Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
já bych Marcovi neříkala o těch „různých lidech“, kteří by ji event. hledali, protože pokud mu přeskočí a něco jí udělá, tak jí bude k ničemu hledat „mrtvolu“. ![]()
@Háta_x píše:
@Aot Rozhodne se mu ozvi. Ale musis byt rozhodnuta, ze Marc je minulost a ty jdes od nej pryc! Ze uz nechces mit strach, zit v izolaci a na pokoji v hotelu mu dokazovat poslusnost!!!Prijmout pomoc je pro tebe tezke, protoze by sis pripadala jako neschopna si poradit. Coz je samozrejme nesmysl, ani ty si o druhych nemyslis, ze jsou neschopni, kdyz jim s necim pomahas. Jenze s psychopatem ti musi pomoct vsichni, kdo muzou!!! Pamatuj si, ze tvoje vyhra je udelat rychle vsechny kroky, co jsem ti psala a pak hned resit sama sebe, bude to tezky. Ale zustat je tezsi, s agresorem a manipulatorem prijdes o sebe sama
Zacnu hned dneska. Vim, ze Marcovo chovani neni normalni. Jen ten pocit, ze se treba zmeni.., porad mi to lezi v hlave, je to hloupost samozrejme.
Mě ted jen napadá že když do toho zapojíš toho kamaráda nebude si pak Marc myslet že je to tvůj milenec a že jsi ho celou dobu podváděla a odcházíš kvůli němu? Nesměli by se kluci vůbec potkat ![]()
@Petík K píše:
Mě ted jen napadá že když do toho zapojíš toho kamaráda nebude si pak Marc myslet že je to tvůj milenec a že jsi ho celou dobu podváděla a odcházíš kvůli němu? Nesměli by se kluci vůbec potkat
pokud se to dozví až po útěku, bude fuk co si myslí, myslel by si to i kdyby žádný kamarád nebyl.
Holky, budu muset zacit neco delat, ale popravde vubec se mi od vas nechce. Davate mi silu, ani nevite jak.
A az se sem dostanu, tak uz zas budete chrnet. Blby posun. Ale pokud nezacnu pracovat, tak me sef posle k Marcovi sam
![]()
AOT, TO NEMŮŽE BÝT NÁHODA. Hned se s ním spoj. Znáte se, věříte si.
Bylo by vše nejjednodušší, kdybys měla zázemí u někoho důvěryhodného.
@Aot píše:
Holky, budu muset zacit neco delat, ale popravde vubec se mi od vas nechce. Davate mi silu, ani nevite jak.A az se sem dostanu, tak uz zas budete chrnet. Blby posun. Ale pokud nezacnu pracovat, tak me sef posle k Marcovi sam
![]()
Moc dobře víme, že ti tu sílu dáváme. A proto tady jsme, kvůli tobě. I ty jsi pro nás moc důležitá. Jsme tady stále.
@kočička Evička Pokud mu má přeskočit, tak mu přeskočí v každém případě.. ale myslím, že to se nestane. Lidé, kteří budou o situaci vědět, ať už doopravdy nebo fiktivně, by pro něj mohli být výstrahou.. takové „co kdyby“… Myslím, že sám o sebe se dost bojí, nebude stát o konfrontaci s někým dalším. Všechny ty vypjaté situace se odehrávají, když jsou s Aot sami, nikdy před třetí osobou či více lidmi. Aot se musí obklopit lidmi a podle mého názoru se Marc bude držet zpátky. I když v nitru to v něm bude vřít. Proto je potřeba, aby byla pryč co nejdříve… snad se to podaří, tohle je strašná situace.
Super! ![]()
Takze kroky: zavolej kamaradovi a vse mu rekni a domluv se s nim, kdy se mu zase ozves. Zajdi k sefovi, rekni mu naplno, co je Marc zac a kdyby neco, at vola policajty. Rekni kolegyni a komu uznas za vhodne, co a jak. Zavolej rodine a rekni jim, ze od Marca odchazis a ze mas strach (nekoukej na to, ze se o tebe budou bat). Tata stoji pri tobe, at prileti a pomuze ti. Najdi si jeste dnes bydleni, kamarad v Calgary ti mozna pomuze nebo jdi k nemu, nez si neco najdes. Nerikej Marcovi o jeho existenci, vzdy rikej „vsichni vi a stoji pri mne“. Pak oreved penize a odstehuj se. doporucuju objednat si placenou ochranku (jednak neohrozis sveho kamarada, jednak udes v bezpeci a jednak budes mit nezavisle svedky, kdyby neco). Odstehuj se. Sdel to Marcovi s tim ze jsi podnikla vsechny kroky (nerikej jake) a ze navrat neni mozny. Pak hned zvedni telefon a zavolej na krizovou linku nebo centrum pomoci a nech si pomoct. Budou vedet i oravni kroky, kdyby ti Marc vyhrozoval nebo ti delal ze zivota peklo. Drz se!!! Cela akce by mela idealne probehnoit dneska ![]()
@Aot píše:
Zacnu hned dneska. Vim, ze Marcovo chovani neni normalni. Jen ten pocit, ze se treba zmeni.., porad mi to lezi v hlave, je to hloupost samozrejme.
A omlouvam se, jestli jsem byla protivna, nekdy kdyz nevidim rozumne vychodisko, jsem podrazdena. Vy za nic nemuzete, snazite se mi radit jen to nejlepsi ![]()
Tak ja jdu, vsem dekuju. A zdravim i colorku a Magnifique, dneska jsem je tu nevidela. Tak snad nakouknou pozdeji.
Kdyz to pujde, jeste se stavim. Vecer vam napisu, zda je neco noveho. Tedy kdyz to pujde, kdyz ne, tak se alespon prihlasim, abyste vedeli, ze jsem v poradku. ![]()
Neomlouvej se, mas v hlave gulas a potrebujes plan, gulas pocka ![]()
@Aot píše:
A omlouvam se, jestli jsem byla protivna, nekdy kdyz nevidim rozumne vychodisko, jsem podrazdena. Vy za nic nemuzete, snazite se mi radit jen to nejlepsiTak ja jdu, vsem dekuju. A zdravim i colorku a Magnifique, dneska jsem je tu nevidela. Tak snad nakouknou pozdeji.
Kdyz to pujde, jeste se stavim. Vecer vam napisu, zda je neco noveho. Tedy kdyz to pujde, kdyz ne, tak se alespon prihlasim, abyste vedeli, ze jsem v poradku.
Evicko, jen me tak napadlo, kde jsi studovala prava? Ale asi v brne,,ze?
@Aot Holt se všechny nemusíme shodnout v názorech, ale máme o tebe strach, fandíme ti a držíme palce všechny ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat