Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
…kontaktovat krizové centrum a policii je důležité, můžou být i u tvého stěhování - abys měla jistotu, že je vše i právně v pořádku a on na tebe nemohl. A mám velkou radost, že ses rozhodla
![]()
Jsi moc statečná a vůbec skvělá holka!
Přesně tak, bohužel tohle není konec, ale začátek. ![]()
Ale ty to zvládneš!! ![]()
@Aot musi te nekdo doprovazet do prace a z prace. Kup si peprovy spray jestli je to mozne.
@Aot a je to tady… Drž se děvče, drž se a jednej rychle a obezřetně. Čeká tě nový a hezčí začátek, končí noční můra. Zvládneš to! ![]()
Aot konecne!!! Drzim palce, at j to ok
![]()
Jo a vzkaz bych nenechavala, proc taky?? Jen bych se v praci domluvila, aby Markovi nerikali, ze mas dovolenou, ale ze si proste pryc. Slo by to?
Mam ale jeste dve drobnosti - nekdo par stranek zpet doporucoval na stehovani najmout si placenou ochranku. Vim, ze asi nemas na rozhazovani, ale ja bych se bala do toho „Martina“ zatahnout, kdyby byla treba doma kamera nebo se necekane vrail domu driv no asi by se ty dva potkat nemuseli.
Jestli Marc jakkoli zjisti, ze bydlis s Martinem, budete pro nej automaticky tvorit par - sice budes pro nej asi „neverna de.ka“, ale zas si na tebe nejspis nedovoli… takze bych mu rozhodne vztah mezi tebou a Martinem nevysvetlovala. Za prvy je jedno, co si mysli, za druhy stejne bude verit jen tomu, zemu bude chtit.
Myslíte si, že tihle agresoři jsou jako psi? Vycítí strach a kousnou?
Taky bych tam toho Martina netahala ![]()
A šéfovi bych řekla, že se to doma vyhrotilo, aby byl taky v obraze, kdyby tam přišel a hledal tě..
O ostudu nejde. Jde o to, jestli ustojis strach
proto bys mela informovat co nejvic lidi a hlavne ty instituce a krizove centrum
urcite jsi tu cetla, jak dlouho agresor vyhrozoval mne a ostatnim holkam. Ted to musis proste ustat a sama to nezmaknes. Ne, ze bys byla neschopna! Ale protoze agresor ma vzdycky navrch- vzbuzuje strach.
@Aot píše:
To mi jt Timinko jasne. Ale vyhoda je, ze pokud bych mela chutbse vratit, tak tim bych si utrhla ostudu jak pred Martinem, tak pred sefem.! Uz jen kvuli tomu, se nevratim!
@Aot
Drž se! Ráda bych věřila, že tě nechá brzo být, ale myslím, že se ti Marc bude snažit zatopit, bude mít zlost, že jeho loutka si dělá, co chce, že se mu trhá z vodítka. Tohle tito lidé jen tak vzdát nechtějí. Raději bych ještě tvému šéfovi řekla, že se opravdu rozcházíte a kdyby za ním Marc přišel a snažil se u tvého šéfa o cokoli (jakékoli lži, dělání problémů, lhaní o tobě), aby na nic nedal. Vypadá, že je to rozumnej chlap.
Drž se ![]()
@Aot hlavne bud dnes strasne opatrna. Bojim se ze i tvuj pritel ma plan na dnesni den.
uz abys byla pryc.
chodi do prace driv nez ty? nebo bude doma az otevres loznici?
@Aot Opravdu si vezmi na stehovani ochranku nebo Policii, jak jsem ti psala. Cim dyl Marc Martina pozna, tim lip
navic kdyby ti chtel delat problemy (zes ho vykradla, zpusobila skodu atd), zatahnes ho do toho, i kdyz nebudes chtit, jako svedka. Navic svedka zaujateho- je to tvuj kamarad. Coz Policie nebo ochranka neni. A holky maj dobrej napad poridit si obranu- doporucuju paralyzer.
@Aot vyborne, je dobre ze ses konecne rozhodla od nej odtsheovat a hlavne ze mas kam. Dobre, ze to tentokrat odnesla jen sklenicka a doufam, ze to je pro tebe naposledy…jeste teda ctu ten tvuj plan, sefovi jsi rekla, ze ct pa uz nedorazis, ale pred M. budes delat, ze jdes normalne do prac e…chodite (jezdite ) tam spolu? nwebo kazdyu zacina v jinou hodinu? a hlavne! copak M. v praci nezjisti, ze ty tam nejsi? mne pripada mozna jen jedna varianta, a to, nechat M. rano odejit a hned pote spakovat a vypadnout a to co nejrychlejs.
No, zas na druhou stranu mu tam muzes nechat vzkaz „Odchazim a uz se nevratim“, aby to nebral jako vyzvu at te hleda ![]()
Kontaktovani krizovyho centra mi takz prijde dobry, a urcite bych pak rodine a blizkym v Cechach napsala adresu Martina a popsala, reba aspon zjednodusene, celou situaci. Upromne uz jen kvuli strachu. No a s tim Mertinem bych byla takz opatrna, nechci byt straspytel a malovat certy na zed, ale hned jak si o Martinovi psala poprvy, trochu mi prislo, jestli na tebe takz neni fixovany, no abys proste nesla z deste rovnou pod okap, no. VYuzila bych jeho pohostinnosti na chvili a pak premyslela o svem vlastnim bydleni. Vis, nekdo to tady psal, urcite typy zen pritahuji urcite typy muzu. No to pisu spis jen kvuli svemu svedomi, ze mi tam proste zablikala cervena kontrolka, ale mozna sem jen paranoidni, no.
Drzim palce, at vsechno dobre dopadne, myslim na tebe ![]()
@jakkoli píše:
No, zas na druhou stranu mu tam muzes nechat vzkaz „Odchazim a uz se nevratim“, aby to nebral jako vyzvu at te hleda
Kontaktovani krizovyho centra mi takz prijde dobry, a urcite bych pak rodine a blizkym v Cechach napsala adresu Martina a popsala, reba aspon zjednodusene, celou situaci. Upromne uz jen kvuli strachu. No a s tim Mertinem bych byla takz opatrna, nechci byt straspytel a malovat certy na zed, ale hned jak si o Martinovi psala poprvy, trochu mi prislo, jestli na tebe takz neni fixovany, no abys proste nesla z deste rovnou pod okap, no. VYuzila bych jeho pohostinnosti na chvili a pak premyslela o svem vlastnim bydleni. Vis, nekdo to tady psal, urcite typy zen pritahuji urcite typy muzu. No to pisu spis jen kvuli svemu svedomi, ze mi tam proste zablikala cervena kontrolka, ale mozna sem jen paranoidni, no.
Drzim palce, at vsechno dobre dopadne, myslim na tebe
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat