Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
… a Pan Kryl se ho u toho bude ptát, jestli zavřel vrátka…
@ida007 píše:
Já jsem byla za revoluce student a velmi jsme to prožívala. Kdyby by tehdy někdo řekl, že o pár let později lidi dobrovolně za finální prezidentské kandidáty vyberou dva komunisty, nevěřila bych. Když jsem četla od Simmela „Všichni lidé bratry jsou“, taky jsme nechápala, že v 60.letech v Německu je státní správa i byznys prolezlý bývalými nacisty. Teď už to chápu, lidem to prostě nevadí. Budou klidně žít v totalitě, hlavně, když, přesně jak píšete, budou se mít relativně dobře. Ale jo, tohle je demokracie, lidi si to vybrali, tak to mají. Akorát ten Palach se asi bude obracet v hrobě, až k němu pan generál půjde klást věnce.
Takže ona je potřeba kartička do klubu, hmm. Zajímavé, ža v jiných lokalitách ona pomyslná kartička není potřeba. Nemělo by se tedy spíše pomáhat Rusku, které je papírově blíže NATO, než nějaká Ukrajina?
@matkabagristy píše:
ukrajina je v nato?
@Prostě Vodnář píše:
Nikde není psáno, že to tak bude. Vyhrál, tak ať se ukáže. Třeba překvapí a na příkaz odpověď „provedu“ zapomene.
Příspěvek upraven 29.01.23 v 09:19
@Prostě Vodnář píše:
Takže ona je potřeba kartička do klubu, hmm. Zajímavé, ža v jiných lokalitách ona pomyslná kartička není potřeba. Nemělo by se tedy spíše pomáhat Rusku, které je papírově blíže NATO, než nějaká Ukrajina?
tebe prekvapuje, ze clanek 5 washigtonske smlouvy muze nato uplatnit pouze u clenskych statu, babis o nem vubec nevedel ![]()
Nemám deprese, ale děkuji za nabídku.
@Mango_Lassi píše:
@Prostě Vodnář nechceš se stavit pro antidepresiva?Příspěvek upraven 29.01.23 v 08:58
@Prostě Vodnář píše:
Ale poměrně dost zdravých lidí začalo mít po očkování problémy s kardiovaskulárním systémem, bohužel.
Já taky a teď se mě na to podrobně ptal při vyšetření kardiolog. Překvapilo mě to, protože jsem si myslela, že to je dezinformace.
Mě nepřekvapuje vůbec nic. A jak už jsem tu psal, jsem pacifista, takže bych do těchto záležitostí neměl ani kecat.
@matkabagristy píše:
tebe prekvapuje, ze clanek 5 washigtonske smlouvy muze nato uplatnit pouze u clenskych statu, babis o nem vubec nevedel
@Prostě Vodnář píše:
Rusko je papírově blíže NATO? Pouč nás o tom
@Prostě Vodnář píše:
Mě nepřekvapuje vůbec nic. A jak už jsem tu psal, jsem pacifista, takže bych do těchto záležitostí neměl ani kecat.
to udelas nejlepe ![]()
@Mango_Lassi píše:
se sovetskym svazem navzdy, a nikdy jinak.
Ale tak klid přece. Jen skončila bitva o prezidenta a vypuknou hádky o válku? Lidí neblbnete tolik. Co si najít koníčka? Nebo práci? Nebrat to tak dramaticky. Uvědomte si, že média živí špatně zprávy a dramata. Nesmíte jim to tak žrát.
Teď je jen otázkou, jestli se to konečně začalo evidovat, nebo jde jen o jeho soukromou iniciativu? Myslím, že na tyto problémy existuje i nějaká forma odškodnění, ale už si nepamatuji v jakém rozsahu.
@Anonymní píše:
Já taky a teď se mě na to podrobně ptal při vyšetření kardiolog. Překvapilo mě to, protože jsem si myslela, že to je dezinformace.
Já mám třeba radost, že nový prezident dobře vypadá. Když si pořídí kvalitní oblek, bude to docela repre figura, držení má. Jinak ve velké změny nevěřím. V podstatě na nic nemá pravomoci.
Vaše inteligence je určitě na takové výši, že si to dokážete dohledat sam(a) a nepotřebujete vodit za ručičku.
@Mango_Lassi píše:
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nikde není psáno, že to tak bude. Vyhrál, tak ať se ukáže. Třeba překvapí a na odpověď „provedu“ zapomene.
Příspěvek upraven 29.01.23 v 09:15