Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
46867
12.6.13 22:05

@poučená @Háta_x holky, ale tento druh psychopatu nemusi byt preci vzdy agresivni.
Ten muj ex, me nikdy neuhodil. Jen jsem od nej odchazela s 49 kg, PPP a sociofobii. Ale v zivote me neuhodil, ale tak strasne me psychicky znicil, ze do smrti to nebude nikdy uplne v poradku.

• načítám...
7257
12.6.13 22:09

@kočička Evička To je strašný, přemýšlím, kdo jsou ty ženy, které se takhle nechají týrat, omezovat, hlídat? Psala jsem v úvodu příběh kolegyně, taky dopadl špatně. Mě z toho vychází, že tyhle ženy mají špatný příklad z dětství, z původní rodiny, nedostatek seběvědomí, že si tohle vše nechají líbit.
Aot přeji ať jí to dopadne dobře a najde cestu ven z tohoto vztahu…

• načítám...
7576
12.6.13 22:12

Zavislost - v podstate to tak je. Zeny, co se boji odejit a partnera agresora omlouvaji, se boji stat na vlastnich nohach, neveri si principialne a tim min po pusobeni, zastrasovani a agresi partnera.

@Mama11 píše:
Sleduju diskuzi od zacatku..mela jsem dojem, ze zakladatelka prozrela a bude se snazit ze sve situace vymanit co nejdriv, ale nejak zacinam pochybovat. Vetsina prispevku jsou varovani, rady at rychle utece, at nedrazdi nevyzpytatelneho a psychicky nemocneho cloveka…zpocatku mi prtislo, ze si uvedomuje vaznost situace, ted ne…vi co je jeji pritel zac, al: chce tam zustat, aby, jak sama pise, neopustila co vybudovala :roll: jakoby nemela v zivote uz dostat zadnou jinou a lepsi prilezitost? Zacina se sebeobvinovat, viz jeji vyrok, ze je zbabela, bojim se aby jeste jeho chovani nezacala omlouvat, ze si za to muze sama? A navic, nektere dobre minene prispevky bagatelizuje - viz jeji slova, proc hned holky pisou horory? Strasne rada bych se pletla, ale myslim, ze je v pasti. Nedokaze opustit praci, Kanadu, proto radsi riskuje prinejmensim zdravi :nevim:
Nechci ji soudit, to opravdu ne, nikdo nevime, co ma v hlave, ale premyslim proc v pripade psychicky tyranych zen je to jak pres kopirak? Neschopnost se odpoutat, omlouvani chovani agresora, podcenovani situace, pripadani si trapne pred ostatnimi, a tudiz se dobrovolne izolovat atd.atd. Moc bych zakladatelce prala, aby dokazala prekonat sama sebe, nebala se zacit od nuly, nedavala uz vic sanci lidem, kteri ji ublizuji…a doufam, ze az bude jednou zit svuj krasny a vysneny zivot po boku nekoho, kdo ji bude opravdu milovat, bez omezeni a nesmyslnych podminek, bude uz jen vzpominat, jak jeji " zavislost" - prominte mi ten vyraz, ale nevim, jak to jinak popsat- byla absurdni…
  • načítám...
12.6.13 22:14

@Weru Přesně tak. I když tě nemlátí, může z tebe a tvých případných dětí udělat úplnou trosku. Tohle jsem chtěla, aby si zakladatelka uvědomila. I takové případy často končí smrtí, většinou vážným onemocněním psychicky týraného a deptaného partnera (během nemoci způsobené věčnými nervy a stresem to vzdá a raději umře). Opět velice běžné :( Děti si pak najdou stejného magora, je to věčná písnička a hraje pořád dokola…

• načítám...
2499
12.6.13 22:15
@Weru píše:
@poučená @Háta_x holky, ale tento druh psychopatu nemusi byt preci vzdy agresivni.
Ten muj ex, me nikdy neuhodil. Jen jsem od nej odchazela s 49 kg, PPP a sociofobii. Ale v zivote me neuhodil, ale tak strasne me psychicky znicil, ze do smrti to nebude nikdy uplne v poradku.

Psychické týrání je agrese jak prase. Rozuměly bychom si. Vytřepávám se z toho, doslova. Stres je potřeba z těla vytřást.

• načítám...
7576
12.6.13 22:16

Psychicka agrese je snad jeste horsi :zed: a nebezpecnejsi, hlavne tim, ze je skryta a obet ji nema tolik moznosti dokazat.

@Weru píše:
  • načítám...
12.6.13 22:22
@jannina1 píše:
@kočička Evička To je strašný, přemýšlím, kdo jsou ty ženy, které se takhle nechají týrat, omezovat, hlídat? Psala jsem v úvodu příběh kolegyně, taky dopadl špatně. Mě z toho vychází, že tyhle ženy mají špatný příklad z dětství, z původní rodiny, nedostatek seběvědomí, že si tohle vše nechají líbit.

ono je těch důvodů víc. Buď vrozená submisivita, strach z toho zůstat na vše sám (sama), finanční závislost, touha dát dětem úplnou rodinu, bezmezná zamilovanost, nízké sebevědomí které postupně vybuduje partner, prostě každý, kdo setrvává v takových vztazích a situacích má nějaký důvod, racionální i iracionální.

• načítám...
12.6.13 22:24
@kočička Evička píše:
ono je těch důvodů víc. Buď vrozená submisivita, strach z toho zůstat na vše sám (sama), finanční závislost, touha dát dětem úplnou rodinu, bezmezná zamilovanost, nízké sebevědomí které postupně vybuduje partner, prostě každý, kdo setrvává v takových vztazích a situacích má nějaký důvod, racionální i iracionální.
:palec:
  • načítám...
46867
12.6.13 22:30
@hakuna matata píše:
@Weru Přesně tak. I když tě nemlátí, může z tebe a tvých případných dětí udělat úplnou trosku. Tohle jsem chtěla, aby si zakladatelka uvědomila. I takové případy často končí smrtí, většinou vážným onemocněním psychicky týraného a deptaného partnera (během nemoci způsobené věčnými nervy a stresem to vzdá a raději umře). Opět velice běžné :( Děti si pak najdou stejného magora, je to věčná písnička a hraje pořád dokola…

Presne tak.

A vis co je nejhorsi, ze si pisu s jeho ex, co s ni byl po mne, vlastne i pri me, tak uplne stejny scenar a ta holcina ma stejne nasledky jako ja.
Je to silene. A ja s nim byla 3 roky a stale ho nechala, aby s evratil…

• načítám...
46867
12.6.13 22:33
@poučená píše:
Psychické týrání je agrese jak prase. Rozuměly bychom si. Vytřepávám se z toho, doslova. Stres je potřeba z těla vytřást.

Tak to je evidentni, ale ja myslela agresi konkretne mlaceni, fyzicke nasili.
Ja jsem celkem v klidu, ale jdu po ulici a kdyz s ena me nekdo diva, tak si myslim, ze proto, ze jsem nejhnusnejsi a nejubozejsi clovek na svete. A ve skole, kde si delam statnice, jem ted udelala testy a ja si porad myslim, ze mi dali vysoke hodnoceni podvodem, proste magor. :roll:

Příspěvek upraven 12.06.13 v 22:49

• načítám...
46867
12.6.13 22:34
@Háta_x píše:
Psychicka agrese je snad jeste horsi :zed: a nebezpecnejsi, hlavne tim, ze je skryta a obet ji nema tolik moznosti dokazat.

S tim souhlasim. Ja reagovala na to, z etu spousty holek psalo, ze zakladatelku 100% zmlati nebo bude jinak fyzicky napadat.

• načítám...
30637
12.6.13 22:42
@jannina1 píše:

Já jsem ze slušné rodiny, naši budou spolu v lednu 45 let, nikdo u nás nepil, rodiče se ani nehádali, měla jsem hezké dětství. U mě to asi bylo to nízké sebevědomí, ale proč si nevěřím, netuším :think:
Naštěstí jsem tu sílu našla a ukončila to.
Až později jsem se dozvěděla, že EX svoji bývalou partnerku málem ubil.

• načítám...
7576
12.6.13 22:48

Vim :kytka: proto jsem to napsala, aby si Aot uvedomila, ze psychicke je horsi, hlavne na silu odejit a agresi utocnikovi dokazat.

@Weru píše:
S tim souhlasim. Ja reagovala na to, z etu spousty holek psalo, ze zakladatelku 100% zmlati nebo bude jinak fyzicky napadat.
  • načítám...
46867
12.6.13 22:50

@Háta_x tak uz to chapu. :palec:

• načítám...
1780
12.6.13 22:53

Holky, jak tohle dopadne?? :-( Aot je zavřená ve zlatý kleci a nevím, jestli se jí podaří z ní vymanit.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová