Prezident - mám radost

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Andromeda81
29.1.23 16:45
@Kfětoslava píše: :mrgreen: Ano Hitler hezky maloval. On ve skutečnosti měl možná dobré srdce, viď? :hug:

Odbočujes od tematu. Ale i o druhé světové se nám některé věci neříkají. Ono to nebývá tak, že by jedna postava/strana mohla za všechno zlo světa. Ale lidé holt mají potřebu stát na straně ideálního dobrá, které neexistuje. A tak se pod maskou boje za demokracii a lidská práva dělají pěkně svinarny.

• Upravit
6424
29.1.23 16:46
@HloupýFlop píše:
Já jsem na debaty neměla žaludek, takže opravdu nevím. I kdyby byl sebehorší, tak titulky si prostě nemůžou dovolit nadržovat jednomu. Mají být nestranné, apolitické. Mít sílu, tak to běžím hodit Andrejovi, třeba už jenom proto - tohle nám přišlo do schránky. To prostě není v pořádku (a nebylo by, ani kdyby se jména prohodila).

Forum není žádné nestranné medium. Tohle je prostě to samé jako byl dopis od Andreje, kde kritizoval vládu i generála, Takže tím prosím tě, neargumentuj.

• načítám...
2075
29.1.23 16:48

Já to vzdávám, nemám na to nervy a popravdě ani náladu. Jste všechny moc úžasné, jen vy víte, kde je pravda, jen vy jste chytré a jen vaše volba je přijatelná. My, které balancujeme mezi, tím získáváme další důvod posunout se dál od vás. Bez vašeho dovolení se jdu kochat svým marodem.

Diskuze o politice jsou fakt zlo, a všimněte si, že nejvíc tu ryjou stále ty samé, váš kandidát vyhrál, tak buďte rády a nechte nám naše názory, už je stejně pozdě.

Tímto plním přání zakladatelky a na neshledanou :roll:

• načítám...
14980
29.1.23 16:53
@Andromeda81 píše:
Odbočujes od tematu. Ale i o druhé světové se nám některé věci neříkají. Ono to nebývá tak, že by jedna postava/strana mohla za všechno zlo světa. Ale lidé holt mají potřebu stát na straně ideálního dobrá, které neexistuje. A tak se pod maskou boje za demokracii a lidská práva dělají pěkně svinarny.

Jejda, tak budeme i zpochybňovat zvěrstva 2. sv. války?!! Vezmi si ty ostatní kamarádky a odskotačte spolu mezi své :roll: :roll:

• načítám...
3160
29.1.23 16:55
@Capelucia píše:
Tak víš, tady moc lidí rusky neumí :nevim:.

Já umím, tak mi ten zdroj předložte.

• načítám...
1389
29.1.23 16:56

A prispevky stale mizi… Treba se nekdy najdou.

• načítám...
35351
29.1.23 17:03
@HloupýFlop píše:
Já to vzdávám, nemám na to nervy a popravdě ani náladu. Jste všechny moc úžasné, jen vy víte, kde je pravda, jen vy jste chytré a jen vaše volba je přijatelná. My, které balancujeme mezi, tím získáváme další důvod posunout se dál od vás. Bez vašeho dovolení se jdu kochat svým marodem.

Diskuze o politice jsou fakt zlo, a všimněte si, že nejvíc tu ryjou stále ty samé, váš kandidát vyhrál, tak buďte rády a nechte nám naše názory, už je stejně pozdě.

Tímto plním přání zakladatelky a na neshledanou :roll:

Ted, kdyz jsme po tobe chtely nejaky argument pro volbu Babise, najednou odchazis? Bez odpovedi? No, tak se ale potom nediv, mela jsi sanci nam to vysvetlit a dopadlo to stejne jako vzdycky. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zadne prekvapeni…zadne argumenty.
Jak ma potom nekdo verit, ze i Babis ma nejake inteligentni volice? :nevim:

• načítám...
66816
29.1.23 17:08
@Kfětoslava píše:
Jejda, tak budeme i zpochybňovat zvěrstva 2. sv. války?!! Vezmi si ty ostatní kamarádky a odskotačte spolu mezi své :roll: :roll:

ano, ano, mela jsem tu cest, jsou to chumlackove

• načítám...
Andromeda81
29.1.23 17:31
@Kfětoslava píše:
Jejda, tak budeme i zpochybňovat zvěrstva 2. sv. války?!! Vezmi si ty ostatní kamarádky a odskotačte spolu mezi své :roll: :roll:

Tady nejde o zpochybňovani nějakých konkrétních události, ale o to, jakým způsobem jsou informace prezentovány veřejnosti. Kde je zakázáno pochybovat, prepadaji mne pochybnosti.

• Upravit
ludmilaadamkova
29.1.23 17:37
@Andromeda81 píše:
Tady nejde o zpochybňovani nějakých konkrétních události, ale o to, jakým způsobem jsou informace prezentovány veřejnosti. Kde je zakázáno pochybovat, prepadaji mne pochybnosti.

Ano Hitler byl gentleman a myslel to dobře. Chtěl jen nastolit celosvetomi mír na celé planetě a holt se muselo něco ošklivého stát aby byl ten mír. :mrgreen:

Osvětim byl takovej tábor kde byla úžasná myšlenka Arbeit machr Frei.. například. Holt nepochopený génius.

• Upravit
15916
29.1.23 17:37
@Andromeda81 píše:

Ono se strašně špatně poslouchá, že na ČR se před válkou všichni vyflákli, že SSSR uzavřelo pakt s nacistickým Německem a že když Němci napadli SSSR, tak SSSR nejvíce pomáhaly USA. Tahle skutečná pravda vůbec nekoreluje s tím, jaké lži tady hlásáš, placená ruská agentko.

• načítám...
12503
29.1.23 17:39
@Wani píše:
Lucie rada siri dezinformace.

To není ani dezinformace, ten článek byl prostě o něčem jiném.

• načítám...
18304
29.1.23 17:40
@Andromeda81 píše:

Pokud chceš znát pravdu, vždy si jí můžeš nastudovat, třeba v odborné literatuře, jistě by ti to prospělo víc, než tady plácat nesmysly x dnů na netu

• načítám...
12503
29.1.23 17:41
@Andromeda81 píše:

Které?

• načítám...
Andromeda81
29.1.23 17:44
@DanielaD píše:
Pokud chceš znát pravdu, vždy si jí můžeš nastudovat, třeba v odborné literatuře, jistě by ti to prospělo víc, než tady plácat nesmysly x dnů na netu

Odborná literatura bývá poplatna době.
Lepsi studovat třeba tehdejší legislativu ;)

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová