Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12.6.13 16:32

@Janka123

já bych Marcovi neříkala o těch „různých lidech“, kteří by ji event. hledali, protože pokud mu přeskočí a něco jí udělá, tak jí bude k ničemu hledat „mrtvolu“. :think:

• načítám...
Aot
149
12.6.13 16:34
@Háta_x píše:
@Aot Rozhodne se mu ozvi. Ale musis byt rozhodnuta, ze Marc je minulost a ty jdes od nej pryc! Ze uz nechces mit strach, zit v izolaci a na pokoji v hotelu mu dokazovat poslusnost!!!Prijmout pomoc je pro tebe tezke, protoze by sis pripadala jako neschopna si poradit. Coz je samozrejme nesmysl, ani ty si o druhych nemyslis, ze jsou neschopni, kdyz jim s necim pomahas. Jenze s psychopatem ti musi pomoct vsichni, kdo muzou!!! Pamatuj si, ze tvoje vyhra je udelat rychle vsechny kroky, co jsem ti psala a pak hned resit sama sebe, bude to tezky. Ale zustat je tezsi, s agresorem a manipulatorem prijdes o sebe sama :kytka:

Zacnu hned dneska. Vim, ze Marcovo chovani neni normalni. Jen ten pocit, ze se treba zmeni.., porad mi to lezi v hlave, je to hloupost samozrejme.

• načítám...
5162
12.6.13 16:34

Mě ted jen napadá že když do toho zapojíš toho kamaráda nebude si pak Marc myslet že je to tvůj milenec a že jsi ho celou dobu podváděla a odcházíš kvůli němu? Nesměli by se kluci vůbec potkat :think:

• načítám...
sophinka1
12.6.13 16:36
@Petík K píše:
Mě ted jen napadá že když do toho zapojíš toho kamaráda nebude si pak Marc myslet že je to tvůj milenec a že jsi ho celou dobu podváděla a odcházíš kvůli němu? Nesměli by se kluci vůbec potkat :think:

pokud se to dozví až po útěku, bude fuk co si myslí, myslel by si to i kdyby žádný kamarád nebyl.

• Upravit
Aot
149
12.6.13 16:36

Holky, budu muset zacit neco delat, ale popravde vubec se mi od vas nechce. Davate mi silu, ani nevite jak. :hug: A az se sem dostanu, tak uz zas budete chrnet. Blby posun. Ale pokud nezacnu pracovat, tak me sef posle k Marcovi sam :D :lol:

• načítám...
2499
12.6.13 16:38

AOT, TO NEMŮŽE BÝT NÁHODA. Hned se s ním spoj. Znáte se, věříte si.
Bylo by vše nejjednodušší, kdybys měla zázemí u někoho důvěryhodného.

• načítám...
2499
12.6.13 16:40
@Aot píše:
Holky, budu muset zacit neco delat, ale popravde vubec se mi od vas nechce. Davate mi silu, ani nevite jak. :hug: A az se sem dostanu, tak uz zas budete chrnet. Blby posun. Ale pokud nezacnu pracovat, tak me sef posle k Marcovi sam :D :lol:

Moc dobře víme, že ti tu sílu dáváme. A proto tady jsme, kvůli tobě. I ty jsi pro nás moc důležitá. Jsme tady stále.

• načítám...
sophinka1
12.6.13 16:42
  • Upravit
3174
12.6.13 16:43

@kočička Evička Pokud mu má přeskočit, tak mu přeskočí v každém případě.. ale myslím, že to se nestane. Lidé, kteří budou o situaci vědět, ať už doopravdy nebo fiktivně, by pro něj mohli být výstrahou.. takové „co kdyby“… Myslím, že sám o sebe se dost bojí, nebude stát o konfrontaci s někým dalším. Všechny ty vypjaté situace se odehrávají, když jsou s Aot sami, nikdy před třetí osobou či více lidmi. Aot se musí obklopit lidmi a podle mého názoru se Marc bude držet zpátky. I když v nitru to v něm bude vřít. Proto je potřeba, aby byla pryč co nejdříve… snad se to podaří, tohle je strašná situace.

• načítám...
7576
12.6.13 16:43

Super! :hug:
Takze kroky: zavolej kamaradovi a vse mu rekni a domluv se s nim, kdy se mu zase ozves. Zajdi k sefovi, rekni mu naplno, co je Marc zac a kdyby neco, at vola policajty. Rekni kolegyni a komu uznas za vhodne, co a jak. Zavolej rodine a rekni jim, ze od Marca odchazis a ze mas strach (nekoukej na to, ze se o tebe budou bat). Tata stoji pri tobe, at prileti a pomuze ti. Najdi si jeste dnes bydleni, kamarad v Calgary ti mozna pomuze nebo jdi k nemu, nez si neco najdes. Nerikej Marcovi o jeho existenci, vzdy rikej „vsichni vi a stoji pri mne“. Pak oreved penize a odstehuj se. doporucuju objednat si placenou ochranku (jednak neohrozis sveho kamarada, jednak udes v bezpeci a jednak budes mit nezavisle svedky, kdyby neco). Odstehuj se. Sdel to Marcovi s tim ze jsi podnikla vsechny kroky (nerikej jake) a ze navrat neni mozny. Pak hned zvedni telefon a zavolej na krizovou linku nebo centrum pomoci a nech si pomoct. Budou vedet i oravni kroky, kdyby ti Marc vyhrozoval nebo ti delal ze zivota peklo. Drz se!!! Cela akce by mela idealne probehnoit dneska :kytka:

@Aot píše:
Zacnu hned dneska. Vim, ze Marcovo chovani neni normalni. Jen ten pocit, ze se treba zmeni.., porad mi to lezi v hlave, je to hloupost samozrejme.
  • načítám...
7576
12.6.13 16:44

@Aot A napis si vsude ON SE NEZMENI, JA HO NEZMENIM.

• načítám...
Aot
149
12.6.13 16:45

A omlouvam se, jestli jsem byla protivna, nekdy kdyz nevidim rozumne vychodisko, jsem podrazdena. Vy za nic nemuzete, snazite se mi radit jen to nejlepsi :hug:

Tak ja jdu, vsem dekuju. A zdravim i colorku a Magnifique, dneska jsem je tu nevidela. Tak snad nakouknou pozdeji. :hug: Kdyz to pujde, jeste se stavim. Vecer vam napisu, zda je neco noveho. Tedy kdyz to pujde, kdyz ne, tak se alespon prihlasim, abyste vedeli, ze jsem v poradku. :hug:

• načítám...
7576
12.6.13 16:48

Neomlouvej se, mas v hlave gulas a potrebujes plan, gulas pocka :kytka:

@Aot píše:
A omlouvam se, jestli jsem byla protivna, nekdy kdyz nevidim rozumne vychodisko, jsem podrazdena. Vy za nic nemuzete, snazite se mi radit jen to nejlepsi :hug:Tak ja jdu, vsem dekuju. A zdravim i colorku a Magnifique, dneska jsem je tu nevidela. Tak snad nakouknou pozdeji. :hug: Kdyz to pujde, jeste se stavim. Vecer vam napisu, zda je neco noveho. Tedy kdyz to pujde, kdyz ne, tak se alespon prihlasim, abyste vedeli, ze jsem v poradku. :hug:
  • načítám...
Aot
149
12.6.13 16:50

@kočička Evička

Evicko, jen me tak napadlo, kde jsi studovala prava? Ale asi v brne,,ze?

• načítám...
6942
12.6.13 16:51

@Aot Holt se všechny nemusíme shodnout v názorech, ale máme o tebe strach, fandíme ti a držíme palce všechny :hug:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová