Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Aot Sleduji diskuzi od začátku, chtěla jsem ti jen napsat, že ti moc fandím a držím pěsti, aby to dopadlo co nejvíc bezproblémově… drž se ![]()
@jakkoli Taky mi prislo zvlastni, ze je pokazdy na te casti zemekoule, kde je Aot… A s tim bydlenim je to tak, mela by si najit neco sveho a postavit se na vlastni nohy, vybudovat si svuj zivot. Neskakat z jednoho vztahu do druheho, od jednoho chlapa k druhemu. Dat si proste cas tohle vsechno odzit a zpracovat ![]()
Holky jdu spat, at jsem zitra trochu fit. S tou placenou ochrankou to uz asi tezko stihnu. Musi to byt bleskova akce, a ja ani nevim, kde to hledat. Na to uz cas nemam. ![]()
Jinak Marc jezdi do prace jak kdy, nekdy na sedm, nekdy na osm, nekdy v pul. Ale ja budu delat, ze je vse v pohode, pusa obejmuti, proste vsechno. Nemyslim si, ze by ho toto napadlo. Podle me nikdy. A z prace se taky driv nevrati, ani se nestavi. Ma to daleko, to uz by fakt byla moc velka nahoda.
Vse bude v poradku. Nebojte. Jak se odstehuju, a budu v klidu u Martina, tak hned napisu.
Holky a vim, ze timto to nekonci! Mne uz ho ted je lito.!! Ach jo! Bude to tezky. Doufam, ze to tady se mnou jeste par dni vydrzite!!! Nez budu z toho venku.
![]()
@Michelangelo píše:
Pochopila jsem to tak, že on je majitel firmy
Ale má nějakého šéfa, takže svým pánem úplně nebude ![]()
@Aot píše:
Holky jdu spat, at jsem zitra trochu fit. S tou placenou ochrankou to uz asi tezko stihnu. Musi to byt bleskova akce, a ja ani nevim, kde to hledat. Na to uz cas nemam.![]()
Jinak Marc jezdi do prace jak kdy, nekdy na sedm, nekdy na osm, nekdy v pul. Ale ja budu delat, ze je vse v pohode, pusa obejmuti, proste vsechno. Nemyslim si, ze by ho toto napadlo. Podle me nikdy. A z prace se taky driv nevrati, ani se nestavi. Ma to daleko, to uz by fakt byla moc velka nahoda.
Vse bude v poradku. Nebojte. Jak se odstehuju, a budu v klidu u Martina, tak hned napisu.
Holky a vim, ze timto to nekonci! Mne uz ho ted je lito.!! Ach jo! Bude to tezky. Doufam, ze to tady se mnou jeste par dni vydrzite!!! Nez budu z toho venku.![]()
Aot, budu na tebe myslet a držet ti palce
Holka, drže se - tyran ukázal svou pravou tvář. Řekla bych, že šéf ví víc, než jsi si myslela a je mu asi i jasné, že to nebude lehké. Bojuj, jsi statečná holka. Ať už jsi od tyrana pryč a začneš dýchat - je dobře, že tam máš Martina ![]()
Příspěvek upraven 13.06.13 v 08:59
@Aot píše:
Holky jdu spat, at jsem zitra trochu fit. S tou placenou ochrankou to uz asi tezko stihnu. Musi to byt bleskova akce, a ja ani nevim, kde to hledat. Na to uz cas nemam.![]()
Holky a vim, ze timto to nekonci! Mne uz ho ted je lito.!! Ach jo! Bude to tezky. Doufam, ze to tady se mnou jeste par dni vydrzite!!! Nez budu z toho venku.![]()
Tobě je ho už teď líto?!
a sakra ![]()
@Háta_x píše:
@jakkoli Taky mi prislo zvlastni, ze je pokazdy na te casti zemekoule, kde je Aot… A s tim bydlenim je to tak, mela by si najit neco sveho a postavit se na vlastni nohy, vybudovat si svuj zivot. Neskakat z jednoho vztahu do druheho, od jednoho chlapa k druhemu. Dat si proste cas tohle vsechno odzit a zpracovat
Ja neskacu ze vztahu do vztahu. Ptala jsem se vas, zda Martina o pomoc pozdat, rekly jste ze ano a ted uz je to spatne?
Ono neni lehke v Kanade najit bydleni ze dne na den, jak si asi nekdo predstavuje. Kanadani jsou uchylni na reference, kdyz je to slusne bydleni. A stehovat se do bytu ke trem 20 ti letym klukum se mi taky nechce. To je snad normalni. Ja u Martina budu jen na chvilku, nez si neco najdu. Ono to trva, obehat prihlidky.
Tak jau fakt nevim, ptala jsem se, jestli ho mam poprosit, rekly jste ze jo a ted je to spatne? To mi teda moc nepridava.
Snad to vyjde a nevrati se. Jinak by to bylo hodne zly… zkus zaukolovat Martina, at nejakou ochranku sezene nebo v oraci mate treba bezp. agenturu. Nebo si zavolej Policii primo na stehovani, zavolej, ze mas strach, at prijedou
Cim vic budes pripravena na vsechny moznosti, tim min na tebe bude Marc moct ![]()
@Aot píše:
Aot, držím palce, ať vše proběhne hladce.Ale určitě Marca nepodceňuj, pokud v něm hlodá jakékoli podezření, nemusí se chovat standartně, aby Tě pak nepřekvapil. Je lepší počítat se všemi možnými scénáři než být pak nepříjemně překvapená.
@jakkoli ..taky mě to napadlo ![]()
Jdu spat, je toho uz na me asi moc. Pokazde tu ctu neco jineho. Na Martina jsem se ptala, vysvetlila celounsituaci a nakonec je to spatne, takze akorat mam vycitky. Kdyz jsem psala, ze do toho nechci nikoho zaatahovat, tak to jste mi psaly, ze to musim rict atd, ted kdyz mam pomocnou ruku, tak chudak Martin je do toho zatazen atd. No to fakt uz je na hlavu. ![]()
@Aot klid, Hata to zřejmě myslela tak, že prostě po tom rozchodu nemáš hned hledat jiný vztah - nemusí to být Martin. Spíš je to tak, že v těhle chvílích se může stát, že jak on bude při tobě, hodný, plný pochopení atd., že díky emocím můžeš spadnout nechtěně do náruče muže, aniž bys o to skutečně stála. Je super, že tam Martina máš, aby ti pomohl, ale po pár dnech, až se vzpamatuješ, je nutné, aby on byl srozumněn s tím, že z toho nebude víc.
Aot, prosím, kontaktuj linku pro týrané ženy, holky ti tu dávaly dva odkazy, oni ti poradí, koho dál kontaktovat, dají čísla, informace, které nemáš.
Musí o tobě ještě někdo vědět. Přítel je málo, tvůj Marc je psychicky narušený, nemůžeme tu nikdo vědět, co udělá, potřebuješ co nejvíce lidí okolo sebe.
Zavolej Martinovi a řekni mu, ať tu placenou ochranku na zítra sežene sám, že nemůžeš. Pak mu to zaplatíš.
Nevím, ale opravdu se mi nezdá, že tvůj přítel půjde zítra do práce a spokojí se s tvým vysvětlením, že nastoupíš za měsíc. Půjde zítra za tebou a za tvým šéfem mu vysvětlit, že tě opravdu potřebuje, protože jsi mu vlastně řekla, že nemůžeš kvůli šéfovi.. Nepůjde tam vyhrožovat, jen vysvětlit a při tom zjistí, že v práci nejsi a přižene se domů. Opravdu si myslíš, že to zvládnete s Martinem sami? Zmlátí vás oba. Při nejlepším.
Potřebuješ pomoc. Přítel tě podrží psychicky, ale potřebuješ větší pomoc. Policie je v tomhle případě nutná.
I kdyby se ti podařilo odejít, nebude to nijak jednoduché, bude tě pronásledovat, bude ti pořád volat, ze začátku možná přemlouvat ale přitvrdí, pak si na tebe nebo na Martina někde počká, zmlátí, bude z tebe troska, připrav se na opravdu psychický teror.
Martin je opravdu málo, musiš o tom dát vědět více lidem, je skvělé, že ho máš do začátku, máš se o koho opřít, ale potřebuješ více lidí.
Mám o tebe opravdu strach, připadáš mi jinak moc fajn, rozumná, chytrá holka, ale z tohodle si sama nepomůžeš, je to psychopat!!!
Vůbec nemůžeš odhadnout, co udělá, nikdo s normálním uvažováním to nemůže odhadnout.
A jinak si holky myslím, že tenhle typ, jako je Marc, je zrovna schopný zabít. Ne hned, ale pokud by zůstala a provokovala ho, tak jo. Absolutně se neumí ovládat. Stačí strašně málo na to, aby vylítnul, každé vylítnutí, které by tolerovala a odpustila by se stalo normálním, a příště by to bylo horší, posunovalo by se měřítko, časem by facky a mlácení bylo na denním pořádku.
To s tou prací, co jí zařídíl, tak jsem si docela jistá, že žádná není a ona by zůstala doma, a čekala, až se něco jako uvolní, a pokud by vzdorovala, tak by ji doma začal zamykat, ona by tím pádem vzdorovala čím dál víc a on by ji měl důvod trestat v zájmu její nápravy… Zalíbilo by se mu to, třeba tak daleko ještě nikdy nedošel, ale zalíbilo by se mu to určitě, ten pocit úplné moci nad někým, a ona už by se z toho nikdy nevyhrabala.. Vzal by jí telefon, přístup na net, doklady, kamarády žádné nemá, nikdo o ní nic neví, fuj, jde mi z toho mráz po zádech.
Aot zachraň se!!!
@Aot sleduju diskusi od začátku a moc ti držím palce. Nechtěla jsem zasahovat, protože příspěvku a rad od holek, které něčím podobným prošly, tu bylo hodně. Ale teď ti napsat musím. Děláš dobře, že jdeš k tomu Martinovi, je fajn, že ti tak rychle nabídl pomoc a máš v něm zázemí. Tvojí prioritou je teď co nejrychleji odejít od Marca, to je to, co musíš řešit a řešíš. Připadá my nesmyslné, aby ses teď ještě zatěžovala nějakými úvahami na téma Martin atd., jak tady některé přispěvatelky píší. To teď pusť z hlavy. A MArca nelituj, není proč, on si žádný soucit nezaslouží. To, jak se chová, je jeho problém, ne tvůj, a on si za to musí nést následky.
Holka, drž se, bude dobře, uvidíš. Moc na tebe myslím. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat