Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12.6.13 15:04

@Aot

jak píšeš, že ti nic neudělá, že mu záleží na vlastním blahu…myslíš, že Ingr, kterej zabil svoji ženu - Monyovou, kterej měl prosperující nakladatelství a děcka, že mu na něm samotném nezáleželo? Asi jo, akorát v ten okamžik hádky ji prostě zabil, nic víc, nic míň.

Zkus jednu věc - rezolutně odmítni tu jeho práci, sděl mu, že prostě k němu pracovat nejdeš a basta, nevymlouvej mu důvody jakože není dobré být furt spolu a tak, protože v jeho očích to dobré je, chápeš? Stůj si za svým a uvidíš reakci.

• načítám...
5342
12.6.13 15:09

@Aot coz zkratka a jednoduse…najit si bydleni (nevim jak jsi na tom financne) a se svedky si zajistit financni vyporadani…zajit si spolecne do banky a neni jic jednodussiho spocitat tok penez…co je tve a co je jeho. Hlavni je, ze praci porad mas. Jako svedka doporucuju kamaradku, kolegyni jen ne sefa to by pro nej mohla byt schizofrenni role. Je Marcuv kamos a jestli je rozumny tak se mezi vas plest nebude chtit. Jestli je s tebou spokojeny pracovne tak te take nepropusti, byznys je byznys.
Prominte chyby pisu na tlf. a moc na to nevidim, sviti mi na display slunko… :oops:

• načítám...
7576
12.6.13 15:11

@kočička Evička :roll: Tohle presne delat nesmi, drazdit agresora. V afektu ji nejspis ublizi (viz facka).

Holky, tohle neni sranda, tohle neni beznej nastvanej chlap. Tohle je hodne nebezpecna situace, kdo nezazil, nepochopi.

• načítám...
5342
12.6.13 15:12

Se trochu koukam opakuju…no @Háta_x dala hezky promyslenou strategii.

• načítám...
54030
12.6.13 15:13
@Háta_x píše:
@kočička Evička :roll: Tohle presne delat nesmi, drazdit agresora. V afektu ji nejspis ublizi (viz facka).Holky, tohle neni sranda, tohle neni beznej nastvanej chlap. Tohle je hodne nebezpecna situace, kdo nezazil, nepochopi.

přesně :? myslím si, že to Aot pěkně podceňuje :,(

• načítám...
12.6.13 15:14
@Háta_x píše:
@kočička Evička :roll: Tohle presne delat nesmi, drazdit agresora. V afektu ji nejspis ublizi (viz facka).Holky, tohle neni sranda, tohle neni beznej nastvanej chlap. Tohle je hodne nebezpecna situace, kdo nezazil, nepochopi.

ale co dělat nesmí, přece když odmítnu jeho práci, tak jej nedráždím, ale projevuji svoji vůli, či nevoli. Anebo jak jsi to myslela, má tam nastoupit?
Ona se tak nerozhodla, ona to nechce, jenom on to chce po ní, pokud by to nepochopil, to už bych fakt zmizela hodně rychle.

• načítám...
7576
12.6.13 15:16

@Lemuska Tohle je strategie dle odborniku, ja se ji taky ridila, kdyz jsem byla v situaci s agresorem. A funguje. Jen musi Aot chtit a jednat rychle.

• načítám...
sophinka1

@kočička Evička ona to proste musi okamzite vyresit. Snadsi nemyslis ze jeho zajima co si o tom mysli ona? On se ji neptal on ji to zdelil

• Upravit
300

@kočička Evička jenže s těmihle lidmi nejde diskutovat o tom, že s jejich názorem nesouhlasíš. On to tak chce a ona nemá žádné právo na to vyjádřit názor. Takhle to má nastavené a jakékoli vzepření se může přivodit malér.

• načítám...
7576
12.6.13 15:18

Nic ve zlem, ale jsi uplne mimo. Bud rada, zes to nikdy nezazila, ani zes nezazila ty zeny, ktere taky „jen chtely projevit svou vuli“. Agresor nesnese, aby projevovala svou vuli!!!

@kočička Evička píše:
ale co dělat nesmí, přece když odmítnu jeho práci, tak jej nedráždím, ale projevuji svoji vůli, či nevoli. Anebo jak jsi to myslela, má tam nastoupit?
Ona se tak nerozhodla, ona to nechce, jenom on to chce po ní, pokud by to nepochopil, to už bych fakt zmizela hodně rychle.

Příspěvek upraven 12.06.13 v 15:18

• načítám...
Aot
149
12.6.13 15:18

Holky, cele dva roky jsem zila jen pro Marca, diky tomu jsem si neudelala ani kamarady. Nemohu ted do toho tahat cizi lidi a najednou byt velka kamaradka. Co jsem si uvarila, to si musim snist. Jinak to nejde. Bylo bylo by to sobecke. Z domu delat nemohu, delam nakup a logistiku, takze tady byt musim.

Premyslim, ze bych si zkusila s Marcem narovinu promluvit. Rict, ze takto uz to nejde proste. Vsechno mu delam za zady, zbabele :nevim: :nevim:

• načítám...
1505
12.6.13 15:19

No tak ohledně práce by snad mohla říct, že ji šéf těžko pustí, když ji td potřebuje na zaučení nové kolegyně a na konkrétní projekt, nebude to tedy její „vina“, že neodejde z práce - na tuhle strunu může hrát těch pár dnů, než vyřeší převod financí a bydlení.

• načítám...
12.6.13 15:19

@Timinka @veru324

holky však to já vím, já to napsala proto, když je přesvědčená, že by jí nic neudělal a tak, tak aby si vyzkoušela situaci na jeho reakci s tou prací. Já jsem též názoru vzít nohy na ramena, ale Aot to takhle řešit nechce. :think:

• načítám...
6638
12.6.13 15:20

@Aot hele ale ty jednáš s nemocným člověkem, nepomůže domluva! bylo by dobré do toho zatáhnout ostatní, jsi v průšvihu, i když ti to nepříjde!

• načítám...
1505
12.6.13 15:21
@kočička Evička píše:

Diskutovat můžeš s člověkem, který uznává svobodu druhého, jenže to Marc není.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová