Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@paja120 píše: Více
Děti jsou zdá se v pohodě. Deváťák, sedmák i páťačka.
@iva2009 píše: Více
Jo, nám je posílala škola a taky měla výsledky zveřejněné na svých stránkách. Ale letos mají zakázané, teda ty jejich stránky, archy asi poslat můžou. Navíc od 10.5.by měly být v Dipsy, ne výsledky, jen body za Cermat a ty archy.
Jsem míň nervozní než jsem čekala, že budu. Kluk je v pohodě úplně, má to na salámu, dokonce ani netuší, kolik může mít bodů, nepočítal si to a domů listy taky nepřinesl, abych se mohla podívat. Řekne mi - já myslím, že dobrý, tak buď v klidu, matko
Hrozně mu tenhle životní postoj závidím ![]()
Holky, prosím, dejte vědět, až někdo budete mít zprávu, že už to v DIPSy je. Teď myslím alespoň ty body, co mají být dneska. Děkuji ![]()
Dneska je mají mít pouze školy, v Dipsy pro rodiče to má být 10.-12.5., prý.
@Me Mimmix takhle to mělo moje dítě. Prý „Už je to napsaný, dobrý. Už to neovlivním. Dozvím se to xx května tak jako tak.“ A víc to neřešilo.
@zrcadlo píše: Více
Posunuli to a v Dipsy by měly být ty archy až 12.5.
Od toho 12.5.taky většinou mají školy nahlížení do spisu.
Synátor je úplně v klidu, prý mami já vím, že se tam dostanu. Trochu mu závidím, ale tak nejsem nějak nervózní. Když tak na 2. školu by se dostal určitě, takže prostě uvidíme, něco bude. ![]()
@Francis6 píše: Více
prosím a jak to víš, kde je to uvedené?
já na to číhám, že už to bude každou chvilku a ty přijdeš s takovou zprávou ![]()
„Naše“ škola informuje vždycky přesně, loni si teda dovolila dát celkové výsledky už téměř o týdne dřív a bylo z toho velké „halo“, museli je stáhnout a zveřejnit je ( v nezměněné podobě) až toho 15. Ale rodiče už měli mejlem archy.
Ale Cermat těsně před ty termíny (kromě toho 15.5.) taky měnil.
@Me Mimmix píše: Více
Jako že už ti poslali letošní výsledky přijímaček? Že oni se k tomu nějak dostanou? ![]()
Ne, poslali jen termíny, jak postupuje Cermat a školy. To samé jako je v tom odkazu ze školy, ta je k tomu ale ještě omáčka. Loni to taky posílali, ale pořád opravovali, protože Cermat to měnil. Nakonec až na výjimky byly ty výsledky opravdu až 15.
Tak kolegyně už ve škole dneska viděla opravené záznamové archy dcery, které se hlásí na 8-mi leté gymnázium. Mohla si to i ofotit a zná tedy body. Asi první vlaštovka. Odpoledne bude znát i výsledky školní zkoušky a kompletní body (zatím tedy bez pořadí). Ale alespoň něco…