Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Musela, ja se toho bojim taky ze to nevyresis. Uz jsem ti to psala, pokud neodejdes ted, bude sakra tezky se zas zmatorit a odejit. Ma te v hrsti, nesamostatnou, zmanipulovanou a neveris si. A stale ho jeste omlouvas.
@Aot píše:
Tak tohle jsi nemusela
víš, jak jsi psala to o tom chladnokrevným vrahovi a krmení ptáčků…Já studovala práva a povinně dva roky oblast psychologie a to ve směru oběti i pachatele a věř mi, že pokud se ti něco stane, nejde o chladnokrevný čin (někdy ano, ale u tebe by to tak nebylo), ale o zkrat, afekt atd. Marc vykazuje patologické znaky psychopatické osobnosti a vraždit nebude muset chtít promyšleně, jen to prostě udělá, pokud vyhodnotí situaci ve svůj „neprospěch“. Nechci tě fakt strašit, ale vezmi si hrdinu filmu Zelená míle, taky si hrál s myší a měl ji rád a neublížil by tomu malinkému zvířátku…ach jo
Kanada byl taky můj sen, docela Tě chápu…
Ale na co Ti je Kanada s psychopatem za zády a strachem o život? To bych raději bydlela v Horní Dolní beze strachu o život. Mám dojem, že ty mu stále ještě věříš, omlouváš ho a plánuješ s ním další soužití. Holky Ti tu radí odejít, ale u Tebe to slovo zatím nepadlo…Budeš na to muset přijít sama, snad na to je ještě čas…
Al
I Hitler miloval své psy a nikdy by jim neublížil ![]()
Problém je, že tebe on nepovažuje za milující a svéprávnou partnerku, ale za svůj majetek. A jako s takovým s tebou nakládá!!!
A nikdy by nepřipustil, aby mu ten jeho majetek, jeho hračku, někdo sebral!!!
Příspěvek upraven 12.06.13 v 15:54
@Háta_x co si budeme nalhávat. Teď si říká, že on je vlastně hodný, milý a kdyby ona nezaložila diskuzi, nic by se nedělo a byli by šťastní.
@Aot zarid se podle sveho, ale se svedky a nemusi to byt buhvijaci kamaradi. Prosim te naposledy…rozhodne netaj co se mezi vami odehrava.
Jinak nechci te strasit…moje kamaradka zije uz spousty let s muzem, ktery sedel za vrazdu. Dlouho jsem to nevedela, jsem ve meste nova…na pohled je to uzasne zabavny clovek do. party, je s nim zabava, kdyz je treba pomuze (odveze, priveze, koupil nam nezjistne do prace mikrovlnku, kdyz jde okolo Zverimexu a vidi tam nemocneho kralicka tak ho koupi aby kralicek neposlouzil jako potrava pro hady). A je toho spouta…ale kdyz jde o byznys tak bych mu cestu zkrizit nechtela…
Takze odstehuj se, ale mej pripraveny plan. Nebude-li ho potreba je to jen dobre a ty si budes zit svuj statstny zivot v Kanade. Ber to tak, ze musis byt pripravena.
Ja se byvaleho stehovala v ramci klidu tez s doprovodem…aspon nebyly sceny a vyhruzky sebevrazdou. Zbytek se domluvil v klidu pres. prostrednika. Emoce jsou previt i u jinak prumerneho cloveka. Hata X ma pravdu, verila bych jejim zkusenostem.
PODPORUJI HÁTU-X VE VŠEM, CO RADÍ. Osobně jsem to prožila. Od začátku, až do pro mě nepochopitelných a neuvěřitelných konců. 44 let jsem byla ve vztahu s něčím takovým, jako je Aot v bleděmodrém. Znám pocity Aot zvnitřku. Znám pocity Marca zvnitřku. Pochopila jsem ty hry manipulátora, pochopila jsem i svoji nechápavost těch her.
ZACHRAŃ SVŮJ ŽIVOT, AOT. Zpětně si to v sobě probereš, pochopíš a poděkuješ své intuici, že jsi sem napsala. Teď už řeš jen technickou stránku svého odchodu, Marc tě hákuje. Nenech ten jeho hák do sebe zaseknout.
I Hitler miloval své psy a nikdy by jim neublížil
Problém je, že tebe on nepovažuje za milující a svéprávnou partnerku, ale za svůj majetek. A jako s takovým s tebou nakládá!!!
A nikdy by nepřipustil, aby mu ten jeho majetek, jeho hračku, někdo sebral!!!
Ja doufam, ze ne
Vim, co nasleduje, kdyz to nedotahne hned do konce. Tech kazuistik mam k duspozuci dost. A vsechny jak pres kopirak…„on je hodny, on to tak nemyslel, on chce moje dobro, on me miluje…“ a pak plesk, izolace socialni (tu uz Aot ma), strach (ten uz ma taky), fyzicke nasili uz taky zacalo (facka) a ted ji jeste dorazi…a az pochopi, ze k nemu nenastoupi, ze nebude po jeho…
@Timinka píše:
@Háta_x co si budeme nalhávat. Teď si říká, že on je vlastně hodný, milý a kdyby ona nezaložila diskuzi, nic by se nedělo a byli by šťastní.
Příspěvek upraven 12.06.13 v 15:59
@Aot jsi v práci, znova se zeptej šéfa, jestli s tebou v práci počítá. Jak je možné, že ti tvůj přítel tak rychle zařídil práci, není potřeba vyřizovat formality, přece jenom jsi cizinka, to jde tak jednoduše? Když mu včera šéf řekl, že tě nepustí, jak ti mohl za jeden den zajistit práci ![]()
i Hitler miloval své psy…
ano a to byl chladnokrevnej zabiják milionů lidí, ale velkej rozdíl je v tom, že od něj se to dalo čekat, všichni věděli o co jde a že jim jde o život. V případě člověka, který se navenek tváří mírumilovně a tímpádem „klame tělem“ a nikdo by to od něj neočekával, v tom je ta zákeřnost situace, nečekaná reakce s různými následky, mnohdy fatálními.
@Luca01 píše:
Já Aot chápu, že nechce odejít pryč z práce, ze země…
V prvé řadě bych odešla od něj, pokud by dál dělal ze života peklo, tak potom může odejít kdykoliv.
Akorát bych byla připravena, tzn. než mu něco řeknu, měla bych převedené peníze, doklady bych si nechala třeba v práci, měla zajištěné nové bydlení a potom mu řekla ahoj a prostě odešla. Jo ještě bych určitě někomu (tátovi, šéfovi) řekla, že se chystáš mu to oznámit a pokud by se nějak neozývala, aby jednali…
Aot držím ti moc palce, určitě to zvládneš.
tak tohle mi příjde ze všech rad ta nejlepší ![]()
@Timinka píše:
@Aot jsi v práci, znova se zeptej šéfa, jestli s tebou v práci počítá. Jak je možné, že ti tvůj přítel tak rychle zařídil práci, není potřeba vyřizovat formality, přece jenom jsi cizinka, to jde tak jednoduše? Když mu včera šéf řekl, že tě nepustí, jak ti mohl za jeden den zajistit práci
To mě taky napadlo, proč byl tak rozradostněný, když od šéfa AOT odcházel?
@Háta_x tyky vím co následuje… bohužel. Ona je ale v hrozné situaci, pokud ji teď dostane z práce (jako že asi ano ) může ji zavřít doma a nikdo ji nebude postrádat, právě protože se nikomu nesvěřila. ![]()
Aot presne tak, ted jednej a odskrtavej si mechanicky ukoly: prace, byt, penize, doprovod, odstehovat se, policie, krizove centrum pomoci. A az za tebou zaklapnou dvere noveho bydleni, zvedni telefon a najdi pomoc pro sebe, protoze pochopit to a vyrovnat se s agresorem je strasne tezke.
@poučená píše:
PODPORUJI HÁTU-X VE VŠEM, CO RADÍ. Osobně jsem to prožila. Od začátku, až do pro mě nepochopitelných a neuvěřitelných konců. 44 let jsem byla ve vztahu s něčím takovým, jako je Aot v bleděmodrém. Znám pocity Aot zvnitřku. Znám pocity Marca zvnitřku. Pochopila jsem ty hry manipulátora, pochopila jsem i svoji nechápavost těch her.ZACHRAŃ SVŮJ ŽIVOT, AOT. Zpětně si to v sobě probereš, pochopíš a poděkuješ své intuici, že jsi sem napsala. Teď už řeš jen technickou stránku svého odchodu, Marc tě hákuje. Nenech ten jeho hák do sebe zaseknout.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat