Prezident - mám radost

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Mango_Lassi
29.1.23 09:40
@Prostě Vodnář píše:
Vaše inteligence je určitě na takové výši, že si to dokážete dohledat sam(a) a nepotřebujete vodit za ručičku.

Vzhledem k faktu, že z Kremlu téměř každý den chodí výhrůžky vůči NATO, o tom úzkém vztahu, bych se chtěla dozvědět více.

• Upravit
Prostě Vodnář
29.1.23 09:43

Uniformou připomíná Franze Josefa.

@inkakřivák píše:
Já mám třeba radost, že nový prezident dobře vypadá. Když si pořídí kvalitní oblek, bude to docela repre figura, držení má. Jinak ve velké změny nevěřím. V podstatě na nic nemá pravomoci.
  • Upravit
35351
29.1.23 09:50
@Wani píše:
Lucie rada siri dezinformace.

Ne, „rada“ je malo, ona to ma jako zivotni poslani..vzdy a vsude.

• načítám...
12503
29.1.23 09:50
@Lucie_Sx píše:
„Letadla nikdy nic nerozprasujou.“
Ale rozprasujou. Viz clanek.

Ale já ho četla, není to ale chemtrail, ale osévání mraků.

• načítám...
35351
29.1.23 09:57
@Lucie_Sx píše:
Prosim te nastuduj si neco. Precti si, jak to slo po sobe. Co se delo. On se totiz ten suverenni stat nemuze chovat naprosto jakkoliv. Hlavne nesmi byt hrozbou ostatnim.Kdyz kdysi na Kube namirili atomove hlavice na usa, malem z toho byla jaderna valka.
Kdyz „mel“ Irak zbrane hromadneho niceni, vyslouzil si utok.
UA je to samy v bledemodrym, akorat Rusko utocit narozdil od usa nesmi :nevim:.

A co tedy udelala UA?

• načítám...
14980
@Rotha píše:
A co teprve přijde. Chce zatáhnout ČR do války, obnovit vojenskou službu, chce zavést euro, je to rasista viz to video co koluje (s jeho vlastními slovy).Ale co jste zvolili to máte. Respektuji každý hlas, kdo byl u voleb, a těch 30% co nebylo by se měli stydět.

Co to meleš? Kdo chce zatáhnout ČR do války? To ti řekl Babiš?

• načítám...
35351
@Lucie_Sx píše:
Nastuduj si, co se tam vsechno delo od cca 2014.

Napis nam to.

• načítám...
31039
@Lucie_Sx píše:
Prosim te nastuduj si neco. Precti si, jak to slo po sobe. Co se delo. On se totiz ten suverenni stat nemuze chovat naprosto jakkoliv. Hlavne nesmi byt hrozbou ostatnim.Kdyz kdysi na Kube namirili atomove hlavice na usa, malem z toho byla jaderna valka.
Kdyz „mel“ Irak zbrane hromadneho niceni, vyslouzil si utok.
UA je to samy v bledemodrym, akorat Rusko utocit narozdil od usa nesmi :nevim:.

Ty vole :lol: Jasně, Rusko se jen brání. To říkal i Putin :P

• načítám...
Prostě Vodnář
29.1.23 09:58

Také jsem to kdysi četl, má to být nějaký prach na bázi hliníku, který má odrážet sluneční paprsky, aby se Země tak nezahřívala. Ale podle zdroje je velká pravděpodobnost, že šlo o konspirační teorii i když se v sedmdesátých letech podobné pokusy uskutečnily.

@Alladina píše:
Ale já ho četla, není to ale chemtrail, ale osévání mraků.
  • Upravit
Capelucia
29.1.23 09:59
@Kfětoslava píše:
Mám neskutečnou radost :srdce: :srdce: :srdce: Na nic se neptám, jen jsem se chtěla podělit, že jsem ráda, že končí éra hulváta.
  • Upravit
14980
29.1.23 09:59
@Lorre píše:
Ty vole :lol: Jasně, Rusko se jen brání. To říkal i Putin :P

To není možné že?

• načítám...
Capelucia
29.1.23 10:01
@Capelucia píše:

Zajímavé, já citovala a psala něco jiné 8o.

• Upravit
31039

@Lucie_Sx Prosimte, můžeš nám tady nasdilet nějaké tvé zdroje, z kterých cerpas tvé informace? Já myslím, ze se tu rádi pobavíme :) Vypadá to, že i blesk je oproti tobě duveryhodnejsi :mrgreen:

• načítám...
35351
@Anonymní píše:
Já taky a teď se mě na to podrobně ptal při vyšetření kardiolog. Překvapilo mě to, protože jsem si myslela, že to je dezinformace.

A dosel u tebe k tomu, ze to souvisi? :mrgreen: a na Covid( ne ockovani) a jine veci se neptal, vid…

• načítám...
Capelucia
29.1.23 10:03
@Lorre
@Lorre píše:
Ty vole :lol: Jasně, Rusko se jen brání. To říkal i Putin :P

Jojo, chudáček Putin a mírumilovné Rusko v celé historii :lol:. Jenom se těším, že už tu jejich představu míru naštěstí nemusíme žít :lol:.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová