Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Andromeda81 píše:
Tak jistě. Zde je vidět že to nemá smysl. Co se nehodí do krámu je Ruska propanda. No proamericka Media holt nic protiamerickeho nenapisou
Nema? Kdyz to nikdy ani nezkusila? Ale, ze ma podporu zrovna u tebe, me vubec neprekvapuje.
@HloupýFlop Kašli na volby. Je pěkně, jdi na procházku, to je mnohem lepší. A dej si něco dobrého.
Sleduji čt 1.
Valecny stavy kecy už začínají. To měl Pavlík říkat před volbami. No, naštěstí prezident opravdu nikam voják vyslat nemůže.
Ale jako je zvolen český prezident a nejvíc se řeší ukrajina ![]()
@hanka.br. píše:
Já nevím, no - jestli to spíš nebude tím, že se ten Babiš choval v té kampani opravdu jako pitomec nebo se pitomci, co mu to radili, obklopil. Prokazatelně lhal, choval se hystericky, manipuloval s fakty, nedokázal odpovědět na jasně položenou otázku, stačil udělat mezinárodní ostudu a to, co předváděl s tou válkou bylo skutečně za hranicemi slušnosti. Tak tohle ale zase musejí vidět i voliči poraženého. Nebo ne? Budu ráda za odpověď.
Já jsem na debaty neměla žaludek, takže opravdu nevím. I kdyby byl sebehorší, tak titulky si prostě nemůžou dovolit nadržovat jednomu. Mají být nestranné, apolitické. Mít sílu, tak to běžím hodit Andrejovi, třeba už jenom proto - tohle nám přišlo do schránky. To prostě není v pořádku (a nebylo by, ani kdyby se jména prohodila).
@mroe píše:
Nema? Kdyz to nikdy ani nezkusila? Ale, ze ma podporu zrovna u tebe, me vubec neprekvapuje.
No, já už to pravě zkusila. A byla jsem důrazně napomenuta. ![]()
@HloupýFlop píše:
Já jsem na debaty neměla žaludek, takže opravdu nevím. I kdyby byl sebehorší, tak titulky si prostě nemůžou dovolit nadržovat jednomu. Mají být nestranné, apolitické. Mít sílu, tak to běžím hodit Andrejovi, třeba už jenom proto - tohle nám přišlo do schránky. To prostě není v pořádku (a nebylo by, ani kdyby se jména prohodila).
No vidíš. Tak to já jsem se na ně zase podívala, abych si udělala vlastní úsudek bez ohledu na to, co nějaký blbeček nahází do schránek. A na základě nějakých vhozených nesmyslů někoho volit? To jako vážně?
@HloupýFlop píše:
Já jsem na debaty neměla žaludek, takže opravdu nevím. I kdyby byl sebehorší, taktitulky si prostě nemůžou dovolit nadržovat jednomu. Mají být nestranné, apolitické. Mít sílu, tak to běžím hodit Andrejovi, třeba už jenom proto - tohle nám přišlo do schránky. To prostě není v pořádku (a nebylo by, ani kdyby se jména prohodila).
To je dost naivni predstava. Tisk neni a nikdy nebude apoliticky.
@inkakřivák píše:
@HloupýFlop Kašli na volby. Je pěkně, jdi na procházku, to je mnohem lepší. A dej si něco dobrého.
@Birdonawire píše:
To je dost naivni predstava. Tisk neni a nikdy nebude apoliticky.
Proto je mi z toho tak zle, trošku jsem asi doufala
@HloupýFlop píše:
Ale to je tvoje chyba, ze sis nechtela udelat obrazek sama. Mne zas prisel do schranky nejaky pamflet od Babise. Hodila jsem ho do kose bez cteni. Ale fakt me to nepresvedcilo delat neco z trucu, to je totiz uplne nejhloupejsi duvod. Aspon u dospelych…to delaji deti.
@Andromeda81 píše:
Sleduji čt 1.
Valecny stavy kecy už začínají. To měl Pavlík říkat před volbami. No, naštěstí prezident opravdu nikam voják vyslat nemůže.
Ale jako je zvolen český prezident a nejvíc se řeší ukrajina
PP mel na otazky VM tykajici se ukrajiny odpovidat: ja chci mir, zalolam kamosum, bude summit ![]()
@HloupýFlop Tak to je mi líto, tady svítí i sluníčko. Občas.
Mně spíš naštvalo, že vlastně už před prvním kolem pořád média žvanil a jen o trojce Babiš - Nerudová -Pavel. Tyhle letáky mne nechávaly úplně chladnou, to šlo rovnou na podpal.
Nenervuj se, hod se co možná do klidu. Přeju ti ať to nechytíš od dětí.
Příspěvek upraven 29.01.23 v 13:11
@hanka.br. @mroe Prostě už jsem neměla nervy na to, abych neustále četla/slyšela, co je špatně na tom druhém. Je to taková slovní verze bitky a od těch já zdrhám, dělají mi úplně stejně zle. A když mi to někdo narve až do baráku tak jo, začnu už být nasupená a možná i trucovat. Tv nemám, otevřu jen Novinky a i tam vidím, jak jsou ty titulky nakloněny PP, pak mi pošle mamka konspirace z třikrát zablokovaného webu a pak čemu máš věřit? Jako jo, přiznám se, teď mám mnohem důležitější starosti, než prezidenta, možná proto jsem na to ani neměla moc kapacitu, abych to prostudovala. Ale i v tomto stavu jsem viděla, jak toho Pavla tlačí dopředu ![]()
Kam mi zmizel živý záběr z Babisova štábu ![]()
@HloupýFlop píše:
@hanka.br. @mroe Prostě už jsem neměla nervy na to, abych neustále četla/slyšela, co je špatně na tom druhém. Je to taková slovní verze bitky a od těch já zdrhám, dělají mi úplně stejně zle. A když mi to někdo narve až do baráku tak jo, začnu už být nasupená a možná i trucovat. Tv nemám, otevřu jen Novinky a i tam vidím, jak jsou ty titulky nakloněny PP, pak mi pošle mamka konspirace z třikrát zablokovaného webu a pak čemu máš věřit? Jako jo, přiznám se, teď mám mnohem důležitější starosti, než prezidenta, možná proto jsem na to ani neměla moc kapacitu, abych to prostudovala. Ale i v tomto stavu jsem viděla, jak toho Pavla tlačí dopředu
fakt se ptas, jestli mas verit retezaku z konspiracniho webu? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat