Přijímačky na VŠ 2012/2013
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
no někdo má v hlavě jinej v knížkách, my co už jsme blíž k senilitě musíme začínat brzy
![]()
Ahoj holky, nečetla jsem všechny příspěvky, nehlásí se některá na Sociální vědy UK v Praze? Já se budu tento týden objednávat na kurzy NSZ… Už teď se teda začínám učit ![]()
sterezie a už jsi zkoušela ten jejich oborový test z roku 2011 co mají na stránkách?
madla21 píše:
sterezie a už jsi zkoušela ten jejich oborový test z roku 2011 co mají na stránkách?
madlo
já je jen prolítávala, ale nic těžkýho, taková základní gramatika, co se vcelku dá našprtat, nejhorší mi teda přišlo to opravování chyb, to je vcelku masakr
a co jsem koukala, tak vlastně, pokud uděláš oborový test, tak jsi za vodou, třeba snad loni byl percentil posledního přijatého 9,7
![]()
- Upravit
Terrezka píše:
Ahoj holky, nečetla jsem všechny příspěvky, nehlásí se některá na Sociální vědy UK v Praze? Já se budu tento týden objednávat na kurzy NSZ… Už teď se teda začínám učit
Ahoj, teď se nehlásím, ale hlásila jsem se ve čtvrťáku, na jaký obor, přímo na FSV? ![]()
- Upravit
Ahoj holky,
tak já se též hlásím. Ale zatím tápu, jestli to mám zrealizovat, protože mám tu školu 400km
Je to navazující mgr. na porodní bábu v Ostravě ![]()
Poradí mi někdo, jak je to v Praze s psychologií? Nevíte, jestli je tam nějaká kombinovaná forma magisterské?
Rhi - ty jsi odvážná - medina by mě lákala, ale neumím si představit to s prckem zvládat, školu, domácnost, moc obdivuji Tvé odhodlání
![]()
Studium předškolní pedagogiky
Nevím, ale někdo se tu ptal na studium předškolní pedagogiky + přijímačky. Já tyto přijímačky dělala i když ne na fakultu co uvádíte. Ale dívala jsem se na požadavky. Vše v požadavcích je vlastně to, co se učí na SPgŠ. Pokud budou testy co uvádí, nejlepší je si literaturu sehnat a opravdu se učit. Talentovky se moc naučit nedají. Důležité je umět kreslit, mít cit pro barvy, já musela kreslit zátiší dle modelu, míchat barvy......v HV zpívat píseň (sama jsem si mohla vybrat)od určeného zahraného tónu,v různých tóninách. Dál zazpívat zahraný tón, určovat hrané dvojzvuky, trojzvuky, kolik hraných tónů......umět vytleskat dle zadání rytmus.TV nebyl zas tak jednoduchý, musela jsem předvést sestavu z předem zadaných prvků. Byl tam též psychologicko - pedagogický pohovor, řečové dovednosti.
Jinak zvažte hlavně, zda opravdu se hlásit, protože myslet si, když už se dostanu to nějak dopadne......ale potom přijde praxe a všechno a hlavně např. nástroj,zpěv, VV budete používat denně…
V Tv nám nikdo nic neusnadňuje, nikoho nezajímá, že je mi tolik a tolik, musím zvládnout VŠE, přemety, stojky, kotouly ,kladinu, běh na čas,zkoušku z plavání, gymnastické sestavy.
Jinak je asi dobré co se týká hudebky zajít si někde do ZUŠ a cvičit zpěv, přípravu atd. s dozorem. Hlavně Vám řeknou, zda to vůbec má smysl.Protože na nástroj se naučí hrát i úplně hudebně hluchý člověk! Ale potom to spojit s hlasem je těžké.
Ještě k té škole, určitě co tu uvádíte bude kvalitní škola, už jen podle těch přijímaček,vybírají talentovaného člověka, ne jako např. v Olomouci, podle nějakého testu a je jedno, jestli ten člověk umí vůbec zpívat a má nějaké vlohy a nadání.
Jinak se hlásím právě do Olomouce na UMŠ a Spec. pedagogiku předškolního věku. Letos končím UMŠ - vychovatelství na nástavbě.
Držím všem pěsti u přijímaček! ![]()
- Upravit
Viktorie Vivien píše:
Ahoj holky,
tak já se též hlásím. Ale zatím tápu, jestli to mám zrealizovat, protože mám tu školu 400km![]()
Je to navazující mgr. na porodní bábu v Ostravě
Poradí mi někdo, jak je to v Praze s psychologií? Nevíte, jestli je tam nějaká kombinovaná forma magisterské?Rhi - ty jsi odvážná - medina by mě lákala, ale neumím si představit to s prckem zvládat, školu, domácnost, moc obdivuji Tvé odhodlání![]()
![]()
Ahoj
dálky se neboj, hlásím se do Brna a bydlím 40km od Prahy, takže taky ne nějak extra blízko ![]()
Jinsk co se psychologie týče, jestli myslíš FF UK, tak silně pochybuju, že to bude kombinovaně, spíš na stopro ne, na FF nejde skoro nic, snad jen 5 oborů a to jsou ještě takový všelijaký…ale kombinovaně mgr. jde psychologie v Brně
a já teda nejen že obdivuju Rhiannon za medicínu, ale i Tebe, jestli půjdeš na psychologii
ta Praha je na kombinovaný studium prostě úplně pitomá ![]()
- Upravit
sterezie píše:Děkuji za odpověďViktorie Vivien píše:Ahoj
Ahoj holky,
tak já se též hlásím. Ale zatím tápu, jestli to mám zrealizovat, protože mám tu školu 400km![]()
Poradí mi někdo, jak je to v Praze s psychologií? Nevíte, jestli je tam nějaká kombinovaná forma magisterské?Rhi - ty jsi odvážná - medina by mě lákala, ale neumím si představit to s prckem zvládat, školu, domácnost, moc obdivuji Tvé odhodlání![]()
![]()
dálky se neboj, hlásím se do Brna a bydlím 40km od Prahy, takže taky ne nějak extra blízko
Jinsk co se psychologie týče, jestli myslíš FF UK, tak silně pochybuju, že to bude kombinovaně, spíš na stopro ne, na FF nejde skoro nic, snad jen 5 oborů a to jsou ještě takový všelijaký…ale kombinovaně mgr. jde psychologie v Brněa já teda nejen že obdivuju Rhiannon za medicínu, ale i Tebe, jestli půjdeš na psychologii
ta Praha je na kombinovaný studium prostě úplně pitomá
Viktorie Vivien píše:sterezie píše:Děkuji za odpověďViktorie Vivien píše:Ahoj
Ahoj holky,
![]()
dálky se neboj, hlásím se do Brna a bydlím 40km od Prahy, takže taky ne nějak extra blízko
Jinsk co se psychologie týče, jestli myslíš FF UK, tak silně pochybuju, že to bude kombinovaně, spíš na stopro ne, na FF nejde skoro nic, snad jen 5 oborů a to jsou ještě takový všelijaký…ale kombinovaně mgr. jde psychologie v Brněa já teda nejen že obdivuju Rhiannon za medicínu, ale i Tebe, jestli půjdeš na psychologii
ta Praha je na kombinovaný studium prostě úplně pitomá
Praha je alespoň trochu blíž… Brno, no… kouknu na stránky. Nejradši bych tu porodní asistenci, je pro mě stěžejní, ale s mgr. studiem je to bída.
![]()
![]()
Co máš proti Brnu? ![]()
- Upravit
sterezie helééé, já myslela, že je dál… tak to mám „jen“ 234 km, takže už ani nic moc ![]()
Viktorie Vivien píše:
sterezie helééé, já myslela, že je dál… tak to mám „jen“ 234 km, takže už ani nic moc
to máš ještě blíž, já to mám 244km
ale zas si říkám 1-2× za měsíc se to dá ![]()
- Upravit
Holky, moc vás prosím, můžete mi poradit? Jsem na rodičovcské dovolené a nevím, co mám vyplnit
do přihlášky, do kolonky Uchazeč se hlásí. Ze zaměstnání, z domácnosti nebo odjinud? Moc vám děkuju.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat