Prezident - mám radost

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
35331
29.1.23 15:03
@inkakřivák píše:
To se zase objeví. U Kornely se to stává pravidelně. A občas i jinde. Netřeba za tím hledat kdovico.

Nehledam. Ale dost to zneprehlednuje diskusi…

• načítám...
18150
29.1.23 15:29
@Kfětoslava píše:
Tahle diskuze byla založena na sdílení radosti stejně smýšlejících. Ti ostatní tu být nemusí :mavam: a zavři za sebou

Já když to tu sem tam čtu, tak jen děkuji a jásám, že v mém nejbližším okolí lidí, kteří jsou pro mě důležití a na kterých mi záleží, mají všichni obdobné politické nastavení. Bo toto bych já asi nedala a takový člověk, jak se tu někteří prezentují, by u mě neskutečně klesl. Tohle to je tady fakt přehlídka tuposti nejtvrdšího zrna. 8o

• načítám...
2075
29.1.23 15:44

@bigl A o tom přesně mluvím. Tohle bych si nikdy, NIKDY nedovolila vypustit z pusy (prstů), ať bych mluvila o komkoliv. Tohle je zase vrchol arogance a umělého pocitu vlastní nadřazenosti, to už tu taky bylo, a ne tak daleko ;)

• načítám...
18150
29.1.23 15:48
@HloupýFlop píše:
@bigl A o tom přesně mluvím. Tohle bych si nikdy, NIKDY nedovolila vypustit z pusy (prstů), ať bych mluvila o komkoliv. Tohle je zase vrchol arogance a umělého pocitu vlastní nadřazenosti, to už tu taky bylo, a ne tak daleko ;)

Možná jsem arogantní a nadřazená, ale jestli je někdo schopný volit tupce, primitiva, trestně stíhaného člověka, samolibého nadutce bez špetky sebereflexe a prokazatelného lháře, tak je na stejné úrovni jak on, nebo má tak nízký intelekt, že tohle vůbec není schopný rozlišit, tam u těch druhých to teda omlouvám, ti nejsou zodpovědní za své jednání. :hug:

• načítám...
35331
29.1.23 15:49
@HloupýFlop píše:
@bigl A o tom přesně mluvím. Tohle bych si nikdy, NIKDY nedovolila vypustit z pusy (prstů), ať bych mluvila o komkoliv. Tohle je zase vrchol arogance a umělého pocitu vlastní nadřazenosti, to už tu taky bylo, a ne tak daleko ;)

Souhlasila bych s tebou, kdyby Babisova kampan nebyla tak kontroverzne vedena, s cilem oslovit konkretni skupinu volicu. A ta skupina volicu bohuzel nepatri mezi intelektualni spicku. A vysledky voleb tomu bohuzel odpovidaji. Jiste se najdou vyjimky, ale taky se naslo dost lidi, kterym se diky tomu znechutil. Bohuzel to tak je, staci se podivat na to, kde Babis vyhral a zamyslet se proc asi.

• načítám...
14980
29.1.23 15:54
@bigl píše:
Já když to tu sem tam čtu, tak jen děkuji a jásám, že v mém nejbližším okolí lidí, kteří jsou pro mě důležití a na kterých mi záleží, mají všichni obdobné politické nastavení. Bo toto bych já asi nedala a takový člověk, jak se tu někteří prezentují, by u mě neskutečně klesl. Tohle to je tady fakt přehlídka tuposti nejtvrdšího zrna. 8o

Já už dopoledne požádala adminy o zamknutí. Nechci, aby se tu rozpínali Babišovci a diskuze sklouzla jinam, než proč byla založena. S lidmi, co jim vyhovuje úroveň babišovy politiky, si nemám co říct.

• načítám...
2075
29.1.23 15:55
@bigl píše:
Možná jsem arogantní a nadřazená, ale jestli je někdo schopný volit tupce, primitiva, trestně stíhaného člověka, samolibého nadutce bez špetky sebereflexe a prokazatelného lháře, tak je na stejné úrovni jak on, nebo má tak nízký intelekt, že tohle vůbec není schopný rozlišit, tam u těch druhých to teda omlouvám, ti nejsou zodpovědní za své jednání. :hug:

S prvními slovy souhlasím, ten zbytek jsou milionkrát omleté fráze, které už ztratily význam. Ty naštěstí nerozhoduješ o tom, kdo nabyde volební právo. A divila by ses, kolik voličů Babiše by tě ve vědomostním kvízu, šachách, doplň si co chceš, převálcovalo….ale chápu, že to pro někoho tak samolibého není příjemné. A pro jistotu opakuju - nejsem jeho volička.

• načítám...
18150
29.1.23 15:56
@Kfětoslava píše:
Já už dopoledne požádala adminy o zamknutí. Nechci, aby se tu rozpínali Babišovci a diskuze sklouzla jinam, než proč byla založena. S lidmi, co jim vyhovuje úroveň babišovy politiky, si nemám co říct.

No je to tu přehlídka, skvostů. Ale i tak, je nás pořád většina, co máme fakt radost a slavíme. Jak mi říkala jedna známá, že oni doma radostí i brečeli. To mě dojalo. Tak konečně v čele státu někdo, za koho se nemusíme ve světě stydět. Huráááá :pankac: :andel:

• načítám...
14980
29.1.23 15:57
@bigl píše:
No je to tu přehlídka, skvostů. Ale i tak, je nás pořád většina, co máme fakt radost a slavíme. Jak mi říkala jedna známá, že oni doma radostí i brečeli. To mě dojalo. Tak konečně v čele státu někdo, za koho se nemusíme ve světě stydět. Huráááá :pankac: :andel:

Taky jsem si plákla 8)

• načítám...
18150
29.1.23 15:59
@HloupýFlop píše:
S prvními slovy souhlasím, ten zbytek jsou milionkrát omleté fráze, které už ztratily význam. Ty naštěstí nerozhoduješ o tom, kdo nabyde volební právo. A divila by ses, kolik voličů Babiše by tě ve vědomostním kvízu, šachách, doplň si co chceš, převálcovalo….ale chápu, že to pro někoho tak samolibého není příjemné. A pro jistotu opakuju - nejsem jeho volička.

Tak kdyby se měli utkat voliči Pavla a Babiše v nějakém IQ kvízu, tak vsadím všecko co mám, na to, že odhadnu, že jak to dopadne a kdo koho převálcuje. :*

• načítám...
2075
29.1.23 15:59
@mroe píše:
Souhlasila bych s tebou, kdyby Babisova kampan nebyla tak kontroverzne vedena, s cilem oslovit konkretni skupinu volicu. A ta skupina volicu bohuzel nepatri mezi intelektualni spicku. A vysledky voleb tomu bohuzel odpovidaji. Jiste se najdou vyjimky, ale taky se naslo dost lidi, kterym se diky tomu znechutil. Bohuzel to tak je, staci se podivat na to, kde Babis vyhral a zamyslet se proc asi.

Chápu, ale proč tu pak mluvíte o slušnosti a vzdělanosti, když se pak vyjadřujete jako Bigl nebo zakladatelka? Vždyť v tom není rozdíl…..

• načítám...
35331
29.1.23 16:02
@HloupýFlop píše:

Kolik? Volby ukazaly dost presne, proc a kdo volil Babise. I kdyby ses preskocila, statistika je jasna. A muze si za to sam.

• načítám...
18150
29.1.23 16:04
@HloupýFlop píše:
Chápu, ale proč tu pak mluvíte o slušnosti a vzdělanosti, když se pak vyjadřujete jako Bigl nebo zakladatelka? Vždyť v tom není rozdíl…..

Pokud se někdo zastává hlupáka, manipulátora a lháře, tak je stejný jak on. Co je na tom neslušného, když to tak řeknu? :think:

• načítám...
35331
29.1.23 16:04
@HloupýFlop píše:

Mne je jedno, jak se kdo vyjadruje. Kdyz se pujdes zeptat do Chanova, kde Babis vyhral, jak s tebou budou mluvit? Jak si Babis vedl kampan, tak to dopadlo. Je to jeho chyba, to on, a schvalne, rozdelil volice. Ale nebyl v tom sam, zacal uz Zeman.

• načítám...
18304
29.1.23 16:06

Už ty hádky ukončete a ukažte že, můžeme vedle sebe normálně žít, bez ohledu kdo koho volil

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová