Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Taky si myslím, že to je to nejhorší, co můžeš udělat - nikomu to neříct a sama se mu postavit… Na rovinu můžeš jednat s normálním člověkem, to Marc není. Už takhle prokazuješ dost síly a odvahy, ale na vlastní pěst nejednej, MUSÍŠ mít nějakého spojence. Aot, proboha, může ti jít o život… nemusí samozřejmě, ale na to nemůžeš spoléhat!
@Aot píše:
Ja preci znam Marca lip nez vy. Nebyl by schopny zabit cloveka. Proc hned takove horory??? Desi me to.
a myslíš, že tu kočku jenom někomu dal? Odkud zmizla, z bytu nebo ze zahrady?
Presne tak. Dokud si neprizna, ze ma fakt velkej prusvih s psychopatem, dava mu cas ji zlikvidovat. V afektu nebo promyslene, to je jedno.
@Michelangelo píše:
@Háta_x na mě navíc Aot působí, že stále ještě nevěří tomu, jakej Marc opravdu je a čeho je schopnej. A v tom vidím ten největší průšvih. Jak ji přesvědčit, že jí může jít fakt o životŽe jí bude k ničemu, co si v Kanadě vybudovala, nebude záležet vůbec na ničem a jejím rodičům se zhroutí celej svět
![]()
Neumí si představit, že život a smrt je otázka vteřiny
![]()
![]()
Nejde to vzít zpátky, nelze smlouvat
Příspěvek upraven 12.06.13 v 15:29
@Aot píše:
Nejak to vyresit ale musim.Nesmirim se s tim odjet a vse tu nechat.
![]()
Ale nemusíš mu oznamovat dopředu své plány a diskutovat o nich. Nejprve jednej ve svůj prospěch, zajisti si vše, co potřebuješ pro život bez něj.
Holky, ja si moc vazim, ze tu jste, mluvite se mnou, ale neprehanite trosku??
proc hned vidite to nejhorsi? Myslite, ze vrah zachranuje topici se vcely z jezera nebo krmi v zime ptacky? Ja ho trochu znam, ano, prehani to, ale proc v tom hledat hned portret chladnokrevneho vraha?
je divny, ale vrah??
@Aot myslím že ještě před pár dny bys nevěřila, že ti může vrazit facku…Aot, já taky po 6 letech neveřila, že by ex byl schopnej toho všeho..a hle..byl. Neznáš ho, teprve teď poznáváš jeho pravou tvář, bohužel. Bolí to a vím, že teď tápeš ve svých pocitech, a máš tendenci ho omlouvat, ale je to cesta do pekel.
@Aot píše:
Ja preci znam Marca lip nez vy. Nebyl by schopny zabit cloveka. Proc hned takove horory??? Desi me to.
Jak ho znáš? Dva roky jsi dělala cos mu na očích viděla. Nyní jsi 2× možná 3× projevila jenom nepatrný štipek svojí vůle a jak to dopadlo? Facka, zlomené hůlky, nová práce…
Fakt si myslíš že ho znáš?
@Aot Milá Aot,
včera jsem přečetla všechny tvé příspěvky a z vlastní zkušenosti ti radím. Nemysli si, že tvůj přítel není schopen ti ublížit. Taky jsem si to myslela, a pak jsem bojovala o svůj holý život, ale hlavně o život mé nenarozené dcery…
Aot, já bych mu to neříkala!!! A když, tak jedině na nějakém veřejném a bohatě zalidněném místě. A pak už by s ním ale nemohla být nikdy o samotě…
Aot, nepromlouvej si sním, prosím!!!
Já bych se i bála, že pokud Aot šéf se bude snažit Aot pomoct a nwpropustí ji, bude Marc vyhrožovat fyzickou likvidací i jemu a jeho rodině…
Aot, pokud se žádnou cenu nechceš vzdát Kanady (ani za cenu ohrožení života a pronásledování psychopata), zkus třeba přemluvit šéfa, aby ti dal delší dovču, Marcovi může říct, že tě propustil. Ty odleť s na poslední chvílí převedenými penězi do Čech a na nějaký čass se tu ukliď. Potom můžeš začít sondovat, jak je na tom Marc a zda už je bezpečnější se vrátit. Ale na rovinu, já bych se nevracela, i kdyby to byla země zaslíbená, psychopat si dokáže na úder počkat hodně dlouho.
O rozchodu bych ho uvědomila až z Čech, ze simky, kterou bych potom ihned zlikvidovala. Pokud by ses za čas do kanady vracela, uvědomila bych policii, že jsem tam s tímto člověkem měla tento problém.
Hlavně nevěř tomu, že by ti řekl - tak jo, Aot, přeji ti hodně štěstí. Psalas, že ty katastrofické scénáře známe pouze ze zpráv a detektivek. Ale i ty zabité oběti ze zpráv byly obyčejné ženské, které doufaly, že by to jejich partner neudělal ![]()
Jj, co jsem psala je standardni postup pro zeny agresoru (psychickych nebo fyzickych, rozdil v tom moc neni, kdyz dojde na lamani chleba). Ale velky rozdil je v tom, jak dopadnou zeny typu „sama jsem si to navarila, sama to zvladnu, vzdyt je to vlastne ostuda“ a zeny typu „pomoz mi okoli, jsem rozhodnuta a CHCI PRYC“ ![]()
@veru324 píše:
@Aot jednala bych tak, jak ti @Háta_x píše - dle příspěvků má asi nejvíc zkušeností, navíc se v podobném prostředí pohybuje…pomáhá ženám v podobné situaci, jestli dobře chápu
@Aot píše:
Holky, ja si moc vazim, ze tu jste, mluvite se mnou, ale neprehanite trosku??![]()
proc hned vidite to nejhorsi? Myslite, ze vrah zachranuje topici se vcely z jezera nebo krmi v zime ptacky? Ja ho trochu znam, ano, prehani to, ale proc v tom hledat hned portret chladnokrevneho vraha?
![]()
je divny, ale vrah??
myslím, že neodejdeš. Myslím že do týdne tě poprvé zbije a ty se ještě budeš cítit vina. A myslím, že i do té práce nastoupíš.
@kočička Evička píše:
Nikdy me nenapadlo, ze by to mohlo byt jinak, nez ze se ztratila. Mela kocici dvirka, ven chidila obcas.
@kočička Evička píše:
Nikdy me nenapadlo, ze by to mohlo byt jinak, nez ze se ztratila. Mela kocici dvirka, ven chidila obcas.
Myslím, že když mu řekneš, že ho nemiluješ, tak jeho první myšlenka bude, že máš jiného.. To bych asi nedělala..
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat