Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Andromeda81 píše:
@Lucie_Sx
Nic ohledně Ukrajiny jim nevysvětluj. Oni tě akorát provokujou a pak to budou hlásit adminovi.Příspěvek upraven 29.01.23 v 10:14
Děcka, já se ztrácím. Kde končí tupost a začíná recese?
@Andromeda81 píše:
@Lucie_Sx
Nic ohledně Ukrajiny jim nevysvětluj. Oni tě akorát provokujou a pak to budou hlásit adminovi.Příspěvek upraven 29.01.23 v 10:14
Inu tady je dukaz na předešlou otázku kdo s vyšším vzděláním volí Babise
. Zároveň to ukazuje, že vzdělání není rovno vrozené inteligenci ![]()
@Wani píše:
To je ironie nebo neumis cist?Pavel fakt nema jak Cesko zatahnout do valkx, obnovit vojenskou sluzbu nechce a o euru taky nerozhoduje.
Já zas slyšel, že všichni kdo se nechali očkovat mají v sobě Chip, kterým nás sleduje Bill Gates!!
@Lorre píše:
Inu tady je dukaz na předešlou otázku kdo s vyšším vzděláním volí Babise. Zároveň to ukazuje, že vzdělání není rovno vrozené inteligenci
Tak jistě, měla jsem i navíc. Můj potenciál zůstal nevyužít. Nebyla jsem zrovna z těch, co by pili nahrazování nedostatek inteligence ![]()
@Lorre píše:
Já zas slyšel, že všichni kdo se nechali očkovat mají v sobě Chip, kterým nás sleduje Bill Gates!!
No čip v sobě nemají. Jen se nechali povětšinou zbytečně vopichat. Ale zas jako podpořili zisk farmaceutického průmyslu, což je zajisté chvályhodné ![]()
Na to nás nepotřebuje očkovat, k tomu mu stačí Windows.
@Lorre píše:
@Kfětoslava píše:Děcka, já se ztrácím. Kde končí tupost a začíná recese?
Tak jo. Budu brát chování oponentů jako recesi ![]()
@Andromeda81 píše:
Viz druhá věta.
Názor se vyjádřit nebojí, ale podložit ho zdroji se bojí?
Neboj, jako ta učitelka v Praze nedopadne.
Edit. Nebo se tedy bojíš ty.
@Andromeda81 píše:
Tak jistě, měla jsem i navíc. Můj potenciál zůstal nevyužít. Nebyla jsem zrovna z těch, co by pili nahrazování nedostatek inteligence
Co? Mluvíš jak vietnamec na tržnici.
@Lorre píše:
Co? Mluvíš jak vietnamec na tržnici.
Njn, automatické opravy. Ale zas je to takové síto. Ti inteligentnější pochopí text i tak. ![]()
Už jsem to nedočetla, ale musím reagovat na pár věcí:
@Andromeda81 píše:
Tak jo. Budu brát chování oponentů jako recesi
Testovací otázka: je Země kulatá nebo placatá?
@HloupýFlop píše:
Už jsem to nedočetla, ale musím reagovat na pár věcí:
- Většina z vás, které tu posíláte Babišovce pryč, v jiných diskuzích na takové výzvy reagují ve stylu “Je to internet. Můžu diskutovat, kde chci” atd. …
- K diskuzím s opačným táborem. Nenapadlo vás, že třeba oni se nechtějí bavit s vámi? Pokud s nimi jednáte jako Bigl a ještě kdosi, tak opovrženě a skoro až pomocně, že se pasujete do role toho vzdělanějšího a tudíž s právem ovlivňovat, co to jako je? Jste úplně stejně hodnotní a svéprávní občané, jako ti druzí. To jen vy jste se nasáčkovali do nadřazené pozice. A není to poprvé, nám na gymplu taky cpali placky “Volím Karla” - jakou náhodou byli ti bezplackoví zkoušeni a vyvoláváni mnohem častěji.
- Uznávám, že jisté skupiny prostě jsou snáze ovlivnitelné. Ale s tím se počítá, nemůžeme všichni vydělávat na půl úvazku 100+K při mateřské, ona té vaší povýšené hubě musí prodavačka v neděli odpoledne prodat mlíko, po vašem nadprůměrně inteligentním děcku někdo musí umýt ve škole záchod, a ti lidi nejsou naštěstí nijak omezeni v právech.
- Nevolila jsem ani jednoho, ale bylo mi na blití z té kampaně a je mi na blití z této diskuze. I voliči vítěze snad mají oči a museli vidět, jak silně protibabišovské to je v těch jejich ověřených a věrohodných a jediných správných médiích.
Tahle diskuze byla založena na sdílení radosti stejně smýšlejících. Ti ostatní tu být nemusí
a zavři za sebou
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Viz druhá věta.