Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Aot píše:
Holky nespim. Mam nervy na pochodu! Vubec nevim, jak budu zitra Marcovi lhat, nejpozdeji v devet mi bude volat. Kdyz to nezvednu, bude urcite volat do kanclu. Kdyz mu napsiu, ze zavolam pozdeji, tak ziskam tak pul hodiny casu. Vic ani n. Takze do pul destate musim byt komplet odstehovana. Holky a co mam napsat tomu sefovi, kdyz se ho marc pak bude ptat? To mam po nem chtit, aby lhal??
Určitě šéfa popros aby třeba i zalhal ve smyslu že o Tobě nic neví, že si odešla beze slova, nebo tak nějak.. Marcovi to zvednout nemůžeš jen tak? Pro jistotu? aby byl „klidný“? tím bys získala víc času než kdybys to nebrala, nebo ne? ![]()
Aot ja ti fandim, udelala jsi dobre s tim Martinem, ale podle me zkus kontaktovat i nejakou krizovou linku nebo neco, urcite ti poradi a pomuzou, jiste to bude na narocne na nervy.
Ja na tvem miste reknu sefovi co se deje, treba ne vsechno, ale rekni mu ze Marc je psycho a odchazis od nej, ze mas strach ze ti bude delat sceny v praci, ze se stehujes a nechces aby vedel kam. Naprosto chapu ze tahat sefa do osobnich veci je ti trapny ale aby vedel co se deje.
@pannacotta píše:
A proč by nešel? Když uvidí že Aot poslouchá a je milá, a přítulná tak bude v klidu, ne?
Ona uz tyden jedna v rozporu s jeho predstavami. Hroti se ta situace moc rychle. A ona mu neumi lhat tak aby to nepoznal. Ani telefonicky natoz osobne
Hlavne si rozmysli co si chces vzit aby si se pak nevracela pro doklady a podobne. Nemas ceskou SIMku? muzes mu z ni napsat ze odchazis aby si myslel ze jsi v Cesku ![]()
Vem si papir a napis si vse, co nesmis zapomenout duleziteho odstehovat. Na stehovani si fakt vem ochranku nebo zavolej Policii
kdyby se vratil, proti nim si netroufne! Pak az res to ostatni ![]()
Mam velkou radost, ze ses rozhodla, ani nevis jakou
a je skvele, ze tam mas Martina! Sefovi rekni, at se Marcem nebavi, neni povinny mu cokoli vysvetlovat. A uz vubec at nelze to by se mohlo obratit proti nemu.
@Aot píše:
Holky nespim. Mam nervy na pochodu! Vubec nevim, jak budu zitra Marcovi lhat, nejpozdeji v devet mi bude volat. Kdyz to nezvednu, bude urcite volat do kanclu. Kdyz mu napsiu, ze zavolam pozdeji, tak ziskam tak pul hodiny casu. Vic ani n. Takze do pul destate musim byt komplet odstehovana. Holky a co mam napsat tomu sefovi, kdyz se ho marc pak bude ptat? To mam po nem chtit, aby lhal??
@Aot píše:
Nešlo by ráno do práce opravdu odjet, počkat do těch 9, až Ti zavolá, uklidnit ho a pak se vrátit domů? Tvůj šéf teď vypadá, že tě chápe a mohl by vyjít vstříc. Hned ráno bych mu řekla popravdě o co běží. A Aot, buď na sebe moc opatrná, s tou policií Ti holky radí dobře, tyran je NEJNEBEZPEČNĚJŠÍ ve fázi odchodu (osobní zkušenost teda nemám, ale všude se to dočteš…) Držím všechno co mám, aby se Ti všechno zdařilo ![]()
@pannacotta píše:
Já jsem to jaksi nepostřehla ale proč jste se rozešli s Martinem?
Byli jsme spolu od 16ti. Takze detska laska, tak to byva, proste jsme pak kazdy sli svou cestou, moc jsme se hadali a tak. Stala se taky jedna vec, ktera nas strasne odcizila, jeden druheho jsme zklamali. Ale vic to byla moje chyba, on uz pak jen rezignoval, ja byla hloupa pubertacka snad do tri a dvaceti
On jenskvely clovek, ta jeho bude s nim jak v raji. Ja to urcite nebudu, je jako muj bratr ![]()
@Aot sef by mohl rict ze te pro neco poslal nebo ze se ti udelalo nevolno a poslal te k lekari.
Jestli si nezaridila odklon penez udelej to jako prvni vec az odejdes.
@Aot píše:
Byli jsme spolu od 16ti. Takze detska laska, tak to byva, proste jsme pak kazdy sli svou cestou, moc jsme se hadali a tak. Stala se taky jedna vec, ktera nas strasne odcizila, jeden druheho jsme zklamali. Ale vic to byla moje chyba, on uz pak jen rezignoval, ja byla hloupa pubertacka snad do tri a dvacetiOn jenskvely clovek, ta jeho bude s nim jak v raji. Ja to urcite nebudu, je jako muj bratr
Jáj, no a n teď někoho má? bydlí s ním? nebo je sám? No, ale i jako „bratr“, je super, jen málokterý bývalí je takového charakteru
![]()
@Aot píše:
Do prace pujde, protoze on si je sam sebou tak jisty, ze ho nenapadne, ze bych toto udelala. Tak ja mu to zvednu, snad mi nepozna na hlase, ze lzu
Nepodcenuj ho! Jeste vcera sis nedovedla predstavit ze by byl nasilnicky. Nikdy nepodcenuj nepritele
Tak ale keby videla, ze sa rozzureny dohnal domov, vzdy sa moze zamknut v loznici a zavolat policiu, a odist v ich doprovode, nie?
@Aot
Musíš se přemoct a lhát mu do telefonu, to zvládneš!! Do teďka jsi to zvládla, být s ním, večeřet a přitom jsi o něm veděla ty věci, takže teď být milá do telefonu, je asi to nejmenší a aspoň, tě pak nebude uhánět v kanclu.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat