Prezident - mám radost

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Andromeda81
29.1.23 10:18
@AnnieTRoj píše:
Co je špatného na tom, podložit své názory nějakým zdrojem? Proč by to neměla dělat?

Viz druhá věta.

• Upravit
14980
29.1.23 10:19
@Andromeda81 píše:
@Lucie_Sx
Nic ohledně Ukrajiny jim nevysvětluj. Oni tě akorát provokujou a pak to budou hlásit adminovi.Příspěvek upraven 29.01.23 v 10:14

:mrgreen: Děcka, já se ztrácím. Kde končí tupost a začíná recese?

• načítám...
30977
29.1.23 10:20
@Andromeda81 píše:
@Lucie_Sx
Nic ohledně Ukrajiny jim nevysvětluj. Oni tě akorát provokujou a pak to budou hlásit adminovi.Příspěvek upraven 29.01.23 v 10:14

Inu tady je dukaz na předešlou otázku kdo s vyšším vzděláním volí Babise 8). Zároveň to ukazuje, že vzdělání není rovno vrozené inteligenci :pankac:

• načítám...
30977
29.1.23 10:21
@Wani píše:
To je ironie nebo neumis cist? :lol: Pavel fakt nema jak Cesko zatahnout do valkx, obnovit vojenskou sluzbu nechce a o euru taky nerozhoduje.

Já zas slyšel, že všichni kdo se nechali očkovat mají v sobě Chip, kterým nás sleduje Bill Gates!!

• načítám...
Andromeda81
29.1.23 10:23
@Lorre píše:
Inu tady je dukaz na předešlou otázku kdo s vyšším vzděláním volí Babise 8). Zároveň to ukazuje, že vzdělání není rovno vrozené inteligenci :pankac:

Tak jistě, měla jsem i navíc. Můj potenciál zůstal nevyužít. Nebyla jsem zrovna z těch, co by pili nahrazování nedostatek inteligence 8)

• Upravit
Andromeda81
29.1.23 10:26
@Lorre píše:
Já zas slyšel, že všichni kdo se nechali očkovat mají v sobě Chip, kterým nás sleduje Bill Gates!!

No čip v sobě nemají. Jen se nechali povětšinou zbytečně vopichat. Ale zas jako podpořili zisk farmaceutického průmyslu, což je zajisté chvályhodné :mrgreen:

• Upravit
Prostě Vodnář
29.1.23 10:26

Na to nás nepotřebuje očkovat, k tomu mu stačí Windows.

@Lorre píše:
  • Upravit
Andromeda81
29.1.23 10:30
@Kfětoslava píše: :mrgreen: Děcka, já se ztrácím. Kde končí tupost a začíná recese?

Tak jo. Budu brát chování oponentů jako recesi :mrgreen:

• Upravit
3160
29.1.23 10:30
@Andromeda81 píše:
Viz druhá věta.

Názor se vyjádřit nebojí, ale podložit ho zdroji se bojí?

Neboj, jako ta učitelka v Praze nedopadne.

Edit. Nebo se tedy bojíš ty.

• načítám...
30977
29.1.23 10:32
@Andromeda81 píše:
Tak jistě, měla jsem i navíc. Můj potenciál zůstal nevyužít. Nebyla jsem zrovna z těch, co by pili nahrazování nedostatek inteligence 8)

Co? Mluvíš jak vietnamec na tržnici.

• načítám...
Andromeda81
29.1.23 10:42
@Lorre píše:
Co? Mluvíš jak vietnamec na tržnici.

Njn, automatické opravy. Ale zas je to takové síto. Ti inteligentnější pochopí text i tak. 8)

• Upravit
2075
29.1.23 10:49

Už jsem to nedočetla, ale musím reagovat na pár věcí:

1. Většina z vás, které tu posíláte Babišovce pryč, v jiných diskuzích na takové výzvy reagují ve stylu “Je to internet. Můžu diskutovat, kde chci” atd. …
  1. K diskuzím s opačným táborem. Nenapadlo vás, že třeba oni se nechtějí bavit s vámi? Pokud s nimi jednáte jako Bigl a ještě kdosi, tak opovrženě a skoro až pomocně, že se pasujete do role toho vzdělanějšího a tudíž s právem ovlivňovat, co to jako je? Jste úplně stejně hodnotní a svéprávní občané, jako ti druzí. To jen vy jste se nasáčkovali do nadřazené pozice. A není to poprvé, nám na gymplu taky cpali placky “Volím Karla” - jakou náhodou byli ti bezplackoví zkoušeni a vyvoláváni mnohem častěji.
  1. Uznávám, že jisté skupiny prostě jsou snáze ovlivnitelné. Ale s tím se počítá, nemůžeme všichni vydělávat na půl úvazku 100+K při mateřské, ona té vaší povýšené hubě musí prodavačka v neděli odpoledne prodat mlíko, po vašem nadprůměrně inteligentním děcku někdo musí umýt ve škole záchod, a ti lidi nejsou naštěstí nijak omezeni v právech.
  1. Nevolila jsem ani jednoho, ale bylo mi na blití z té kampaně a je mi na blití z této diskuze. I voliči vítěze snad mají oči a museli vidět, jak silně protibabišovské to je v těch jejich ověřených a věrohodných a jediných správných médiích.
  • načítám...
14980
29.1.23 10:59
@Andromeda81 píše:
Tak jo. Budu brát chování oponentů jako recesi :mrgreen:

Testovací otázka: je Země kulatá nebo placatá?

• načítám...
14980
29.1.23 11:01
@HloupýFlop píše:
Už jsem to nedočetla, ale musím reagovat na pár věcí:
  1. Většina z vás, které tu posíláte Babišovce pryč, v jiných diskuzích na takové výzvy reagují ve stylu “Je to internet. Můžu diskutovat, kde chci” atd. …
  1. K diskuzím s opačným táborem. Nenapadlo vás, že třeba oni se nechtějí bavit s vámi? Pokud s nimi jednáte jako Bigl a ještě kdosi, tak opovrženě a skoro až pomocně, že se pasujete do role toho vzdělanějšího a tudíž s právem ovlivňovat, co to jako je? Jste úplně stejně hodnotní a svéprávní občané, jako ti druzí. To jen vy jste se nasáčkovali do nadřazené pozice. A není to poprvé, nám na gymplu taky cpali placky “Volím Karla” - jakou náhodou byli ti bezplackoví zkoušeni a vyvoláváni mnohem častěji.
  1. Uznávám, že jisté skupiny prostě jsou snáze ovlivnitelné. Ale s tím se počítá, nemůžeme všichni vydělávat na půl úvazku 100+K při mateřské, ona té vaší povýšené hubě musí prodavačka v neděli odpoledne prodat mlíko, po vašem nadprůměrně inteligentním děcku někdo musí umýt ve škole záchod, a ti lidi nejsou naštěstí nijak omezeni v právech.
  1. Nevolila jsem ani jednoho, ale bylo mi na blití z té kampaně a je mi na blití z této diskuze. I voliči vítěze snad mají oči a museli vidět, jak silně protibabišovské to je v těch jejich ověřených a věrohodných a jediných správných médiích.

Tahle diskuze byla založena na sdílení radosti stejně smýšlejících. Ti ostatní tu být nemusí :mavam: a zavři za sebou

• načítám...
Andromeda81
29.1.23 11:02
@Kfětoslava píše:
Testovací otázka: je Země kulatá nebo placatá?

Ani jedno.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová