Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Little Mouse píše:
Já mám také radost a neskutečnouKonečně jsem zase ucítila naději, že mohu žít v zemi za kterou se nemusím stydět. Škoda, že to tak nevnímá můj manžel, který dal hlas Babišovi. A je přesvědčený o tom že za komoušů bylo líp
Tak to jsem happy, že v tak zásadní věci jsem s manželem zajedno. Se staršími členy rodiny je to horší.
@KalamityJohn píše:
Co to plácáš? Na to že jsi nevolila ze zásady to nějak moc prožíváš. Navíc sliby nikdy nešetřil Babiš - to ti uniklo?
Honzíku, jsem myslela, že se na to díváš s větším nadhledem, odstupem. A taky jsem si myslela, že máš americké občanství (zkratku nepoužiju, na to jsou tady hákliví a beztak by byla špatně). Jak si rozumíme v jídle a chovu zvířat, tak se rozcházíme v politice. I to se stává. Stejně jsi moje internetová platonická láska ze zámoří ![]()
@KalamityJohn píše:
Blbiš je hlavně pro sebe. Hrabe a krade.
A pořád se najdou fouňové, co mu baští vše, co nalže.
Zda se mi to, nebo zmizely některé stránky diskuze proběhlé mezi 11-12?
Asi Babiš nas blokuje ![]()
Taky mám radost! Sice jsou poblité áleje a tak tak žiju, ale HURÁ! Sláva Pavlovi
![]()
@HloupýFlop píše:
Honzíku, jsem myslela, že se na to díváš s větším nadhledem, odstupem. A taky jsem si myslela, že máš americké občanství (zkratku nepoužiju, na to jsou tady hákliví a beztak by byla špatně). Jak si rozumíme v jídle a chovu zvířat, tak se rozcházíme v politice. I to se stává. Stejně jsi moje internetová platonická láska ze zámoří
Občanství mám obojí, to je možný. Českýho bych se nikdy nevzdal. Někdy i volím v českých volbách.
Ale nechci se stydět za svou zemi - a tak jsem si vybral kandidáta, který imho tu ostudu nebude dělat.
Psal jsem to před x stránkama - vojáky z povolání jsem zažil, můj vedoucí ve vodáckým oddíle byl pplk. Ten člověk na mne měl největší vliv hned po rodičích a byl také stejná generace.
Ale tu novou směnu mladých, karieristických gumáků jsem zažil na VK a na vojně a nemám je rád a nevěřím jim. Věřím ale, že PP bude funkci vykonávat lépe než Babiš a proto jsem rád že vyhrál.
Stejně tak mne nebral Trump ale byl lepší alternativou než Hitlery, protože sliboval odvrat od Obamova marasmu. Trump mne přesvědčil činy, 2016 - 2020 bylo nejlepší období co jsem v USA prožil.
IMHO je lidová volba presidenta v ČR blbost, ale už to asi nikdo nikdy nezruší.
@ida007
A co děláš ty? Nežiješ tady? A Palach se v hrobě neobrací. Ono to ani nejde a to co chtěl, to udělal. Byla to jeho vůle, jeho čin. Hůře na tom byli lidé, kteří si vybrat nemohli. Oběti nacistů, komunistických čistek i ti lidé na Ukrajině. A v Německu je to prolezlé nacisty pořád, východoněmeckými agenty také a nově i radikálními islamisty. Co budeš dělat? Kde budeš žít? Všude je prostě něco. Ty žiješ zrovna tak, jako ti lidé co je nechápeš. A asi žít chceš, ne?
@AnnieTRoj píše:
Názor se vyjádřit nebojí, ale podložit ho zdroji se bojí?
Tak víš, tady moc lidí rusky neumí
.
@Capelucia píše:
Tak víš, tady moc lidí rusky neumí.
Umi. Klidne at se pochlapi a aspon JEDNOU sem ten zdroj da… ![]()
@HloupýFlop píše:
Honzíku, jsem myslela, že se na to díváš s větším nadhledem, odstupem. A taky jsem si myslela, že máš americké občanství (zkratku nepoužiju, na to jsou tady hákliví a beztak by byla špatně). Jak si rozumíme v jídle a chovu zvířat, tak se rozcházíme v politice. I to se stává. Stejně jsi moje internetová platonická láska ze zámoří
O moznosti dvojiho obcanstvi jsi nikdy neslysela, co?
Muj sourozenec ma americke i ceske, neni to zas tak vzacne.
@HloupýFlop píše:
Už jsem to nedočetla, ale musím reagovat na pár věcí:
- Většina z vás, které tu posíláte Babišovce pryč, v jiných diskuzích na takové výzvy reagují ve stylu “Je to internet. Můžu diskutovat, kde chci” atd. …
- K diskuzím s opačným táborem. Nenapadlo vás, že třeba oni se nechtějí bavit s vámi? Pokud s nimi jednáte jako Bigl a ještě kdosi, tak opovrženě a skoro až pomocně, že se pasujete do role toho vzdělanějšího a tudíž s právem ovlivňovat, co to jako je? Jste úplně stejně hodnotní a svéprávní občané, jako ti druzí. To jen vy jste se nasáčkovali do nadřazené pozice. A není to poprvé, nám na gymplu taky cpali placky “Volím Karla” - jakou náhodou byli ti bezplackoví zkoušeni a vyvoláváni mnohem častěji.
- Uznávám, že jisté skupiny prostě jsou snáze ovlivnitelné. Ale s tím se počítá, nemůžeme všichni vydělávat na půl úvazku 100+K při mateřské, ona té vaší povýšené hubě musí prodavačka v neděli odpoledne prodat mlíko, po vašem nadprůměrně inteligentním děcku někdo musí umýt ve škole záchod, a ti lidi nejsou naštěstí nijak omezeni v právech.
- Nevolila jsem ani jednoho, ale bylo mi na blití z té kampaně a je mi na blití z této diskuze.I voliči vítěze snad mají oči a museli vidět, jak silně protibabišovské to je v těch jejich ověřených a věrohodných a jediných správných médiích.
Já nevím, no - jestli to spíš nebude tím, že se ten Babiš choval v té kampani opravdu jako pitomec nebo se pitomci, co mu to radili, obklopil. Prokazatelně lhal, choval se hystericky, manipuloval s fakty, nedokázal odpovědět na jasně položenou otázku, stačil udělat mezinárodní ostudu a to, co předváděl s tou válkou bylo skutečně za hranicemi slušnosti. Tak tohle ale zase musejí vidět i voliči poraženého. Nebo ne? Budu ráda za odpověď.
@mroe píše:
Umi. Klidne at se pochlapi a aspon JEDNOU sem ten zdroj da…
Tak jistě. Zde je vidět že to nemá smysl. Co se nehodí do krámu je Ruska propanda. No proamericka Media holt nic protiamerickeho nenapisou ![]()
@KalamityJohn Já rozumím a jak říkám, nevolila jsem (zapomněli jsme si objednat urnu domů, v autě zvracím a pěšky je to 300m, potřebovala bych přenosnou židličku
) a stejně jsem nechtěla ani jednoho.
S tou babiznou souhlas, Trumpa jsem se bála, je dost impulzivní, ale za mě to dal dobře.
A furt váhám, jestli je ta přímá volba dobrý nápad….bývala jsem v mládežnckém parlamentu a byla tam přímá volba předsenictva. Jeden večer přišlo snad 50 “dětí” jakožto nových členů a měli automaticky volební právo (byli to prostě kamarádi kandidátky, neměli se zastupitelstvem nic společného) A jasně, že vyhrála. Po dvou týdnech odstoupila a noví členové taky. Od té doby jsme přepsali stanovy, volit mohli jen ti, kteří měli určitou dobu “ve funkci” nebo byli aspoň členy nebo jinak angažovaní (to bylo upřesněno, z hlavy to už nedám) v mládeži prospěšné činnosti. Takže jo, přímá volba je docela risk, zvlášť když se nechají lidi tak snadno zmanipulovat (na obě strany)
@Wani píše:
O moznosti dvojiho obcanstvi jsi nikdy neslysela, co?Muj sourozenec ma americke i ceske, neni to zas tak vzacne.
Bylo to nutné? Jen jsem prostě nevěděla, že toho využil, to je toho ![]()
@Kfětoslava píše:
Testovací otázka: je Země kulatá nebo placatá?
Placatá. To ví každý.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat