Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj..
ona to ani není tak žálivost, ale nevěděla jsem kam zařadit a zas to není tak vážnej problém, abych zakládala téma.Přítel mě teď totálně vytočil! Jsme teď rozhádání a včera měl akci s práci v Praze, tak jsem myslela že tam zůstane i dnes. Vždy ale píše, dnes ještě v jedenáct nic.Tak jsem mu napsala a ptala se kde je. A on mi odpověděl, že je na místní diskotéce a kde jsem já, že nejsem doma(hlídám kámošce dítě přes noc)..
Nebo přeháním?
On si ještě dovolí mi napsat, že pařil s mýma kámoškama. Jelikož jsme si psali, tak podrobnosti nevím, ale je mi to úplně jasné. To mě musí tak ztrapňovat? Může si jít pařit kamkoliv, né on musí jít sem, kde mě lidi znají(není místní)Šve mě to, protože stačí blbé,,kde máš Jitku?´´A on,,nevím´´ A už vypadám jako chuděra o které chlap ani neví kde je a v klidu si s babama paří´´..Určitě si stěžoval a doufám, že neflirtoval. Nesnáším ho
Cítím se totálně poníženě. Své sokuromí si hlídám, je to tady drbárna..
sorry, ale nikde nevidím problém???
Můj chlap paří věčně beze mě, prostě jsem doma s batoletem a ani se mi už nikam nechce.
Takže je pořád viděn sám. ![]()
Takže klid. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj..
ona to ani není tak žálivost, ale nevěděla jsem kam zařadit a zas to není tak vážnej problém, abych zakládala téma.Přítel mě teď totálně vytočil! Jsme teď rozhádání a včera měl akci s práci v Praze, tak jsem myslela že tam zůstane i dnes. Vždy ale píše, dnes ještě v jedenáct nic.Tak jsem mu napsala a ptala se kde je. A on mi odpověděl, že je na místní diskotéce a kde jsem já, že nejsem doma(hlídám kámošce dítě přes noc)..
Nebo přeháním?
On si ještě dovolí mi napsat, že pařil s mýma kámoškama. Jelikož jsme si psali, tak podrobnosti nevím, ale je mi to úplně jasné. To mě musí tak ztrapňovat? Může si jít pařit kamkoliv, né on musí jít sem, kde mě lidi znají(není místní)Šve mě to, protože stačí blbé,,kde máš Jitku?´´A on,,nevím´´ A už vypadám jako chuděra o které chlap ani neví kde je a v klidu si s babama paří´´..Určitě si stěžoval a doufám, že neflirtoval. Nesnáším ho
Zalezi, kolik mu je, jestli 20 ok, neumim si predstavit 40 leteho chlapa na diskotece mezi 18-ti letyma. A uklidnim te, muj pritel, se kterym jsem mela to dobou nekolikatydenni holcicku taky chodil se svymi kamarady do hospody a na diskoteku, kde se opil a pak mu bylo spatne, zvracel… ![]()
Treba chce poznat tve kamarasky, pratele.. ano, prehnane zarlis.. ale to bude vekem ![]()
Tebe neštve, že šel tvůj přítel na diskotéku, ale že ty vypadáš před svýma kámoškama jako chuděra. Proč ti na tom tak moc záleží, co si myslí druzí?
Asi tam žárlivost bude, možná nejistota a malé sebevědomí?
„..Určitě si stěžoval a doufám, že neflirtoval. Nesnáším ho
Cítím se totálně poníženě. “
Tohle mi přijde přehnané s nádechem hysterie…
@Anonymní píše:
Ahoj..
Nebo přeháním?
Bože, kolik ti je?
Jinak, jak už tady zaznělo, jsi zbytečně hysterická. Takový výlevy „Nesnáším ho“ apod.,má moje 13-letá ségra ![]()
Pusobite na mne, ze jste oba jeste dost mladi, tipuji vek tak do 24 let. Nechala bych to byt.Tak se proste sel bavit sam, no a co.Spis zapracuj na svem sebevedomi
Ahoj..
ona to ani není tak žálivost, ale nevěděla jsem kam zařadit a zas to není tak vážnej problém, abych zakládala téma.
Přítel mě teď totálně vytočil! Jsme teď rozhádání a včera měl akci s práci v Praze, tak jsem myslela že tam zůstane i dnes. Vždy ale píše, dnes ještě v jedenáct nic.Tak jsem mu napsala a ptala se kde je. A on mi odpověděl, že je na místní diskotéce a kde jsem já, že nejsem doma(hlídám kámošce dítě přes noc)..
Nebo přeháním?