Prezident - mám radost

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2075
29.1.23 16:06
@bigl píše:
Tak kdyby se měli utkat voliči Pavla a Babiše v nějakém IQ kvízu, tak vsadím všecko co mám, na to, že odhadnu, že jak to dopadne a kdo koho převálcuje. :*

Pokud všichni, tak ano - to nerozporuju. Ale ty strašně zobecňuješ, nedokážeš přijmout, že někdo stejné inteligence jako ty (i vyšší) může mít jiný pohled na věc, o to mi jde. Já jsem se nepřišla hádat, já jsem nestranná. A fanatici jsou bohužel v obou táborech :nevim:

• načítám...
35331
29.1.23 16:11
@HloupýFlop píše:
Pokud všichni, tak ano - to nerozporuju. Ale ty strašně zobecňuješ, nedokážeš přijmout, že někdo stejné inteligence jako ty (i vyšší) může mít jiný pohled na věc, o to mi jde. Já jsem se nepřišla hádat, já jsem nestranná. A fanatici jsou bohužel v obou táborech :nevim:

Nejsi nestranna. Tech volicu vyssi inteligence bude jednoznacne vic na strane Pavla. Uz proto, ze si dokazali zjistit informace o moznostech prezidenta, nechytili se planych slibu a nenechali se vystrasit. Vzdyt se podivej, jaky zpusobem vysvetluji volici Babise svoji volbu a ceho se ted, po zvoleni Pavla, boji… :roll: zatim se tu nenasel nikdo, kdo by uvedl nejaky smysluplny argument( krome mobilizace, valky, cen energii…rozvedvika, ksc apod…)

• načítám...
35331
29.1.23 16:12
@HloupýFlop píše:
Pokud všichni, tak ano - to nerozporuju. Ale ty strašně zobecňuješ, nedokážeš přijmout, že někdo stejné inteligence jako ty (i vyšší) může mít jiný pohled na věc, o to mi jde. Já jsem se nepřišla hádat, já jsem nestranná. A fanatici jsou bohužel v obou táborech :nevim:

Tak at sem ten pohled da. Pokud uvede nejake smysluplne duvody, nikdo mu nadavat nebude. Ja ale bohuzel neslysela zatim zadny takovy.

• načítám...
14980
29.1.23 16:13
@mroe píše:
Nejsi nestranna. Tech volicu vyssi inteligence bude jednoznacne vic na strane Pavla. Uz proto, ze si dokazali zjistit informace o moznostech prezidenta, nechytili se planych slibu a nenechali se vystrasit. Vzdyt se podivej, jaky zpusobem vysvetluji volici Babise svoji volbu a ceho se ted, po zvoleni Pavla, boji… :roll: zatim se tu nenasel nikdo, kdo by uvedl nejaky smysluplny argument( krome mobilizace, valky, cen energii…rozvedvika, ksc apod…)

Přesně tak. Flop je klasická představitelka keců typu: “nejsem rasista, ale…” a co se týče války “pravda je někde uprostřed…” :zed:

• načítám...
66815
29.1.23 16:18
@Kfětoslava píše:
Přesně tak. Flop je klasická představitelka keců typu: “nejsem rasista, ale…” a co se týče války “pravda je někde uprostřed…” :zed:

najdi si na fb toho sika, pry nestranna

• načítám...
14980
29.1.23 16:23
@matkabagristy píše:

Dokážu si tu nestrannost představit :lol:

• načítám...
56505
29.1.23 16:25
@HloupýFlop píše:
Už jsem to nedočetla, ale musím reagovat na pár věcí:
  1. Většina z vás, které tu posíláte Babišovce pryč, v jiných diskuzích na takové výzvy reagují ve stylu “Je to internet. Můžu diskutovat, kde chci” atd. …
  1. K diskuzím s opačným táborem. Nenapadlo vás, že třeba oni se nechtějí bavit s vámi? Pokud s nimi jednáte jako Bigl a ještě kdosi, tak opovrženě a skoro až pomocně, že se pasujete do role toho vzdělanějšího a tudíž s právem ovlivňovat, co to jako je? Jste úplně stejně hodnotní a svéprávní občané, jako ti druzí. To jen vy jste se nasáčkovali do nadřazené pozice. A není to poprvé, nám na gymplu taky cpali placky “Volím Karla” - jakou náhodou byli ti bezplackoví zkoušeni a vyvoláváni mnohem častěji.

3) Uznávám, že jisté skupiny prostě jsou snáze ovlivnitelné. Ale s tím se počítá, nemůžeme všichni vydělávat na půl úvazku 100+K při mateřské, ona té vaší povýšené hubě musí prodavačka v neděli odpoledne prodat mlíko, po vašem nadprůměrně inteligentním děcku někdo musí umýt ve škole záchod, a ti lidi nejsou naštěstí nijak omezeni v právech.

4) Nevolila jsem ani jednoho, ale bylo mi na blití z té kampaně a je mi na blití z této diskuze. I voliči vítěze snad mají oči a museli vidět, jak silně protibabišovské to je v těch jejich ověřených a věrohodných a jediných správných médiích.

Co to meleš? Tady se nikdo nepovyšuje na prodavačky. A huby tu nemáme. Tu máš ty. Stačí si přečíst tvůj elaborát.

K pozvracení byla kampaň Babiše. Tím, že strašil lidi. Nejvíce zranitelné občany.

Mimochodem k zblití by ti mělo být z lidí, kteří tu trollí a věří různým hoaxům. A ještě je tu rozšiřují.

• načítám...
Andromeda81
29.1.23 16:25
@Kfětoslava píše:
Přesně tak. Flop je klasická představitelka keců typu: “nejsem rasista, ale…” a co se týče války “pravda je někde uprostřed…” :zed:

No, jenže ona ta pravda uprostřed je. To jen vy zavírate oči pred vším, co odporuje vašemu vidění světa.

• Upravit
35331
29.1.23 16:26
@matkabagristy píše:

Tak, kdyz se povazuje za nestrannou( narozdil od Sika, tedy, zrejme, ten vedel, proc volil Babise), proc mysli, ze nekteri inteligentni lide voli Babise?
Schvalne…

• načítám...
56156
29.1.23 16:27

No, soused pracuje na Hradě. Teď mi říkal, že se těší, až ta parta už zmizí, že to, co dělali teď, byl hnus. A že se hlavně bali, že Babiš v tom bude pokračovat.

• načítám...
14980
29.1.23 16:29
@Andromeda81 píše:
No, jenže ona ta pravda uprostřed je. To jen vy zavírate oči pred vším, co odporuje vašemu vidění světa.
:mrgreen: Ano Hitler hezky maloval. On ve skutečnosti měl možná dobré srdce, viď? :hug:
  • načítám...
56505
29.1.23 16:32
@Kfětoslava píše: :mrgreen: Ano Hitler hezky maloval. On ve skutečnosti měl možná dobré srdce, viď? :hug:

Ona tu napsala v jedné diskuzi, že se lidé za války a komunistů měli dobře. :poblion:
Ona je proruská a komunistická občanka.

• načítám...
18150
29.1.23 16:37
@HloupýFlop píše:

Holky už ti odpověděly za mě. Tak reaguj na ně a možná uved ty racionální důvody, proč je lepší AB než PP. Ja jsem.je bohužel ješte neslyšela. Každý důvod, co tu padl, mě jen utvrzuje v tom, jak jsou na tom mentálně voliči AB.

• načítám...
14980
29.1.23 16:38
@topazio píše:
Ona tu napsala v jedné diskuzi, že se lidé za války a komunistů měli dobře. :poblion:
Ona je proruská a komunistická občanka.

No co dodat

• načítám...
66815
29.1.23 16:43
@jkra píše:
No, soused pracuje na Hradě. Teď mi říkal, že se těší, až ta parta už zmizí, že to, co dělali teď, byl hnus. A že se hlavně bali, že Babiš v tom bude pokračovat.

pustila jsem si VM, nejdrive tam byl pavel. V druhe casti tam byli politolog a ustavni pravnik. Vsichni se tesi, az to hovado, co ohyba ustavu, vyfici.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová