Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
sophinka1
12.6.13 18:50
@amazon píše:
tak teď to zjistí…anebo uteče, ale to si myslím, že k tomu není důvod… :nevim:

Ano. Muze to zkusit. Zbil te nekdy muz?

• Upravit
2499
12.6.13 18:51
@Anonymní píše:
K te lasce ke zviratum…Moje maminka si nasla pritele, co se rozplyval nad kazdym zviratkem a narikal, kdyz se delo zviratkum neco zlyho…Kdyz se rozhodla ho opustit malem ji umlatil pohrabacem…

Oni jsou totiž strašně citliví - ale je to „citlivost“, která ho „opravňuje“, aby tu „provinilou“ „spravedlivě“ „potrestal“. Oni jsou úchylní. Ne v myšlení, ale v emocích. Slovy ty svoje úchylnosti zastírají. Mluví „tak rozumně“ - ani se mi to nechce dál vyprávět.

Psychopat není nemocný, jemu dělá dobře působit druhému násilí. Miluje druhého ovládat a nevadí mu, myslím, že mu to i dělá dobře, když druhý trpí. A protože to svoje zlé chování potřebují maskovat, každému ve svém okolí umí vysvětlí, jak on byl v právu. Umí manipulovat tak, že to nepoznáte. On je prostě zlý. Znásilňuje druhého svým chtěním. Jeho kořist je bezmocná. 30 let jsem přemýšlela, o čem to všechno je, „co s tím mám dělat“. A teď to vím.

• načítám...
5077
12.6.13 18:51

@Aot dočítám zpětně, byla jsem v práci. nepodceňuj ho, nemuselo by se to vyplatit a ani ho neomlouvej. už jsem to tu psala, zatím jsi držela hubu a krok, takže byl hodný. Jenže te´d se vzpíráš a to není dobré a hlavně nevíš, co může provést. Nejsi jeho partnerka, nebude s tebou komunikovat, nebere tě jako rovnocennou, sám ti to ve vašem posledním rozhovoru o práci řekl. Jsi prostě jeho majetek a budeš dělat, co chce on a chraň bůh se vzepřít. Dávej si pozor! kamaráda určitě kontaktuj, třeba služebním telefonem z práce a popravdě mu řekni, co se u vás děje. Bude v obraze a určitě ti pomůže aniž by chtěl něco na oplátku. možná bych uvažovala i o přestěhování se k němu, aspoň na tebe dá pozor. Protože Marc tě nenechá dobrovolně odejít, to jsem si jistá.
A s tou kočkou mě napadlo to stejné, co už tu zaznělo. Ta se neztratila, ta byla ztracena tvým přítelem. prostě se jí zbavil, kočku nechtěl a ještě mu ničila jeho dokonalý byt a musel se s ní dělit o tebe. :roll:

• načítám...
9180
12.6.13 18:57

@Timinka ne.........už mlčím :lol:

@poučená má to hlavu a patu :palec:

• načítám...
30637
12.6.13 19:01

Aot, já jsem žila s někým podobným, jen nebyl inteligentní, tak jsem to měla jednodušší. Až se přestal přetvařovat, jeho agresivita se začala stupňovat, řekla bych, že ze dne na den. Dokud jsem dělala, co chtěl, bylo to v „pořádku“. To něco bylo, že jsem neměla svůj názor, nesměla jsem jezdit k našim, nesměla jsem se stýkat se známými, zapomněla jsem se smát a jen jsem čekala, co jsem zase udělala špatně. Pak se začal navážet do mých synů (z předchozího vztahu) a vrcholem bylo, že mě napadl, když jsem držela v náručí tříměsíční dceru.
Trvalo to celé asi 6 měsíců, předtím to bylo 7 let tak nějak „v normálu“.
Po tom posledním incidentu ho odvedla policie a už se NIKDY nevrátil.
Zkoušel mě kontaktovat po telefonu, nejdřív hezky, pak, že vlastně nic neudělal a neví, proč jsem ho vyhodila, a nakonec přitvrdil a vyhrožoval.
Po nějaké době ho to naštěstí přestalo bavit.

Myslíme to s Tebou dobře :hug: Být Tebou, odejdu hned. A řekla bych o tom co nejvíce lidem. Ne, že chceš odejít, ale co se Ti děje.

P. S. Taky má rád zvířata… :cert:

• načítám...
sophinka1
12.6.13 19:02

@amazon to nemusis…mlcet. Vis ja dostala poprve kdyz jsem se zeptala proc vyleva 2 litrovou coca colu do drezu. Nikdy me nenapadlo ze by me zbil. Natoz za tohle. Omlatil mi hlavu o podlahu do bezvedomi. Bylo to poprve ale ne naposled. Utekla jsem rok nato. celkove jsem s nim byla skoro 5 let. skoda ze nemam fotky jak muze vypadat prvni napadeni

• Upravit
2499
12.6.13 19:09
@Timinka píše:
@amazon to nemusis…mlcet. Vis ja dostala poprve kdyz jsem se zeptala proc vyleva 2 litrovou coca colu do drezu. Nikdy me nenapadlo ze by me zbil. Natoz za tohle. Omlatil mi hlavu o podlahu do bezvedomi. Bylo to poprve ale ne naposled. Utekla jsem rok nato. celkove jsem s nim byla skoro 5 let. skoda ze nemam fotky jak muze vypadat prvni napadeni
:hug: :hug: :hug:
  • načítám...
9180
12.6.13 19:13
@Timinka píše:
@amazon to nemusis…mlcet. Vis ja dostala poprve kdyz jsem se zeptala proc vyleva 2 litrovou coca colu do drezu. Nikdy me nenapadlo ze by me zbil. Natoz za tohle. Omlatil mi hlavu o podlahu do bezvedomi. Bylo to poprve ale ne naposled. Utekla jsem rok nato.

Na mě to jeden zkoušel, byl to notorický lhář, co rád vyhrožoval a dělal „tytyty“, ale nikdy si ke mě násilí nedovolil..
Pravda, pamatuji si, jak jsem byla vydeptaná a v létě při 30st. jsem měla zimnici ze strachu co mi provede (na oko jsem se tvářila, že se nebojím - dívala jsem se mu přímo do očí)
nevím jak by to po delší době dopadlo, nakonec ho zavřeli..

Příspěvek upraven 12.06.13 v 19:25

• načítám...
sophinka1
12.6.13 19:15
@poučená píše: :hug: :hug: :hug:

je to 20 let zpět. vynahradila jsem si to dokonalým manželem. :kytka: :hug: ale myslím, že je důležité, aby si i zakladatelka uvědomila, že to není jen o tom, že se maximálně pohádají. Musí myslet na všechny varianty a chránit se

• Upravit
2499
12.6.13 19:26
@Timinka píše:
je to 20 let zpět. vynahradila jsem si to dokonalým manželem. :kytka: :hug: ale myslím, že je důležité, aby si i zakladatelka uvědomila, že to není jen o tom, že se maximálně pohádají. Musí myslet na všechny varianty a chránit se
:hug: :hug: :hug:

A už jsi, Timinko, ten hnus v sobě zpracovala? Už máš v duši klid?

• načítám...
29577
12.6.13 19:46

@Timinka přiznej si sama, kam to AŽ muselo dojít, aby jsi si uvědomila, že „tudy cesta teda ne“? Jo holky, proč mi přijde, že zakl. si bude muset padnout až na to pomyslné „dno“,aby pochopila ty dobře míněné rady? :think:

• načítám...
sophinka1
12.6.13 19:50
@berry4 píše:
@Timinka přiznej si sama, kam to AŽ muselo dojít, aby jsi si uvědomila, že „tudy cesta teda ne“? Jo holky, proč mi přijde, že zakl. si bude muset padnout až na to pomyslné „dno“,aby pochopila ty dobře míněné rady? :think:

ano taky myslím, že padne. Bohužel… Už jsem to psala o pár stránek dřív. Myslím, že ji začne bít a myslím, že ona to bude omlouvat a bude se cítit vina. Už teď se cítí vinna.Taky sipořád myslí, že on jí miluje a tedy že ona s ním jistým způsobem může manipulovat. A to je veliký omyl

• Upravit
12.6.13 19:54

@berry4 @Timinka

holky, já si myslím, že nepadne, protože už ví, že tudy cesta nevede, akorát se zdráhala zmizet definitivně do ČR a zvažuje varianty, jak zůstat v té zemi, ale bez něj. Ono se totiž i v člověku „pere“, tak jako v ní, že na jedné straně člověk ví, že tohle nechce žít a na druhé straně jsou v tom zamotaný city a myšlenka, že by to mohlo být jinak, ale že nemohlo, to ví všichni, co si tím prošli. Ona je na rozcestí a nesmí se ohlížet zpátky, musí se dívat jenom dopředu, aly nezabředla v tom, co si tolik z vás prožilo když věřilo, zvažovalo a čekalo změnu k lepšímu.

• načítám...
sophinka1
12.6.13 19:54
@poučená píše: :hug: :hug: :hug:A už jsi, Timinko, ten hnus v sobě zpracovala? Už máš v duši klid?
:think:mám milovaného muže, je to moje nejbližší osoba. Ale i po 18ti letech společného života vím, že se může stát cokoliv a udržuji si jistou dávku soběstačnosti. :think: u mě to je ztížené tím, že jsem i dětství prožila v takové super rodince.
Ale jako tyto události jsou zahrabané hluboko v hlavě. Nyní vylezly, když vidím, kam se žene zakladatelka. Bojím se o ní…
  • Upravit
sophinka1
12.6.13 19:56
@kočička Evička píše:
@berry4 @Timinkaholky, já si myslím, že nepadne, protože už ví, že tudy cesta nevede, akorát se zdráhala zmizet definitivně do ČR a zvažuje varianty, jak zůstat v té zemi, ale bez něj. Ono se totiž i v člověku „pere“, tak jako v ní, že na jedné straně člověk ví, že tohle nechce žít a na druhé straně jsou v tom zamotaný city a myšlenka, že by to mohlo být jinak, ale že nemohlo, to ví všichni, co si tím prošli. Ona je na rozcestí a nesmí se ohlížet zpátky, musí se dívat jenom dopředu, aly nezabředla v tom, co si tolik z vás prožilo když věřilo, zvažovalo a čekalo změnu k lepšímu.

ona nejen že se ohlíží, ale dokonce si myslí, že její partner je hodný (ani mouše by neublížil)

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová