Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Prostě Vodnář píše:
Nevěřím, že kdyby se situace opakovala, že by zrovna nám někdo pomáhal. Dopadlo by to podobně, jako minule. Ostatně situace na Ukajině je toho důkazem.
Ukrajina může být ráda že se na ni státy NATO úplně nevykaslaly. Nikdo tu nechce válku a Rusko je reálná hrozba, když mají magory v cele státu.
@Anna766 píše:
S Lucií často souhlasím v jiných tématech, ale jinak kroutím hlavou vždy, když jde tyhle konspirace.
Ta bude čerpat ze stejných zdrojů jako můj táta. Jenže ten je senior a už to v myšlení jde bohužel znát
@matkabagristy píše:
@AnnieTRoj lucka se dostala tak daleko, ze ze zelenskeho prirovnala k hitlerovi a rusko ke statu, ktery ho vcas zastavil
https://www.emimino.cz/…rankovani/9/?…
Ta by měla odevzdat OP
Chudáci její děti
@Anna766 píše:
S Lucií často souhlasím v jiných tématech, ale jinak kroutím hlavou vždy, když jde tyhle konspirace.
Kdoví, jestli i nevěří, že Země je placata ![]()
@matkabagristy píše:
@AnnieTRoj lucka se dostala tak daleko, ze ze zelenskeho prirovnala k hitlerovi a rusko ke statu, ktery ho vcas zastavil
https://www.emimino.cz/…rankovani/9/?…
Někomu dělá dobře věřit konspiracím a myslet si, že on jediný má otevřené oči a ostatní jsou hloupé ovce. To, že to je naopak nevadí, oni tomu nikdy neuvěří. Ať si věří, že je Země placatá, ale tohle už mi připadá eticky za hranou. Popírat násilí a agresivitu.
Ještě, že neučím její děti. Stačil mi jeden páťák, který mi (naštěstí o přestávce) tvrdil, jak Pavel zavleče ČR do války, protože je to voják a chce válčit. Tak jsme mu vysvětlila, že prezident takové pravomoce nemá, stejně mi neuvěřil.
@Lorre píše:
Ukrajina může být ráda že se na ni státy NATO úplně nevykaslaly. Nikdo tu nechce válku a Rusko je reálná hrozba, když mají magory v cele státu.
Když Ukrajina válku prohraje, máme tu další válku za 5-7 let. Nebo si někdo vážně myslí, že psychopat se zastaví na ukrojeném malém kousku? Historie prokázala opak.
@Capelucia píše:
Zajímavé, já citovala a psala něco jiné.
cenzura uz zapocala ![]()
@Lucie_Sx píše:
O odpojovani mluvili predevcirem ve zpravach na Fajnu. On to uplne hoax nebude.Tvl cetla jsi ten clanek o omezeni chovu dobytka?? Jestli neumis anglicky, existuji prekladace
Konspiratore, ja umim anglicky tak, jak se ti ani nezdalo ![]()
@Mango_Lassi píše:
Rusko je papírově blíže NATO? Pouč nás o tom
Stejný zdroj jako u Lucie. Měli by jsme podpořit Rusko a zaútočit z druhé strany. Poté předáme hrdě Ukrajinu pod nový PSSR.
@Lucie_Sx
Nic ohledně Ukrajiny jim nevysvětluj. Oni tě akorát provokujou a pak to budou hlásit adminovi.
Příspěvek upraven 29.01.23 v 10:14
@Andromeda81 píše:
@Lucie_Sx
Nic ohledně Ukrajiny jim nevysvětluj. Oni tě akorát provokujou a pak to budou hlásit adminovi.Příspěvek upraven 29.01.23 v 10:14
Co je špatného na tom, podložit své názory nějakým zdrojem? Proč by to neměla dělat?
@Rotha píše:
A co teprve přijde. Chce zatáhnout ČR do války, obnovit vojenskou službu, chce zavést euro, je to rasista viz to video co koluje (s jeho vlastními slovy).Ale co jste zvolili to máte. Respektuji každý hlas, kdo byl u voleb, a těch 30% co nebylo by se měli stydět.
To je ironie nebo neumis cist?
Pavel fakt nema jak Cesko zatahnout do valkx, obnovit vojenskou sluzbu nechce a o euru taky nerozhoduje.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat