Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vím jak se cítíš, zažívám něco podobného, u mě je manželův bratr věkově blíž ke mě než manžel, máme stejný styl poslechu hudby, taky si vypijem, je taky daleko, vídáme se jen občas, ale vždy se na něj „těším“, já jen doufám že je to jen chvilkové, a myslím na to, že se nic NESMÍ stát, jinak by to komplet rozvrátilo rodinu
anonymní M.
@Anonymní píše:
Vím jak se cítíš, zažívám něco podobného, u mě je manželův bratr věkově blíž ke mě než manžel, máme stejný styl poslechu hudby, taky si vypijem, je taky daleko, vídáme se jen občas, ale vždy se na něj „těším“, já jen doufám že je to jen chvilkové, a myslím na to, že se nic NESMÍ stát, jinak by to komplet rozvrátilo rodinu
anonymní M.
tak to jsem na tom uplne stejne, bratr mi je taky vekove bliz nez pritel. jsem uplne mimo, bezradna. nevim co ke komu citim. ikdyz nevim jestli mi bratr něco naznacuje nebo to spis chci videt ja sama a prevracim to tak jak to byt nemá. prala bych si ho mit, ikdyz třeba jen na jednu noc ale moc po nem touzim, boze proc zrovna bracha
![]()
@Anonymní píše:![]()
tak to jsem na tom uplne stejne, bratr mi je taky vekove bliz nez pritel. jsem uplne mimo, bezradna. nevim co ke komu citim. ikdyz nevim jestli mi bratr něco naznacuje nebo to spis chci videt ja sama a prevracim to tak jak to byt nemá. prala bych si ho mit, ikdyz třeba jen na jednu noc ale moc po nem touzim, boze proc zrovna bracha
![]()
ber to jako ja, jako chvilkove poblazneni, vetsinou se to stava v tech krizích, tak hledáš úniky psychicky jinam, tam kde ti bude dobře, nevím jak to popsat, ale je to takové zvednutí sebevědomí. u nás už pár náznaků proběhlo, když on byl opilý a já ne, zval mě na klín, měl narážky a tak, od té doby se mi ho nepodařilo opít, ač jsem ze zvědavosti chtěla, zajímalo mě, co by se dělo. A upřímně když máme sex s manželem, má fantazie zapracuje a pomůže mi myšlení na jeho bratra k rychlejšímu orgasmu ![]()
anonymní M.
@Anonymní píše:
ber to jako ja, jako chvilkove poblazneni, vetsinou se to stava v tech krizích, tak hledáš úniky psychicky jinam, tam kde ti bude dobře, nevím jak to popsat, ale je to takové zvednutí sebevědomí. u nás už pár náznaků proběhlo, když on byl opilý a já ne, zval mě na klín, měl narážky a tak, od té doby se mi ho nepodařilo opít, ač jsem ze zvědavosti chtěla, zajímalo mě, co by se dělo. A upřímně když máme sex s manželem, má fantazie zapracuje a pomůže mi myšlení na jeho bratra k rychlejšímu orgasmu![]()
anonymní M.
no mi jak popijeli před temi 14dny, tak pritel sel rano do práce a jelikoz to nase popijeni trvalo az do 10dopoledne
tak bratr po me chtěl abych ho sla ulozit, nastesti u me asi zapracovalo sebeovladani a sice jsem ho uložila knam do loznice ale bez cehokoliv okolo, nastesti pro me, si lehnul a byl tuhej a nastetsi u nas byla i kamarádka která hlidala malého, ale mela jsem chut jen tak si lehnout vedle nej a lezet
zítra zase odjizdi a ja doufam ze dlouho neprijede, ikdyz ted naposledy rikal ze prijede az za 2 mesice a za 14dni byl tu. ach jo, at uz to prejde nebo se z toho zblaznim, fakt blaznim. mam chut se vrátit na oslavu abych mohla byt snim
nastesti nase chůvičky tak daleko nedosahnou
takze budu doma, ale zazvonit ted u nas tak nevim, nevim. a jak dlouho to trva uz u tebe??
U me to trv chvili asi dva mesice, asi si budu muset najit jinou obet na obdivovani
nedobytnou
co u tebe? jak dlouho? anonymni M.
@Anonymní píše:
U me to trv chvili asi dva mesice, asi si budu muset najit jinou obet na obdivovaninedobytnou
co u tebe? jak dlouho? anonymni M.
já ani nevím jak dlouho, ale určitě dyl jak dva měsíce
teď máme jít na oběd všichni, tchýně nás zve, to zas bude ![]()
Ja myslela, ze zakladatelka napsala jak se to cele s bratrem hnulo nebo vyřešilo a tady se diskuse otočila jiným směrem… ![]()
Jinak doporučuju přečíst si alespoň zacatek diskuse, zde šlo o to, ze zakladatelku priteluv bratr sral, ne přitahoval… ![]()
@Anonymní píše:
@Ali-Ali mas pravdu, ted se mi hrabe ven to co mi cely nas vztah hloda - ta nuda, to ze by se jen valel na gauci a nic nedelal, zatím co ja bych jezdila na kole po horach. hlavne ted si premylam v hlavne jestli pritele vube milujuale asi jo, doufam ze tyhle hormony brzo prejdou
Radím to co ostatní- nehrát si s ohněm. Jinak vyspat se s bratrem přítele je o stupeň horší nevěra než s cizím člověkem. Je tady jedna výživná diskuze, kdy sestra setře odloudila muže. Jinak by mě zajímalo, když je ten tvůj takový budižkničemu, co se jen válí na gauči a neposlouchá, co říká, proč s ním jsi? Proč sis sním dělala dítě a jste spolu 6.rok?
Ono to asi nebude tak strašné, co? Jenom si potřebuješ obhájit, proč se ti chce zanášet. Čtu to tady docela často-manžel je takový, makový, vůbec mi nerozumí. Někdy mám pocit, že se u nás konají sňatky či svazky z donucení…
@Hanka1 my jsme se tady nebavili o tématu které bylo zalozeno, jen se mi nechtělo zakládat novou diskuzi tak jsem to vlozila sem
Musim odpovedet anonymne, ale je to pro me moc intimni…byla jsem s manzelem 16 let,3 deti a presto jsem se bezhlave zamilovala do jinyho. zakladatelku plne chapu, presne znam jeji pocity. ja jsem se teda rozvedla a s tim novym partnerem mame dalsi 2 deti a jsme spolu uz 9 let. proto urcite nebudu zakladatelce radit, aby kazdopadne ve vztahu zustala, kdyz uz predem citi, ze ve vztahu neni stastna. taky jsem svym chovanim zklamala dost lidi v mem okoli, ale nekdy si clovek fakt musi troufnout udelat radikalni zmenu a ne se porad ohlizet, co na to reknou ostatni.
@Hanka1 Souhlasím!!!
Taky jsem myslela, že zde najdu rozuzlení ohledně bezohledného brara a místo toho čtu o úletu v rodině…
Neuvěřitelné… ![]()
@magnifique píše:
@Hanka1 Souhlasím!!!Taky jsem myslela, že zde najdu rozuzlení ohledně bezohledného brara a místo toho čtu o úletu v rodině…
Neuvěřitelné…
Oprava: Omlouvám se, na mobilním telefonu se mi zobrazila úplně jiná diskuze, a to o slečně, ketrá měla problémy s nepracujícím bratrem svého přítele, ale teď čtu jiný nadpis?!? Nevím, co se zaplantalo, ale omlouvám se…
A docela mi to leží v hlůavě, protože čtu od Hanky1 to samé…
@Magnifique píše:
Oprava: Omlouvám se, na mobilním telefonu se mi zobrazila úplně jiná diskuze, a to o slečně, ketrá měla problémy s nepracujícím bratrem svého přítele, ale teď čtu jiný nadpis?!? Nevím, co se zaplantalo, ale omlouvám se…A docela mi to leží v hlůavě, protože čtu od Hanky1 to samé…
Ja jsem taky dost dobre nepochopila kdo a proc tuto diskusi prejmenoval…původně byla totiž úplne o něčem jinem…
Ja sem to taky nepobrala! Z puvodniho prispevku uz tu nejni ani prd! To je to jejich:nezakladejte diskusi novou, ale obnovte starou. a potom je z toho takovejhle „kockopes“ ![]()
@Ali-Ali mas pravdu, ted se mi hrabe ven to co mi cely nas vztah hloda - ta nuda, to ze by se jen valel na gauci a nic nedelal, zatím co ja bych jezdila na kole po horach. hlavne ted si premylam v hlavne jestli pritele vube miluju
ale asi jo, doufam ze tyhle hormony brzo prejdou