Přenášení u čtvrtého dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
52
13.1.17 06:10

Ne přednáší, ale přenáší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
13.1.17 06:30

Já už mimčo mám, ale také jsem „přenášela“ o týden. Jestli chodíš na pravidelné kontroly, které jsou už v této fázi těhu časté, a jestli cítíš pohyby, není myslím důvod se obávat :) Jestli cítíš, že už by mělo vylézt, nech si udělat Hamiltona a když bude malé připravené, porod se rozběhne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
13.1.17 06:45

Chodím na monitory co 2 nebo 3 dny. Průtoky ani plodovku nikdo nekontrolovat. Právě že vůbec nevypadá že by se k něčemu schylovalo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
13.1.17 07:23

Jo u nas to taky nevypadalo byla nedele 40+0 chlapovi rikam odpo bez se natahnout tady se nic nedeje ja skocim se psem :lol: tak jsem si po vyvenceni rikala ze si taky lehnu a najednou odtok plodovky ani bolesti nebyly prisly az po 5 hodinach :) horsi bylo chlapa vzbudit po 15 minutovem spanku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
13.1.17 08:19

Já obě dcery přenášela…první jsem porodila 41+2 a druhorozenou 41+3 :nevim: šla jsem nakonec na tabletku, jelikož mi prý tělo neprodukuje hormon, který spouští otevírání…takže 1/4 tablety…a do pěti hodin od podání tabletky a tří hodin od kontrakcí byly obě venku…pokud chodíš na pravidelné prohlídky tak by mělo být vše OK…hlídej si i pohyby a kdyby se Ti něco nezdálo, upaluj do porodnice…hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
13.1.17 08:21

Ahoj, jsem na tom úplně stejně. Dneska 40+5 tt a už je to hodně na prd, chtěla bych mít malého doma a pořád nic. Všechny kamaradky, co měly termín přede mnou už mimca mají a já pořád nic. U nás v nemocnici se vyvolává 10 dní po termínu, tak se utesuju tím, že už to nějak doklepu těch pár dnů a maly bude na světě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
13.1.17 08:26

@Marketam3 dnes jsem 41+1, jezdím na kontrolu na křivku, vnitřní vyšetření jsem odmítla, Hamiltona taky, miminku se u mě daří, mě je taky fajn, tak zatím to nechávám na něm. spíš mě štve okolí věcnými otázkami a některými názory zdravotníků, ale snažím se to házet za hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
13.1.17 08:27

@Marketam3 Mě moje mamka přenášela tři týdny. V porodnici si z toho nikdo hlavu nedělal, ještě se jí smáli, když hlásila, že rodí - že si to prý určitě vsugerovává, protože si to tak moc přeje :mrgreen: Buď v klidu, příroda ví, co dělá a dopékání miminka je normální. To jen moderní doba velí doktorům dávat tabletky na vyvolání málem v osmém měsíci :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
13.1.17 09:13

Já se právě snažím věřit svému tělu a miminu, ale pak mě občas přepadne úzkost o zdraví mimča a je konec :D :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
13.1.17 09:17

@Icestar tyjo ale tři týdny, to už je hardcore :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
13.1.17 09:18

@Fatamorgana a jaké myslíš názory zdravotníků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
13.1.17 09:40

@Marketam3 nejvíc mě vytáčí jedná PA, která se mi snažila vnutit, že mě musí vyšetřit, a hlavně, že 41+3 musí být dítě na světě! stejně tak se furt divila, že nemáme v papírech pro matriku jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
13.1.17 09:51

Takže ještě čekáš a na toho 41+3 kašleš? Mimino by snad mělo být venku do 42+0 ne? Nebo to jsem slyšela zase já..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
13.1.17 10:00

@Marketam3 dokud se cítím dobře, tak vyčkávám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
13.1.17 10:02

@Fatamorgana tak super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie