Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
392
13.6.13 07:18

Aot holka drž se. Včera jsem tuhle dizkuzi četla a věř že ti začíná nový krásný život :hug: :hug: :hug:

• načítám...
392
13.6.13 07:19

Takže šup pryč od něj :-)

• načítám...
9180
13.6.13 07:23

Ještě me napadlo, že on bude pomstychtivej a bude to asi řešit s úřady :think:

• načítám...
392
13.6.13 07:25
Taky mě to napadlo. Moná bych si o tom všem promluvila i se šéfem… Ten by ji mohl pomoci taky.
@amazon píše:
Ještě me napadlo, že on bude pomstychtivej a bude to asi řešit s úřady :think:
  • načítám...
3174
13.6.13 07:33

@Aot tvůj poslední příspěvek je opravdu hrůza, jen potvrzení toho všeho, co tu bylo řečeno.. přeju ti, aby pro tebe už bylo zítra, odstěhuješ se a pozítří už bude dobře :hug:

• načítám...
7576
13.6.13 07:34

Jsi skvelaaaa!!! A jsem strasne rada, ze ti ukazal znovu svou tvar, aniz ti ublizil fyzicky :hug: :hug: :hug: Ted uz to pujde dobre- mas oporu v kamaradovi, v praci a mas kam jit. Prosim, az se prestehujes, zkontaktuj tu krizovku a Policii a rekni jim, ze mas strach a cim ti vyhrozoval „ze bude po jeho, jinak bude zle“. Udelej to! Jednak si budes o trosku jistejsi a jednak mas na nej „zbran“, muzes mu napsat neco ve smyslu „nehledej me, jsem pryc a nevratim se. Dotcene organy jsem kontaktovala a informovala“ :kytka: vic mu nepis, nediskutuj s nim, nereaguj na maily. Taky to samozrejme rekni sefovi a zasla bych na cizinecke a sdelila jim ceho se bojis.

@Aot píše:
Ahoj holky, jsem zpatky. Ja jsem normalne usnula :lol: Ted ziram jak vyorana mys.

Zkusim to napsat zase poporade, at to dava smysl. O pauze jsem psala tomu memu byvalemu priteli ( treba Maritin ). Cislo uz neexistovalo, tak jsem mu napsala na gmailu dlouhy mail, vse jsem mu vysvetlila, poprosila o pomoc. Nechala svoje cislo a on mi do pul hodin zavolal. Byl moc hodny, tak hodny jako vzdycky. Nebidl mi, ze mimse vsim pomuze, ze klidne muzu zustat u nej, kdybych musela rychle odejit, ze tam budu v bezpeci. Tak jsme se domluvili, ze pokud budu potrebovat, tak ku hned zavolam a on prijede. Coz jenasi jedna dobre zprava, dost se mi ulevilo, ze tady mam podporu a oporu fyzickou. Dodalo mi to silu, tak jsem zasla za sefem, ze mozna budu potrebovat 14 dni volna, ze se pravdepodobne budu stehovat, a potreboval bych si zaridit nejake zalezitosti. Sef byl opet chapajici, akorat me poprosil, zda bych to, co jde delat z domu, mohla delát z domu, kdyz budu mit cas, tak jsem souhlasila, s tim, ze se muze stat, ze zitra mozna neprijdu. Ze mu dam vedet, po praci jsem mela anglictinu a pak jsem sla rovnou domu. Marc uz byl doma, hezky me privital, dali jsme si veceri. Pak nam nalil vino, ze si tukneme na malou oslavu, ze budeme spolu pracovat. Ja jsem mu rekla, ze odejit nemohu, ze ted nemuzu nechat sefa ve stychu, ze mam svou praci rada a nechci mu delat sekretarku a varit kafe, ze u sebe v praci uz mam nejake misto, delam zodpovednou praci a nechci ted zacit delat kafe a rezervovat letenky a stoly v restauraci. Jen jsem to dorekla, tak jsem letela sklenicka o zed. Nikdy jsem u nikoho nevidela takove zmeny nalad, nikdy! Z usmevaveho slunicka byl najednou satan nebo ja nevim, jak to prirovnat. K cemu. Ja v tu chvili ani nevedela, jak reagovat, bala jsem se, ze kazdou reakci vyvolam dalsi naval vzteku. Tak jsem rekla, ze nastoupit mohu tak nekdy za mesic, ze ted to nejde. Holky on se na me vrhl, chytil me za tricko a zacal se mnou trast, ze on rekne, kdy nastoupim. Trikrat jsem se me zeptal, jestli rozumim, tak jsem musela trikrat rict rozumim. Citila jsem se ponizene. On pak odesel do kuchyne, ja vstala a zamkla jsem v loznici. On zrejme uklidil sklenicku, a za 15 min chtel prijit do loznice. Ja byla zamcena, tak zacal klepat a po zlem Marcovi ani stopy. Tak zacal at ho pustim, ze nechtel se rozcilit. Ja jsem teda zacla jeho hru. Rekla jsem mu hezky, ze se ho bojim, a ze dneska neotevru. Ze je zly. On se omlouval. Tak jsem rekla, ze si promluvime zitra po praci. On souhlasil a pak mi rekl, ze kdyz ho zlobim, tak on je pak nastvany a neovlada se. At uz nezlobim priste. 8o Takze jsem hned psala sefovi, ze zitra nemohu dorazit, at mi posle mailem vsechno, co bude potrebovat na pondeli udelat, ale ze ctvrtek patek proste nebudu schopna pracovat. On mi napsal, ze vse v poradku a k tomu at se drzim, kdybych neco potrebovala, at se ozvu. Pak jsem hned napsala Martinovi, jestli by mi pomohl zitra odstehovat veci, moc si toho nevezmu stejne. A zda bych mohla zustat u nej. Tak mi to odsouhlasil. Zitra rano vstanu, normalne jako, ze jdu do prace, i odjedu. Pak se vratim, az nikdo nebude doma i s Martinem. Nahazim veci do kufru, svuj dil penez si prevedu na novy ucet. Sim kartu vyhodim. Akorat mi lezi v hlave jedna vec, jestli nechat vzkaz Marcovi, ze se vracim do cech, aby si myslel, ze jsem proste zmizela? Nebo nerikat nic?

Jinak devcatka, verte mi, jsem vylecena. Tohle proste opravdu NE!

Příspěvek upraven 13.06.13 v 07:36

• načítám...
4257
13.6.13 07:34

Já bych taky řekla pravdu šéfovi. Určitě te tam bude potom hledat…

• načítám...
300
13.6.13 07:35

@Aot držím palce, ať to dopadne dobře a večer už budeš pryč. Akorát počítej, že v té práci si tě opravdu zřejmě najde :( ještě to bude boj, ale ty jsi silná a vyhraješ ho.

• načítám...
5077
13.6.13 07:35

Uf Aot, běhá mi mráz po zádech. Ještě že se ti nic nestalo. Takže sbal co můžeš a rychle pryč. Možná bych i šéfovi řekla, co se u vás děje, aby byl v obraze, až tě tam Marc přijde hledat. Předpokládám, že tě tak lehce nenechá odejít a bude ti dělat ze života peklo. Drž se, myslím na tebe!

• načítám...
sophinka1
13.6.13 07:36

@Aot dej pozor!! Jestli jsi mu rekla ze muzes odejit az za mesic mize jit dnes za tvym sefem!!! Muze brzy zjistit ze mu lzes a nejsi v praci!!!

• Upravit
1780
13.6.13 07:38

Aot, nemohla jsem dospat a čekala, jak u Vás dopadlo. Už to začíná být fakt nebezpečný, holka, já nevím, ale mám takovýho tucha a to Tě fakt nechci strašit, že po Tobě půjde…on si Tě nenechá jen tak vzít, bude Tě sledovat po práci a zjistí, kde bydlíš a hlavně s kým a aby nebylo hůř. :-(
Já prostě nevěřím tomu, že Ti tě jen tak nechá být a řekne Ti bylo to krásný a čau. Se simkou je to skvělý nápad, ale ta práce…

• načítám...
sophinka1
13.6.13 07:39

@Aot a hlavne PROSIM priprav se na to ze ty skutecne tezke chvile te Teprve cekaji. ZA ZADNOU CENU SE K NEMU NEVRACEJ!!!

• Upravit
4257
13.6.13 07:41

Odstěhuj se, vyřiď všechno praktické - peníze, telefon a pak Zajdi do nějakého toho centra pro týrané ženy… Uvidíš, že ti to pomůže. Budou o tobě vedet a řeknou ti kde komu volat…

• načítám...
Aot
149
13.6.13 07:44
@Timinka píše:
@Aot a hlavne PROSIM priprav se na to ze ty skutecne tezke chvile te Teprve cekaji. ZA ZADNOU CENU SE K NEMU NEVRACEJ!!!

To mi jt Timinko jasne. Ale vyhoda je, ze pokud bych mela chutbse vratit, tak tim bych si utrhla ostudu jak pred Martinem, tak pred sefem.! Uz jen kvuli tomu, se nevratim!

• načítám...
Aot
149
13.6.13 07:44
@Timinka píše:

To mi jt Timinko jasne. Ale vyhoda je, ze pokud bych mela chutbse vratit, tak tim bych si utrhla ostudu jak pred Martinem, tak pred sefem.! Uz jen kvuli tomu, se nevratim!

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová