Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jednoduse…proste to Babis prehnal.
Psala jsem to uz po jeho prvnim projevu, po prohre v prvnim kole.
Tohle uz bylo na hodne lidi moc…
staci se podivat na to, jaci lide ho hlavne volili…
@Kfětoslava píše:
Tahle diskuze byla založena na sdílení radosti stejně smýšlejících. Ti ostatní tu být nemusía zavři za sebou
Tak to sis měla založit uzavřenou skupinu ![]()
@Andromeda81 píše:
Tak to sis měla založit uzavřenou skupinu
Mě nenapadlo, že se tu sejde tolik blbek, když už název vypovídá, z jakého jsem tábora.
@HloupýFlop píše:
Už jsem to nedočetla, ale musím reagovat na pár věcí:
- Většina z vás, které tu posíláte Babišovce pryč, v jiných diskuzích na takové výzvy reagují ve stylu “Je to internet. Můžu diskutovat, kde chci” atd. …
- K diskuzím s opačným táborem. Nenapadlo vás, že třeba oni se nechtějí bavit s vámi? Pokud s nimi jednáte jako Bigl a ještě kdosi, tak opovrženě a skoro až pomocně, že se pasujete do role toho vzdělanějšího a tudíž s právem ovlivňovat, co to jako je? Jste úplně stejně hodnotní a svéprávní občané, jako ti druzí. To jen vy jste se nasáčkovali do nadřazené pozice. A není to poprvé, nám na gymplu taky cpali placky “Volím Karla” - jakou náhodou byli ti bezplackoví zkoušeni a vyvoláváni mnohem častěji.
- Uznávám, že jisté skupiny prostě jsou snáze ovlivnitelné. Ale s tím se počítá, nemůžeme všichni vydělávat na půl úvazku 100+K při mateřské, ona té vaší povýšené hubě musí prodavačka v neděli odpoledne prodat mlíko, po vašem nadprůměrně inteligentním děcku někdo musí umýt ve škole záchod, a ti lidi nejsou naštěstí nijak omezeni v právech.
- Nevolila jsem ani jednoho, ale bylo mi na blití z té kampaně a je mi na blití z této diskuze. I voliči vítěze snad mají oči a museli vidět, jak silně protibabišovské to je v těch jejich ověřených a věrohodných a jediných správných médiích.
Ano, někdo se povyšuje. To uznávám. Ale platí to i na opačnou stranu tábora. Oni mají oči otevřené, nenechají se opít rohlíkem, výhružky, že ještě uvidíme.
Neopovrhuji žádným zaměstnáním (pokud je v souladu se zákony). Ale i prodavačka může umět kriticky myslet, ne?
Musím říct, že to je velmi příjemný pocit vidět někde prezidenta v médiích a nevypinat to hned s nutnou dávkou sprostých slov
.
@Kfětoslava píše:
Mě nenapadlo, že se tu sejde tolik blbek, když už název vypovídá, z jakého jsem tábora.
No, nás právě napadlo už podle názvu, že se tu dost blbek sejde. Tak jsme přišli trochu zdejším epipi pocechrat pericka ![]()
@Kfětoslava píše:
Největší blbka jsi tady ty vzhledem k tomu, jak se chováš a vzhledem k tvým omezeným myšlenkovým pochodům ![]()
@Kfětoslava píše:
Tahle diskuze byla založena na sdílení radosti stejně smýšlejících. Ti ostatní tu být nemusía zavři za sebou
To je mi docela fuk ![]()
@Cathy.Doll píše:
Největší blbka jsi tady ty vzhledem k tomu, jak se chováš a vzhledem k tvým omezeným myšlenkovým pochodům
Tak jestli je největší to nevím. Přinejmenším zde má silnou konkurenci ![]()
@Andromeda81 píše:
No, nás právě napadlo už podle názvu, že se tu dost blbek sejde. Tak jsme přišli trochu zdejším epipi pocechrat pericka
Pa. Mrzí tě, že nevyhrál Babiš, ale jdi si kňučet jinam. K sobě rovným. Chánov volil jako ty, tam si pokecáš ![]()
@Cathy.Doll píše:
Největší blbka jsi tady ty vzhledem k tomu, jak se chováš a vzhledem k tvým omezeným myšlenkovým pochodům
Neutoc laskavě na inteligentní volicku co nám zachraňuje důstojný demokratický stát. Měla bys ji poděkovat a uznat, že měla pravdu ![]()
@HloupýFlop píše:
To je mi docela fuk
@Lorre píše:
Neutoc laskavě na inteligentní volicku co nám zachraňuje důstojný demokratický stát. Měla bys ji poděkovat a uznat, že měla pravdu
@Kfětoslava píše:
Pa. Mrzí tě, že nevyhrál Babiš, ale jdi si kňučet jinam. K sobě rovným. Chánov volil jako ty, tam si pokecáš
Tady si pokecáme taky.
@Kfětoslava píše:Aha, tak jo. Protože jít mezi své je náročné, chápu.
Ona je tu mezi svými ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat