se od něj doprovázet…
A potom - zamést za sebou stopy - zrušit mail, telefonní číslo, udělat všechno nové, nechat si třeba přeinstalovat notas atd.
Nebude to snadný, věř mi, a myslím, že nebudeš moct volně dýchat, protože budeš mít pořád pocit, že je někde za tebou :(

• načítám...
1134
12.6.13 15:01

Aot ja bych to tak nehrotila hned utikat z kanady ale musis do toho rozhodne nekoho zapoit, v jeden den udelat prevod, zbalit rychle vsechno a nechat si to nekam odvezt a odejit z domu, pak mu zavolat ze je konec a odchazis do cech, to ze jsi neodletela vedet nemusi

• načítám...
6942
12.6.13 15:01

S tím šéfem je to dobrý nápad, už ví o co jde, snad by ti mohl pomoct?

• načítám...
7576
12.6.13 15:03

@Aot asi nemas cas docist, tak napisu znovu: rekni co nejsirsimu okoli, jak se veci maji, domluv se v praci, zda tam muzes zustat a rekni jaky Marc je, preved si sve penize na svuj ucet, najdi bydleni a az nebude doma, vem si pomoc (policii, ochranku) a odstehuj se. Vse musi byt bleskovka, aby nemel cas se pripravit. Nezvedej mu po odchodu telefon, nereaguj na vyhruzky. Dopredu doporucuju udelat zapis na policii (snad to v Kanade jde) a rict jim o svych obavach. A doporucuju najit si nejake krizove centrum pro tyrane zeny, budou te umet podrzet i pomoct.

Po vlastni zkusenosti dobrovolne pomaham tyranym zenam, co jsem napsala je standardni postup. A pocitej s tim, ze strach bude to nejhorsi s cim budes muset bojovat. Ale musis to vydrzet a branit se prostrednictvim ekoho jineho (policie atd). Jestli chces, klidne mi napis do SZ, dam ti mail jestli to bude pro tebe jednodussi. Drz se, muze ti jit fakt o krk.

• načítám...
1780
12.6.13 15:03

@Aot
Já chápu, že je těžké se všeho co máš ráda vzdát, ale podle mě to jinak nepůjde. Taky si nemyslím, že Tě bude chtít úkladně uklidit, může to být afekt a tam nejde o to, jaký člověk je, jaký má postavení, jakou práci, finance…prostě to neunese a rupne mu v kouli. Má ta Vaše firma i jiné pobočky? ;-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová