Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6661
12.6.13 11:45
@Timinka píše:
to určitě má. Vždyť jak psala, že byla koupit to povlečení, při jeho návratu mu automaticky řekla kde byla, co koupila a vše mu taky ukázala. On podle mě ví o každém centu

Vše co platí kartou, Marc ví a kontroluje :think: a určitě si nemůže z bankomatu vybrat moc velkou částku :think:
Odklon peněz - to spoření peněz pro miminko je možnost i přidat ty řeči, že už touha a věk tomu nahrávají, že je potřeba už do budoucna vše naplánovat a připravit atd. Zatím ještě Marc nepočítá s tím, že jeho loutka chce přetrhnout nitky a osamostatnit se, dlouho ji systematicky zpracovával a je si zatím sám sebou jistý. Její řeči a chování může teď brát jako rozmar. Nesmí přijít na to, že Aot vystřízlivěla a je sama sebou, jinak bude moc zle. Hlavně ne teď, když ještě není Aot připravená.

• načítám...
4290
12.6.13 13:19

Já si také myslím, že to plánování miminka není špatný nápad, alespoň by tím odůvodnila tu změnu chování, určitě si ji bude teď hlidat ještě víc, rozhodně bych ho více nedráždila nějakými vyhrocenými výstupy…těžko říct, čeho všeho by byl schopný :nevim:

• načítám...
46867
12.6.13 13:19
@Anonymní píše:
Aot, holky, no já nevím, zda bych v tuto chvíli šéfovi úplně a zcela věřila. Aspoň bych si dala pozor a dělala si ještě jinačí cestičky. Tak za prvé: proč Marc odešel spokojeně a usměvavý domů, proč radostně Aot pusinkoval? Není to divné?
Za druhé: šéf bude víc věřit svému letitému kamarádovi než své zaměstnankyni, kterou zná jen chvíli, ne? Navíc Marc mu mohl napovídat opravdu cokoli a šéf o tom samozřejmě Aot nic neřekl.
Aot, ale stejně jsi bezvadná, že jsi za ním šla a popovídala si s ním. Aspoň ví, že v práci chceš zůstat a taky ví, že nejsi jen Marcova loutka. Třeba to hodně pomůže. Taky to může být časem problém, šéf si radši najme někoho, kdo nemá takové problémy, i když je Aot schopná, je přece jen velmi zatížená problémovým vztahem s Marcem. Nevím, jak je to v Kanadě, ale v Čechách mi nikdy nikdo doopravdy nepomohl. Jenom rodina. Ti byli jediní, komu na mně záleželo. Chlapovi kamarádi se nakonec vždy přiklonili na jeho stranu. Takže bych si nedělala iluze, že mi pomůže nějaká kolegyně z práce. Samozřejmě se třeba mýlím.
V tuto chvíli bych ráda napsala, že jsem zažila ještě jiný vztah, zase s fyzickým násilím. Měla jsem fakt smůlu na chlapy :roll: nebo špatný výběr :nevim: Takže mohu porovnávat psychické a fyzické násilí. Psychické je opravdu horší. Tam opravdu nemůžete nikdy vědět, co přijde, co zase partner vymyslí, a to je na tom to nejhorší. Fyzické přebolí a ve vztahu je chvíli klid.
Aot, nedej se, ke svému rozvoji potřebuješ svobodu, volnost a tu Ti Marc evidentně nedává. Ale věř, že to bude něco stát. Za Tvoji svobodu Tě bude nenávidět. Když půjdeš do jógy, budeš mít doma peklo, třeba se s tím smíří, ale spíš ne, nakonec Tě donutí tam nechodit. Je to pěkný sviňák, sám si může chodit kam chce, nemám opravdu slov :pocitac:
Dávej na sebe pozor, holky dobře radí. Myslím na Tebe!!! :hug:
Anonymní V.

Ale Aot psala, ze Marc s es tim sefem nijak nestyka, ze se znaji jen ze skolnich let. Marc nema zadne pratele, jako opravdove. A pokud ho zna sef tak dlouho, tak mozna vi jakej Marc je. Kdyz ji rekl, ze toho vi mnohem vic.

• načítám...
46867
12.6.13 13:21
@Malinkasom píše:
Holky a myslite ze takovy clovek se da zmenit? dlouhodobou terapii nebo nejak? ja z tim osobni zkusenost dikybohu nemam, jen premyslim zda je to mozny aby si takovy psychous uvedomil ze neco dela spatne a chtel se zmenit sam?

Mozna ano, ale tezko rict. Zalezi jak moc je inteligentni a jak dokaze zmanipulovat lid, jak dobry je psycholog atd. Ale podle me je tam problem ten, ze takoveho cloveka k psychologovi nedotahnes ani za nic.

• načítám...
46867
12.6.13 13:22
@Háta_x píše:
Holky uvazujte realne :kytka: doted mimino nebylo na poradu dne, ona se zacina stavet na svoje nohy a vy ji radite, at zacne s miminem. To on prokoukne jak nic a co kdyz rekne „tak jo“? Uvedomte si, ze psychopat jako on, je velmi znaly ve cteni lidskych emoci, jako kazdy agresor! Jemu je jasne, ze ona ted nema chut s nim plodit deti.Aot potrebuje jedine- byt od nej pryc. Zajistit si podpodru co nejvetsiho okoli, vzit si sve penize, zjistit, zda muze zustat v Kanade ci poleti do CR a odejit, az on nebude doma. A nejlip s doprovodem policejnim nebo nejakych kamaradu, ochranky…
:palec:
  • načítám...
1143
12.6.13 14:02

8o to je úplně neuvěřitelný s tou prací, čeho je tenhle chlap schopen. Moc bych Ti přála, aby se Ti povedlo od něj odstřihnout a zůstat v Kanadě, ale bude to krušný a běh na dlouhou trať. Pokud o to hodně stojíš, zkusila bych dělat jako že se nic neděje, nedráždit ho, moc se nehádat, pokud na to máš, i s ním často spát (řekla bych, že to ho nejvíc uklidní), pomalu odklánět peníze, hledat bydlení a jednoho krásného dne si sbalit nejnutnější a odejít. Akorát mám strach, že Tě stejně bude pronásledovat a dělat problémy a nakonec Ti možná nezbyde než stejně odjet do ČR. Snaž se skamarádit s kolegyní, nebo si najít nějakou kamarádku, holky radí dobře. A zkus se třeba domluvit s tátou (nebo s někým jiným, že se mu budeš co 3 dny ozývat, a pokud se neozveš, že tě má začít hledat, mě z těch snah o to, aby tě izoloval od světa a ze ztracené kočičky leze mráz po zádech :( No pokud to všechno zvládneš, zasloužila bys metál, tak držím moc palce :kytka:

• načítám...
rozmary
12.6.13 14:08

Tohle není láska, to je potřeba někoho vlastnit a tím ho pomalu ale jistě ničit, uteč než tě totálně zmanipuluje :kytka:

• Upravit
54030
12.6.13 14:12
@káťa píše:
Aot, jsem ráda, že ses ozvala.
Ale možná se ti nebude líbit, co ti teď napíšu. Vím, že máš Kanadu ráda a máš tam práci, která tě baví…Obávám se ale, že Marc jako totál učebnicový psychopat tě nenechá se s ním rozejít a žít tam v klidu. Nedokážu si představit, co by dělal, kdybys mu oznámila rozchod, když blbá jóga ho přiměla, aby tě nechal vyhodit z práce a řekl ti, že nemáš svůj život. V jeho očích - ty jsi jeho majetek, nesvobodná a závislá a jakýkoli pokus o neposlušnost tvrdě ztrestá. Holka, on tě jako svůj majetek nenechá jít a žít si svůj život. Podle hesla, když jí nemůžu mít já, nebude jí moct mít ani nikdo jiný!!!
Jediné řešení, jak se ho zbavit, je podle mě, tajně se nachystat neprovokovat a utéct do ČR. A i tady to podle mého nebudeš mít jednoduché, určitě tě bude pronásledovat a stíhat i tu, ale tady přeci jenom nebude mít pevnou půdu pod nohama, je to pro něj cizí zem, ty tu máš zázemí a budeš se tu moci schovat. Úplně mě z něj mrazí holky, brrrrrrrr :(

Naprosto souhlasím, mám úplně stejné myšlenky, tak jsi to napsala i za mě :kytka: :hug:…po přečtení příspěvku Aot se mi udělalo úplně špatně a opravdu mě dostihla myšlenka, že by Kanada mohla být tím posledním místem v tvém životě :,( bere tě jako svůj majetek, jako něco, co mu bezvýhradně patří a o čem bude rozhodovat. " O čem" píšu úmyslně, pže on tě jako jako lidskou bytost vůbec nebere, nemáš nejmenší svobodu :pocitac: Bohužel mám pocit, že se kruh strašně rychle uzavírá a ty musíš jednat hned, zítra může být pozdě :,( :kytka:

• načítám...
8451
12.6.13 14:23

@Aot Tak podle Tvých posledních přísvěků soudím, že není dobrý nápad hrát nějaké hry. Nic proti téhle metodě „prudíš mě?, tak já budu taky“ často se mi osvědčila, ale v tomhle případě na ni říkám NE. Vyluxuj účet, pober šperky, co můžeš, zaplať si z účtu letenku třeba do USA a z domu si nech zaplatit letenku do Čech a zmiz. Než budeš muset vysvětlovat, že máš po 14 dnech další menstruaci, tentokrát doopravdy.

• načítám...
1780
12.6.13 14:28

Ahoj Aot, z Tvého příspěvku mě úplně mrazí. :-( Ježiš, on je totální magor.
Nechci Tě strašit, je dobré, že vymýšlíš plány a vyčkáváš, ale až půjde do tuhýho, ale Tím myslím úplně, tak se vykašli na veškerý prachy, cos tam za tu dobu našetřila a vypadni z Kanady hodně rychle. Peníze Ti za život nebo i psycho nestojí. Já bych všeho nechala, utekla do ČR (i kdyby se tady ukázal), tak budeš ve výhodě ty a pak časem, až se to uklidní a on si najde jinou „cizinku“, kterou se bude snažit utiskovat, tak se do Kanady vrátíš!! :-) Věř, bude to nejlepší. Myslím, že bys rozchod, popř. stěhování někam do jiného bytu nemusela přežít. Je to fakt psychopat a vždy je lepší počítat s nejhorším.
Drž se holka, myslím furt na Tebe! :kytka:

• načítám...
2853
12.6.13 14:28

@Timinka A kdyby teda vybrala větší část svých úspor právě na už zmiňované povodně, myslíš, že by jí to nesežral??? Třeba by si o té pomoci rodině se záplavami promluvila s ním, ještě než by to vybrala, dělala by jako, že jí to štve, že docela dlouho spořila, ale že se nedá nic dělat a rodina tu pomoc potřebuje, tak jim něco musí poslat.
Otázkou ještě je, pokud ale ví, že její táta je při penězích, jestli by jí to sežral.
To s tou do budoucna rozdělenou výplatou, je velmi riskantní a pokud by se jí povedlo do Čech poslat ty své úspory, tak už bych tu budoucí výplatu/výplaty neřešila.

• načítám...
7257
12.6.13 14:30
@brisco píše:
@Aot Tak podle Tvých posledních přísvěků soudím, že není dobrý nápad hrát nějaké hry. Nic proti téhle metodě „prudíš mě?, tak já budu taky“ často se mi osvědčila, ale v tomhle případě na ni říkám NE. Vyluxuj účet, pober šperky, co můžeš, zaplať si z účtu letenku třeba do USA a z domu si nech zaplatit letenku do Čech a zmiz. Než budeš muset vysvětlovat, že máš po 14 dnech další menstruaci, tentokrát doopravdy.

Já už bych se taky vykašlala na nějaké hry, ani bych neodkláněla část peněz. Zbytečně to Marca rozčílí a ten přitvrdí. V práci bych si vzala dovolenou, s kufrem v ruce vybrala svoje peníze a odletěla bych do Čech. Po zklidnění situace můžeš letět zpátky, ale i kdyby jsi zůstala tady, budeš 100 krát svobodnější než jsi tam.
Marc také hraje svoji hru, podle mě zakladatelku prokoukl a snaží se ještě více utáhnout smyčku. Podle mě je o krok napřed.

• načítám...
2853
12.6.13 14:30

@Aot Ahoj Aot :kytka: Šéf by Tě popřípadě nemohl přeložit na jinou pobočku, někam vzdálenou? To by Ti moc pomohlo, kdybys tam přeci jen zůstala.

• načítám...
sophinka1
12.6.13 14:31

@mismurka myslim ze to by nedkousnul. Aby sama rozhodla co s penezi. Myslim ze byt jen presun z uctu na jiny bude velice riskantni.

• Upravit
2853
12.6.13 14:35

@Timinka je to zapeklité :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria