Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Andromeda81 píše:
Viz například zákon 300/1938 Sb. §1, nebo Ahnenpass str. 41 druhý odstavec odspodu.
Jde o smlouvu, nikoliv zakon. Podstatny rozdil, pokud to dokazes pochopit.
@Andromeda81 píše:
Viz například zákon 300/1938 Sb. §1, nebo Ahnenpass str. 41 druhý odstavec odspodu.
dej pořádný odkaz, podle toho co tady nahazuješ je árijský původ
@bigl píše:
Já když to tu sem tam čtu, tak jen děkuji a jásám, že v mém nejbližším okolí lidí, kteří jsou pro mě důležití a na kterých mi záleží, mají všichni obdobné politické nastavení. Bo toto bych já asi nedala a takový člověk, jak se tu někteří prezentují, by u mě neskutečně klesl. Tohle to je tady fakt přehlídka tuposti nejtvrdšího zrna.
Jsem na tom stejně. Přes něco prostě nejede vlak - například Babiš, Zeman nebo Biden, Obama, Hillary, Pelosi, Schumer, Schiff nebo ta kráva AOC. Nejsem tolerantní natolik abych chápal pitomce co je volí.
@Andromeda81 píše:
Tady nejde o zpochybňovani nějakých konkrétních události, ale o to, jakým způsobem jsou informace prezentovány veřejnosti. Kde je zakázáno pochybovat, prepadaji mne pochybnosti.
Jakým způsobem jsou prezentovány, které presne? Fakt by mě to zajímalo. ![]()
@Tessemi32 píše: Češi no..však většina brzy pochopí a zapláče
Pokud jsi Ceska a zijes tu a neplánujes stehovani, tak budes plakat taky. Neboj. ![]()
@Birdonawire píše:
Jde o smlouvu, nikoliv zakon. Podstatny rozdil, pokud to dokazes pochopit.
Omlouvám se ta nesprávne užitý termín. Nicméně i některé mezinárodní smlouvy jsou součástí právního řádu.
Ale hlavně podstatný je obsah.
@DanielaD píše:
dej pořádný odkaz, podle toho co tady nahazuješ je árijský původ
To je takový průkaz a v tom je, třeba na té strane 41 v tom druhém odstavci odspoda takové zajímavé povidani. Google to taky umí najit ![]()
@AnnieTRoj píše:
Já umím, tak mi ten zdroj předložte.
To bylo k Lucii - proč nikdy nikde neudává zdroje… jenom si točí své nesmysly.
Já rusky neumím
. Až tolik let nemám
.
@KalamityJohn píše:
Jsem na tom stejně. Přes něco prostě nejede vlak - například Babiš, Zeman nebo Biden, Obama, Hillary, Pelosi, Schumer, Schiff nebo ta kráva AOC. Nejsem tolerantní natolik abych chápal pitomce co je volí.
Tak ty jsi taková nezasjatuljovatelna osobnost. Lidi co znám a nesnasi Babiše a Zemana, tak Hillary a Bidetovi většinou fandí.
@matkabagristy píše:
PP mel na otazky VM tykajici se ukrajiny odpovidat: ja chci mir, zalolam kamosum, bude summit
Nejakym kamosum mel dneska volat. ![]()
@Alladina píše:
Které?
Ja asi ani nevim, jestli chci znat odpoved, kdyby naahodou nejaka prisla. To zas bude…🤢
Já trochu odbočím. Babiš v některých debatách, např. ČT říkal, že má nadaci, která finančně podporuje samoživitelky. Máte s tím některá zkušenost, nebo ve vašem okolí někdo? On řekl během debat tolik polopravd a dokazatelných lží, že nevím, co mu mám věřit. Díky za odpovědi.
@Dana066 píše:
Já trochu odbočím. Babiš v některých debatách, např. ČT říkal, že má nadaci, která finančně podporuje samoživitelky. Máte s tím některá zkušenost, nebo ve vašem okolí někdo? On řekl během debat tolik polopravd a dokazatelných lží, že nevím, co mu mám věřit. Díky za odpovědi.
on má několik charit, nadací a pořád se s tím chvástá
ze svého okolí- kamarádce „pomohl“, když jí ochrnula dcera, nějaký finanční dar na rehabilitace, který byl podmíněn, že bude probíhat u něho na nějaké soukromé klinice - má jich nepřeberné množství, takže takový dar nedar, nevyužila toho
vím, že často posílá peníze, tam kde chybí nějaká částka, tak doloží…
za toto má u mě jeden bod, jinak je u mě stále v mínusu
je to Nadace AGROFERT, se kterým nemá nic společného ![]()
Příspěvek upraven 29.01.23 v 19:00
@Capelucia píše:
To bylo k Lucii - proč nikdy nikde neudává zdroje… jenom si točí své nesmysly.Já rusky neumím. Až tolik let nemám
.
Aha, nějak se v tom ztrácím (mizí komentáře). Já si také ve 25 letech nepřipadám stará
.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat