Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2499
12.6.13 19:57
@Timinka píše:
ano taky myslím, že padne. Bohužel… Už jsem to psala o pár stránek dřív. Myslím, že ji začne bít a myslím, že ona to bude omlouvat a bude se cítit vina. Už teď se cítí vinna.Taky sipořád myslí, že on jí miluje a tedy že ona s ním jistým způsobem může manipulovat. A to je veliký omyl

Já jí věřím. Aot to zvládne. Když člověk hledá radu, tak už sám dospěl k bodu, že to tak nechce mít. A hned nato se jí začal vybarvovat! Najednou to sama uviděla a překvapilo jí to a už se nechtěla dát. On se tak choval vždycky, jenže ona to předtím neviděla. Protože se na to dívala jinak. Ve mě to pak také přecvaklo a našla jsem svoji ztracenou hrdost. Ona také má svoji hrdost.

A bát se o ni nesmíme. Musíme jí přát všechno hezké. Myšlenky dobrého, které k ní vyšleme, ji pomáhají rozpustit ta pouta.

Příspěvek upraven 12.06.13 v 20:03

• načítám...
sophinka1
12.6.13 20:01

@poučená nevím, dneska jsem měla pocit že byla skoro naštvaná, že ho tak haníme :think: hodně ho bránila. Modlím se aby pochopila a aby tyhle dveře navždy zavřela. Navíc se bojím, co bude mít dnes doma. Mám dojem, že si zatím neuvědomuje, jak moc se může rázem změnit, když ona změní své chování (a myslím, že na to budou stačit i nevyměněné ručníky) a její nynější,,odmlouvačná nálada,,

• Upravit
29577
12.6.13 20:03

@Timinka minimálně bít. Ne - li, že jí vezme její život. Před necelým rokem začala takto volat opomoc jedna přítelkyně od „kamaráda“ našich přátel. I když jsem s ní byla např. domluvená na schůzku, pustil ji, ale bez syna. Bytˇjejich společná přítelkyně. Seděly jsme a ona měla konečně možnost se vyjádřit. Běžela mi husí kůže po těle, co ten člověk jí všechno dělá, jí i synovi. Mluvila o tom tak nezúčastněně, jako by mluvila o někom jiném… Po dlouhé debatě pochopila, že ONA za nic nemůže a že je nejvyšší čas utéct. Tenkrát mi řekla, že se o to jednou již pokusila, partner NA NI zavolal polici, totálně ji znemožnil, udělal z ní psychopatku, neschopnou matku apod a policie ten incident vzdala. Fakt byl, že on terorizoval ji i syna, ji, permanentně vyhazoval z bytu, bil ji tak, aby nebyly viditelné podlitiny, tyranizoval je spychicky dokonale. Ona byla už jen loutka, podvyživená, ale vždy upravená a dokonalá. Během našeho rozhovoru jí 3 x volal… Jak to dopadlo? Jako real. makléř byl občas mimo byt. Vystihli jsme díky volavce chvíli, kdy ji vzácně opustil a pomohli jí s dítětem a pár zákl. věcmi utéct za rodiči na Slovensko.
Pár týdnů mi psala, jak je štastná, pak se odmlčela a nakonec mi napslala omluvnou zprávu, že se vrací…
Já vím, jak jí zase je. Ale už to nehodlám řešit.
KAŽDÝ STRŮJCEM ŠTĚSTÍ SVÉHO

• načítám...
12.6.13 20:04
@Timinka píše:
ona nejen že se ohlíží, ale dokonce si myslí, že její partner je hodný (ani mouše by neublížil)

ona to psala ve smyslu že není vrah a tímto to odůvodňovala, no :think:

p. s. já vím, že takto si to zdůvodňovat je blbost, ale zase ji chápu, proč tak smýšlí, a zároveň fandím, že docela procitnula ještě v zárodku. :)

• načítám...
sophinka1
12.6.13 20:04

KÉŽ BYCHOM SE MÝLILI A TEN CHLAP BYL PROSTĚ JEN HODNĚ ŽÁRLIVÝ NOUMA SE KTERÝM MŮŽE VYJEDNÁVAT

• Upravit
12.6.13 20:07
@Timinka píše:
KÉŽ BYCHOM SE MÝLILI A TEN CHLAP BYL PROSTĚ JEN HODNĚ ŽÁRLIVÝ NOUMA SE KTERÝM MŮŽE VYJEDNÁVAT

Timinko, mám obavu, že to není obyčejná žárlivost, ta vypadá úplně jinak :(

• načítám...
2499
12.6.13 20:08
@Timinka píše:
@poučená nevím, dneska jsem měla pocit že byla skoro naštvaná, že ho tak haníme :think: hodně ho bránila. Modlím se aby pochopila a aby tyhle dveře navždy zavřela. Navíc se bojím, co bude mít dnes doma. Mám dojem, že si zatím neuvědomuje, jak moc se může rázem změnit, když ona změní své chování (a myslím, že na to budou stačit i nevyměněné ručníky) a její nynější,,odmlouvačná nálada,,

Ano. On to cítí, že se atmosféra mezi nimi zahušťuje. Určitě nezahálí a v mozku mu to šrotuje. Manipulantovi. Aot se v hlavě rozsvítí. Vždyť jí na tu celou její situaci svítíme našimi zkušenostmi, našim poznáním. :idea: Já Aot věřím a posílám jí přání všeho dobrého.

• načítám...
sophinka1
12.6.13 20:10
@kočička Evička píše:
Timinko, mám obavu, že to není obyčejná žárlivost, ta vypadá úplně jinak :(

já vím :(

• Upravit
7576
12.6.13 20:16

Presne tak :kytka: ja nastesti utekla hned po prvnim utoku a stejne mi jeste ctvrt roku vyhrozoval zabitim, pronasledoval me, psal sms, co mam zrovna na sobe, daval rozrezane veci na auto atd.

@Michelangelo píše:
Ony si vůbec neumí představit, jak se to stupňuje, v jakém strachu takové ženy žijí, že první facka může znamenat vyražené přední zuby a druhá téměř smrt, když prolítnou sklem ve dveřích. Nůžky zabodnuté do stehna, pže nebyla včas večeře na stole a vzápětí létící láhev od piva. Ale jinak byl fakt hodnej :poblion: :pocitac: Bohužel to někdo bere jako strašení a přehánění :zed:
  • načítám...
2499
12.6.13 20:18
@berry4 píše:
@Timinka minimálně bít. Ne - li, že jí vezme její život. Před necelým rokem začala takto volat opomoc jedna přítelkyně od „kamaráda“ našich přátel. I když jsem s ní byla např. domluvená na schůzku, pustil ji, ale bez syna. Bytˇjejich společná přítelkyně. Seděly jsme a ona měla konečně možnost se vyjádřit. Běžela mi husí kůže po těle, co ten člověk jí všechno dělá, jí i synovi. Mluvila o tom tak nezúčastněně, jako by mluvila o někom jiném… Po dlouhé debatě pochopila, že ONA za nic nemůže a že je nejvyšší čas utéct. Tenkrát mi řekla, že se o to jednou již pokusila, partner NA NI zavolal polici, totálně ji znemožnil, udělal z ní psychopatku, neschopnou matku apod a policie ten incident vzdala. Fakt byl, že on terorizoval ji i syna, ji, permanentně vyhazoval z bytu, bil ji tak, aby nebyly viditelné podlitiny, tyranizoval je spychicky dokonale. Ona byla už jen loutka, podvyživená, ale vždy upravená a dokonalá. Během našeho rozhovoru jí 3 x volal… Jak to dopadlo? Jako real. makléř byl občas mimo byt. Vystihli jsme díky volavce chvíli, kdy ji vzácně opustil a pomohli jí s dítětem a pár zákl. věcmi utéct za rodiči na Slovensko.
Pár týdnů mi psala, jak je štastná, pak se odmlčela a nakonec mi napslala omluvnou zprávu, že se vrací…
Já vím, jak jí zase je. Ale už to nehodlám řešit.
KAŽDÝ STRŮJCEM ŠTĚSTÍ SVÉHO

A tady je na příkladu vidět, že utéct je málo. Ta tvoje známá sice utekla, ale nezavolala intervenci a místo toho se zase nechala tím manipulantem oblbovat. Choulila se do sebe a cítila se vina. Také JSEM ŽILA VE SVĚTĚ VIN.

Nestačí utéct, JE TŘEBA SE I VZEPŘÍT. A v tom vzepření vydržet. A mít na své straně nějakou sílu, nezůstat sama a nechat se deptat dál jeho manipulováním.

Jsou to hrozné a smutné příběhy.

• načítám...
7576
12.6.13 20:23

:hug: u nas byl prvni (a posledni) utok uplne z cistehi nebe, spoustecem byl alkohol. Po roce vztahu s panem bajecnym me chtel vyhodit z okna. A po rvani a zbiti meho psa mi uplne chladne oznamil, ze si nebude zahravat ze mu to prisijou, ale ze me vyhidi z okna a reknexl, ze jsem mela sebevrazedny sklony. Mel to promysleny, hnusak. Behem vysetrovani vyslo najevo, ze svou predchozi partnerku mlatil jak zito nekolik let, nez utekla :zed:

@Timinka píše:
@amazon to nemusis…mlcet. Vis ja dostala poprve kdyz jsem se zeptala proc vyleva 2 litrovou coca colu do drezu. Nikdy me nenapadlo ze by me zbil. Natoz za tohle. Omlatil mi hlavu o podlahu do bezvedomi. Bylo to poprve ale ne naposled. Utekla jsem rok nato. celkove jsem s nim byla skoro 5 let. skoda ze nemam fotky jak muze vypadat prvni napadeni
  • načítám...
Anonymní
12.6.13 20:25

I já utekla od chlapa, který byl pro okolí,, perfektní partner,, utekla jsem s dcerama a k našim. Otravoval půl roku vkuse, v té době se teprv o stalkingu začalo mluvit. Pak si našel přítelkyni, i s ní měl, má dítě…a mě dal pokoj…bohužel i ona záhy pochopila, co to je zač…bohužel to dopadlo tragicky, zastřelil ji před vlastním dítětem… :,(

• Upravit
12.6.13 20:33
@Anonymní píše:
I já utekla od chlapa, který byl pro okolí,, perfektní partner,, utekla jsem s dcerama a k našim. Otravoval půl roku vkuse, v té době se teprv o stalkingu začalo mluvit. Pak si našel přítelkyni, i s ní měl, má dítě…a mě dal pokoj…bohužel i ona záhy pochopila, co to je zač…bohužel to dopadlo tragicky, zastřelil ji před vlastním dítětem… :,(

ježiši, to je hrozný…

mimo téma - otec mého expřítele zase chlastal a tyranizoval celou svoji rodinu a jednoho dne vzal brokovnici a před všema doma se zastřelil - před dětma a ženou. Můj ex taky pil (pije), ale ne denně a už jsem od něj též slyšela jak se zabije apod. Některé věci jsou i geneticky dané, bohužel. :(

• načítám...
300
12.6.13 20:42

Můj ex se po 5 letech vztahu zbláznil a projevil naplno - klasickej žárlivec, spala jsem s kdekým, když mi volal kolega z práce, vzal to on, že tam teď nejsem a nebudu s ním mluvit, pak se mnou v noci třásl a řval, že ho určitě podvádím na každém rohu. Vyvrcholilo to tím, že mi jednu natáhl proto, že jsem se nepřevlékala ráno před ním, ale v koupelně :twisted: V tu ránu jsem viděla rudě a ukončila to. A začlo dolézání, SMSky, čekání před prací, čekání u bytu, kam sjem se přestěhovala, otravování v noci, volala jsem policajty atd. Víc mi fyzicky neublížil, ale psych.mi oddělal dost. Pak psal, že jede na motorce a chce to naprat do stromu, udělal to. Přežil asi s nějakými následky, mělo to se mnou pohnout..nepohnulo. Když tady čtu ty příběhy, všechno se mi vybavuje zpět.

• načítám...
6942
12.6.13 20:47

Mě na těchhle typech fascinuje, že jakmile to jednou přepísknou, jsou přesvědčení, že stačí pár slovíček a bude všechno jako dřív… vždyť se vlastně tolik nestalo, že? 8o

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová