Prezident - mám radost

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Prostě Vodnář
29.1.23 08:58

Nikde není psáno, že to tak bude. Vyhrál, tak ať se ukáže. Třeba překvapí a na odpověď „provedu“ zapomene.

@Lucie_Sx píše:
Ja uz to napsala
Tak znovu.
Nechci prezidenta, ktery vlade vsechno podepise a odsouhlasi.
Co je na tom k nepochopeni?

Příspěvek upraven 29.01.23 v 09:15

• Upravit
Prostě Vodnář
29.1.23 09:02

… a Pan Kryl se ho u toho bude ptát, jestli zavřel vrátka…

@ida007 píše:
Já jsem byla za revoluce student a velmi jsme to prožívala. Kdyby by tehdy někdo řekl, že o pár let později lidi dobrovolně za finální prezidentské kandidáty vyberou dva komunisty, nevěřila bych. Když jsem četla od Simmela „Všichni lidé bratry jsou“, taky jsme nechápala, že v 60.letech v Německu je státní správa i byznys prolezlý bývalými nacisty. Teď už to chápu, lidem to prostě nevadí. Budou klidně žít v totalitě, hlavně, když, přesně jak píšete, budou se mít relativně dobře. Ale jo, tohle je demokracie, lidi si to vybrali, tak to mají. Akorát ten Palach se asi bude obracet v hrobě, až k němu pan generál půjde klást věnce.
  • Upravit
Prostě Vodnář
29.1.23 09:11

Takže ona je potřeba kartička do klubu, hmm. Zajímavé, ža v jiných lokalitách ona pomyslná kartička není potřeba. Nemělo by se tedy spíše pomáhat Rusku, které je papírově blíže NATO, než nějaká Ukrajina?

@matkabagristy píše:
ukrajina je v nato?
  • Upravit
Hanney
29.1.23 09:12
@Prostě Vodnář píše:
Nikde není psáno, že to tak bude. Vyhrál, tak ať se ukáže. Třeba překvapí a na příkaz odpověď „provedu“ zapomene.
:mrgreen: Pavel nemá důvod nejmenovat Hladíka, pokud na něm Fiala bude trvat

Příspěvek upraven 29.01.23 v 09:19

• Upravit
66816
29.1.23 09:13
@Prostě Vodnář píše:
Takže ona je potřeba kartička do klubu, hmm. Zajímavé, ža v jiných lokalitách ona pomyslná kartička není potřeba. Nemělo by se tedy spíše pomáhat Rusku, které je papírově blíže NATO, než nějaká Ukrajina?

tebe prekvapuje, ze clanek 5 washigtonske smlouvy muze nato uplatnit pouze u clenskych statu, babis o nem vubec nevedel :mrgreen:

• načítám...
Prostě Vodnář
29.1.23 09:14

Nemám deprese, ale děkuji za nabídku.

@Mango_Lassi píše:
@Prostě Vodnář nechceš se stavit pro antidepresiva?Příspěvek upraven 29.01.23 v 08:58
  • Upravit
Anonymní
29.1.23 09:19
@Prostě Vodnář píše:
Ale poměrně dost zdravých lidí začalo mít po očkování problémy s kardiovaskulárním systémem, bohužel.

Já taky a teď se mě na to podrobně ptal při vyšetření kardiolog. Překvapilo mě to, protože jsem si myslela, že to je dezinformace.

• Upravit
Prostě Vodnář
29.1.23 09:21

Mě nepřekvapuje vůbec nic. A jak už jsem tu psal, jsem pacifista, takže bych do těchto záležitostí neměl ani kecat.

@matkabagristy píše:
tebe prekvapuje, ze clanek 5 washigtonske smlouvy muze nato uplatnit pouze u clenskych statu, babis o nem vubec nevedel :mrgreen:
  • Upravit
Mango_Lassi
29.1.23 09:22
@Prostě Vodnář píše:

Rusko je papírově blíže NATO? Pouč nás o tom

• Upravit
66816
29.1.23 09:25
@Prostě Vodnář píše:
Mě nepřekvapuje vůbec nic. A jak už jsem tu psal, jsem pacifista, takže bych do těchto záležitostí neměl ani kecat.

to udelas nejlepe :kytka:

• načítám...
66816
29.1.23 09:27
@Mango_Lassi píše:

se sovetskym svazem navzdy, a nikdy jinak.

• načítám...
80184
29.1.23 09:29

Ale tak klid přece. Jen skončila bitva o prezidenta a vypuknou hádky o válku? Lidí neblbnete tolik. Co si najít koníčka? Nebo práci? Nebrat to tak dramaticky. Uvědomte si, že média živí špatně zprávy a dramata. Nesmíte jim to tak žrát.

• načítám...
Prostě Vodnář
29.1.23 09:32

Teď je jen otázkou, jestli se to konečně začalo evidovat, nebo jde jen o jeho soukromou iniciativu? Myslím, že na tyto problémy existuje i nějaká forma odškodnění, ale už si nepamatuji v jakém rozsahu.

@Anonymní píše:
Já taky a teď se mě na to podrobně ptal při vyšetření kardiolog. Překvapilo mě to, protože jsem si myslela, že to je dezinformace.
  • Upravit
80184
29.1.23 09:34

Já mám třeba radost, že nový prezident dobře vypadá. Když si pořídí kvalitní oblek, bude to docela repre figura, držení má. Jinak ve velké změny nevěřím. V podstatě na nic nemá pravomoci.

• načítám...
Prostě Vodnář
29.1.23 09:38

Vaše inteligence je určitě na takové výši, že si to dokážete dohledat sam(a) a nepotřebujete vodit za ručičku.

@Mango_Lassi píše:
  • Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová